Son Dakika Hediye Fikirleri #1 ( Last Minutes Gift İdeas )

25.6.15

Selamlar...

Merhaba sevgili okurlar... Umarım iyisinizdir, okullar çoktan kapandı ama biz öğretmenler hala okullardayız... İki aylık o çok beklenen tatilimize çok az kaldı, yarın inşallah tümden 2014-2015 eğitim öğretim yılını bitirip bizler de tatile çıkıyoruz... Bunun sevinci şimdiden içimi kaplarken bir yandan da mübarek Ramazan ayının feyziyle bayram sevinci ve ailemi uzunca bir süre görebilecek olmanın birleşmesi beni oldukça motive ediyor... Sizin anlayacağınız burada işler çok şükür yolunda gidiyor... Bugün de bu motive olmuş halimle -gerçi arada kendini bilmezlerin türeyip can sıkması olayları falan da oluyor ancak yine de onları görmezden gelebiliyoruz çok şükür- sizlerle uzun süredir beklettiğim bir yazı dizisine başlıyorum... Hadi kemerlerinizi bağlayın !
*
Bugüne kadar sizlerle bildiğiniz üzere hobi sekmem altında kendimce yapmaya çalıştığım pek çok hobi etkinliğimi ve projelerimi paylaştım. Blogumda özellikle iki seriye devam edeceğim ağırlıkla: Biri 'Hediyelikler' biri de bugün yeni başlayacağım 'Last Minutes Gift İdeas/ Son Dakika Hediye Fikirleri' olacak... Serilerin devamını takip etmenizi öneririm :)
*
Bu seriden nasıl haberim olduğundan ve bu seriye nasıl başladığımdan biraz bahsetmek istiyorum.. Hepinizin bildiği üzere youtube'da videolar izlemek benim en sevdiğim hobilerden biri... Bu videoları izlerken bir anda youtube'da 'challenge' olarak Last Minutes Gift İdeas videolarını izledim... Siz de bu videolara bakıp feyz alabilirsiniz, öyle güzel etkinlikler ve yeniden düzenlemeler yapıyorlar ki görmelisiniz.. Ben de bu fikirlerden kendime ve imkanlarıma uyarlayabildiklerimi sizlerle paylaşacağım blogumda... Hadi başlayalım !

Peki son dakikada hediye bulamadığımızda yahut almayı unuttuğumuzda evde yapabileceğimiz ve arkadaşımıza, sevgilimize veyahut da anne babamıza sunabileceğimiz hediyeler neler olabilir? Fikirler, fikirler...

SON DAKİKA HEDİYE FİKİRLERİ #1


Malzemelerimiz:

Bir paket marşmelov
Bir adet şeffaf jelatin
Makas
Kurdele veya rafya
Renkli veya karton bardak
İstenilen renkte karton parçası
Renkli kalem

YAPALIM !

Öncelikle marşmelovları geniş bir kaba alıyoruz.



Bardak konusunda oldukça özgürsünüz, hatta bardakta değil de başka herhangi bir yerde de sunabilirsiniz. Evde bulunan istediğiniz şekilde bir bardak seçebilirsiniz, ben böyle yaptım. Bardağımızı hazırlıyoruz.


Şeffaf jelatinimizden büyük bir kare parça kesiyoruz ve marşmelovdan birkaç tane içerisine koyuyoruz.


Jelatinin ağzını büküp bardağımızın içerisine yerleştiriyoruz.


İstediğiniz renkte kurdele ya da rafyayla jelatinin ağzını bağlıyoruz.


Veee işte ilk hediyemiz hazır bile... Sadece küçük dokunuşlar kaldı... Yakından bir bakalım:


Son olarak küçük bir karton parçasını keserek üzerine istediğimiz mesajı yazıyoruz ve hediyemize ekliyoruz :)




Evet arkadaşlar, ilk hediyemizi hazırladık... Detaylar...




Umarım sevmişsinizdir, hiç yoktan iyidir diyerek hediyemizi sunacağız artık :))) Sonraki güzel ve son dakika hediye fikirlerinde görüşmek üzere...Kendinize iyi bakın...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC.







You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))