Bursa Alısverisim

6.6.15

Herkese merhaba ^.^

Harika bir Cumartesi gününden selamlar... Hem yağmurlu hem de Cumartesi olunca benim için tadından yenmiyor gerçekten de ):) Hazır bugün tatilken ben de sizlerle uzun süredir - yaklaşık 1 aydır - beklettiğim ufak alışverişimi paylaşmak istedim. Geçen ay annemlere gittiğimiz zaman yine böyle bir Cumartesi günü kısa bir çarşı alışverişimiz olmuştu, eşim ve kız kardeşimle... Hem anneler günü alışverişimizi yaptık hem de bolca gezdik, arada annemin iş yerini de ziyaret ettik :)) Dilerseniz lafı çok da uzatmadan bu minicik alışverişi paylaşmaya geçelim...

**

Bu alışverişin tamamını Bursa Kapalı - Açık Çarşı'dan yaptım, henüz gitmeyenler varsa bu tarihi ve turistik mekana mutlaka gitmelerini tavsiye ederim. Özellikle Bursa'da birçok tarihi mekan çok yakın birbirine, Heykel'e yani Bursa'nın merkezine gittiğinizde kapalı çarşıyı da görebiliyorsunuz, Tophane'ye çıkıp oradan şehri seyredebiliyorsunuz ve aynı zamanda biraz aşağıdan da Kent Meydanı'na varabiliyorsunuz. Kent Meydanının yanındaki Bursaray'a binerek de istediğiniz kadar gezebiliyorsunuz :)) Canım memleketime gelirseniz mutlaka Kapalı Çarşı'ya bir bakın derim, sezonun son trendlerini birçok insan gibi bizler de oralardan yakalardık ):) Güzel alışverişler yapabileceğiniz bir sürü dükkanın ve mağazanın olduğu şahane bir yer ^.^
*
Evet ek iş olarak Bursa turizm rehberliği de yaptıktan sonra alışverişe geçelim artık :)





İlk olarak sizlere çanta alışverişlerimden bahsedeceğim. Uzun süredir kafamda büyük bir alışveriş planlıyordum, bunun küçük bir kısmını Bursa'da büyük kısmını da yazın yapacağımız İstanbul ziyaretimizde yapmayı planlıyordum. Bursa'da çarşı esnafından iki tane çanta alışverişim oldu, bunlardan ikisine de bayıldım. 

İlkinin renklerini gerçekten çok sevdim, tam yazlık bir çanta. Yazın bol bol gezerken kullanmayı düşünüyorum :)






İkinci çanta alışverişim de küçük boy yine günlük bir çantadan yana oldu. Ne zamandır zincirli taba rengi bir çanta arar dururdum, nihayet buldum :))





Evet çanta alışverişlerim böyleydi, şal eşarp olarak da iki tane eşarp aldım. Bunlar çok pratik oluyorlar, yazısını yazana dek birkaç kez kullanma imkanım oldu. Tam yazlıklar, hiç terletmediler, varla yok arasılar. Bunlara da bayıldımmm :)



Benim alışverişlerim böyleydi arkadaşlar, umarım beğenmişsinizdir :)) Kısa bir alışveriş olduğunu söylemiştim :)) Yeni ve daha güzel alışveriş yazılarında da buluşalım !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC.












You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Güzel günlerde kullan :)

    Yeni bir çekilişim var beklerim...

    http://www.resimdefterimm.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, hemen katılıyorum :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))