Watsons Alışverişim...

9.8.13

Herkese merhaba :)

Bakırköy'de oturan biri olarak en yakın Watsons ve Gratis'in yerlerini bilmiyordum, daha doğrusu Yeşilköy'de çalıştığımdan Gratis'in orada açılan mağazasını biliyordum ama Watsons'ı bilmiyordum...Neyse ki tesadüfen Carousel'deki şubesine denk geldim ve elbette bakmadan geçemedim.. Genelde kişisel bakım ve makyaj malzemeleri satan bu mağazalar oldukça ünlüler ve bir çok farklı marka ve ürünü içerisinde rahatlıkla bulabiliyorsunuz... Ben ne yazık ki kapanışına yetişebildim Watsons'ın :( Ama yine de oldukça cazip ürünler buldum. Gratis ve Watsons'lar benim gibi fazla makyaj yapmayan ve sevmeyen kadınlara bile hitap edebiliyor... Gerçekten bayıldımm tek kelimeyle ♥ 




Hadi bakalım neler almışımmm...

Bu ay yani Ağustos ayı bitimine kadar 'I Love' ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası mevcut !!!! Duyurulur...


NOT: Diğer indirimleri de kataloğu inceledikten sonra yeni bir yazıyla duyurabilirim:)

Öncelikle kocaman 'I love ..' duş jelini aldım. Bu arada benim gibi garantici bir müşteriyseniz kapakları açıp kokularına bakmanıza kimse bir şey demiyor :)) Bu ürünü 5 ya da 6 liraya aldım, sanırım bana 2 yıl yeter:) Kokusuna bayıldımmm 


İkinci olarak bir iğne ve iplik setine ihtiyacım vardı, süper oldu, her renk var içinde...3 ya da 4 lira verdim buna  :)


Üçüncü olarak ilk önce çantasına bayıldığım bu Sakura Bella markalı seti aldım. Büyük boylarını almadan seyahat boyuyla bir deneme yapmak istedim:) Sizce de çok acayip şeker değil mi??


Son olarak Floral Temptation marka bir el kremi aldım, bunun da boyu çok hoşuma gitti mini minnacık :)


Alışverişim bu kadardı ancak üzüldüğüm tek nokta var, marketten daha önceki gün aldığım ' Garnier Saf ve Temiz' ürününü ben 18,5 liraya almışken Watsons'da 11 liraydı :( Bu mağazada gerçekten her şeyin fiyatı çok uygun:)


Herkese bir göz atmasını tavsiye ediyorum :))

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️

                                                       



You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))