Ürün Yorumu: Vaseline Kakaolu Besleyici Vücut Kremi

18.6.16

Herkese yeniden merhaba !

İlk tatil gününden bildiriyorum, gerçi biz öğretmenlere tam tatil sayılmaz ya neyse, bir eğitim öğretim yılını daha kazasız belasız hayırlısıyla tamamladık sayılır :)) Harika bir Cumartesi günündeyiz, bugün sizlerle yeni bir ürün yorumu paylaşmak üzere blogumdayım... Lafı çok fazla uzatmadan hemen başlayalım :))

Bugün sizlerle Vaseline markasına ait en popüler vücut nemlendiricilerinden birini paylaşacağım, kakaolu olanını. Hala bilmeyen ya da kullanmayan varsa bu ürünle tanışmaya hazır olsun, çünkü kendisini sizlere tanıtıp bolca yorumlayacağım...

Ürünümüz, ben minik boyda olanını satın aldım ilk olarak, küçük boyda taba rengi bir kavanozda elinize ulaşıyor... 100 mililitrelik bir ürün. Ben bu ürünü ilk olarak Gratis stantlarında indirimde görerek satın almıştım, ve şimdi de iyi ki satın almışım diyorum...


Vücut nemlendiricilerini ne kadar çok sevdiğimi her fırsatta söylüyorum, bu güzel ürünlere bir yenisi daha eklendi, diyebilirim. Ambalaj olarak güzel ve iddialı bulduğum bir tercih yapılmış, arka bölümde de bilgilendirmeler sunulmuş. Ürünümüzün herhangi bir son kullanma tarihi yer almıyor, sadece arka kısımda birtakım tarihler mevcut. içeriği ne yazık ki pek temiz değil, paraben ve alkol içeriyor. 



Kavanozumuzun kapağını açtığımızda öncelikli olarak kahverengi kapağı açıyoruz, sonrasında koruyucu şeffaf bir iç kapak daha çıkıyor karşımıza... Bu iç kapak olayını sevdim çünkü birazdan detaylı söz edeceğim üzere kremimimiz biraz sıvı yapıda, bu da çantanıza attığınızda kapağa bulaşmaya ve dökülmeye oldukça meyilli olabileceği anlamına geliyor...



Kapakları tamamen kaldırdığınızda pembemsi bir krem rengi karşılıyor sizleri, rengine aşık oldum diyebilirim.


KOKU - İŞLEV - YAPI ?

YAPI: Ürünü yakından tanımaya öncelikli olarak yapısından başlayalım. Çok ince, hafif ışıltılar içeren bana göre daha çok losyon krem karışımı bir ürün. Hemen emiliyor, ve kolay uygulanıyor. Bu krem içerisinde, stratys ve saf kakao yağı içermesine rağmen kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Özellikle yaz aylarında hemen emilen ve kolayca uygulanan hafif ve güzel kokulu bir nemlendirici arayanlara muhakkak tavsiyem olacak bir krem.

İŞLEV: Nemlendirmesi saatlerle sınırlı olsa da yine de anı kurtaran bir krem bence. Hafif yapısına rağmen güzel nemlendiriyor. Ancak 24 saat ibaresine katılmıyorum.

KOKU: En güzel özelliğini en sona bıraktım, müthiş kokuyor, gerçekten de sürdüğünüzde o gün ya da o an artı bir parfüm kullanmanıza bile gerek kalmayacak kadar güzel kokutuyor sizi. Kokusuna aşık olmamak mümkün değil ki :))


Hafif bir yaz nemlendirmesi için çantanıza bir adet Vaseline kakaolu nemlendirici krem atmayı unutmayın sakın :)) Benim sıklıkla ve severek kullandığım ürünlerden, kız kardeşim de bayıldı aynı zamanda. Bitirdiğimde indirimde yakaladığım bir zaman ve de tabi ki elimdeki kremler tükendiğinde büyük boyu mutlaka alınacak bir krem oldu bu güzellik, sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorum, tabii hala kullanmayan varsa !

Yeni bir ürünle daha tanıştık ve bu güzelliği yorumladık, yeni kozmetik ve kişisel bakım ürünü yorumlarımda da görüşmek dileğiyle! 

Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️











You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Vaseline kremlerini bende çok severek kullanıyorum :)) bunun kokusu harika insanın yiyesi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusuna ben de bayılıyorum, büyük boyu alınacaklar listemde :))

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))