Ürün Yorumu: Flormar Dudak Kalemi - 229

4.5.16

Merhaba!

Bloguma hoşgeldiniz... Bloguma ilk kez uğruyorsanız, bu blogda kitap eleştirilerimi, yemek tariflerimi, çeşitli ve özgün hobilerimi, kozmetik, kitap ve ev alışverişlerimi, kendi gardrobumun kombinlerini, kullandığım kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle bu ürünlere dair yorumlarımı, izlediğim ve yorumladığım filmleri bulabilirsiniz... Blogumda keyifli vakit geçirmenizi dileyerek bugünkü yazıma başlıyorum...

Bu güzel günde, sizlerle bir süredir kullandığım Flormar markasına ait suya dayanıklı bir dudak kalemini ve bu kaleme dair yorumlarımı paylaşacağım, umarım keyifle okursunuz.

Uzunca bir süredir kendi dudak rengimde, dışarıdan çok belli olmayacak nude renklerde bir dudak kalemi arayışındaydım, Gratis'e girdiğim bir sırada kendime en yakın renk olarak Flormar'ın 229 numarasını buldum, tam olarak kendi dudak rengimde değil ama yakın diyebiliriz.


Ürün ince kalem şeklinde ve ucu açılabilir şekilde tasarlanmış. Bitirdikçe açılabilir olan kalemler aslında kendiliğinden asansörlü olanlara nazaran biraz daha az kullanışlı ama başlangıç olarak idare edeceğini düşünerek bu kalemi satın aldım. Kalemin kapaklı bir tasarımı var.


Flormar 229 numaralı dudak kalemine daha yakından bakalım:







Kalemimizin 24 aylık bir kullanım ömrü var, bence oldukça ideal. Sürümü yumuşak ve oldukça fazla renk veren yumuşacık bir ucu var, aşağıda detaylarını görebilirsiniz.




Ben bu kalemi genelde tek başına uyguladığımda dudaklarımı kuruttuğuna şahit oldum, bir iki saat içerisinde de dudak çizgilerine doluyor ve çıkmaya başlıyor. 

* Çizgilere dolması, suya dayanıklı olmasına rağmen çarçabuk çıkması ve de dudakları inanılmaz kurutması bence olumsuz özellikleri, belki de bendeki durum budur, eğer sizde farklı bir duruşuna tanık olduysanız lütfen benimle ve diğer okurlarla paylaşın. 
* Tek katta rengini veriyor.
* Dudaklarda suya dayanıklı olma özelliğini göremedim malesef.

* Dudakları kurutması bakımdan altına bir koruyucu uygulamak gerekebilir ve arada bir de tazelemek gerekebilir. 

Ama gerçekten çok hoş bir rengi var, benim dudaklarımda kendi renginden biraz farklı duruyor, daha çok kiremite yakın bir tonda ama olsun, severek kullanıyorum. Daha az ya da daha çok uygulaması artık size kalmış, biraz daha az sürüp parmaklarınızla yayarsanız da daha doğal bir renk ve kendi dudak renginizi yakalamanız da pekala mümkün ^^







Benim bu ürüne dair yorum ve görüşlerim bu şekildeydi, umarım keyifle okumuşsunuzdur, yeni yazılarda da görüşmek isterim! Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️











You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. çabuk çıkmasaymış iyiymiş ama dediğin gibi bazıları çabuk çıkıyor ve kuruma yapıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef öyle, belki de benim dudaklarımdaki durumu budur, dudak peelingi yapmadan hiçbir mat ruj iyi durmuyor ki zaten :(

      Sil
  2. Özellikle 229 numaranın methini çok duydum. Renk bana yakışmayan tonlardan ama sizi memnun etmesine sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en meşhurlarından diye biliyorum, listemde başka renkleri de var, diğer renklerine bakabilirsiniz isterseniz :)

      Sil
  3. Bende de var çabuk kuruyor ama 😞 Rengini çok beğenerek almıştım

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))