Ürün Yorumu: Avon Sport Vitality EDT & Deodorant

31.5.16

Merhabalar ^^

Bloguma hoşgeldiniz... Bloguma ilk kez uğruyorsanız, bu blogda kitap eleştirilerimi, yemek tariflerimi, çeşitli ve özgün hobilerimi, kozmetik, kitap ve ev alışverişlerimi, kendi gardrobumun kombinlerini, kullandığım kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle bu ürünlere dair yorumlarımı, izlediğim ve yorumladığım filmleri bulabilirsiniz... Blogumda keyifli vakit geçirmenizi dileyerek bugünkü yazıma başlıyorum...

Bugün sizlere Avon markasına ait parfüm ve deodoranttan oluşan bir setten bahsetmek istiyorum. Avon Sport Vitality parfüm ve roll on deodorant, kız kardeşimle severek kullandığımız bu güzel parfümü hadi gelin birlikte yorumlayalım...


Öncelikli olarak parfümle başlayacağım, elinize minik dikdörtgen, şık bir kutuda ulaşan parfüm minicik kare boyutta... Avon'daki diğer parfümlerin seyahat boylarını anımsattı bana bu hali, sizce de benzemiyor mu?


Pembe ombre renkli cam şişede yer alan parfümümüz, özellikle seyahatlerde taşıma kolaylığı vaat eder nitelikte. Kapak tasarımında gri tercih edilmiş.


Gelelim koku meselesine... Elma, armut notaları ile kremsi sandal ağacı yer alıyor parfümün notalarında. Hoş, meyvemsi şekerli bir koku diyebilirim, ilk sıktığınızda biraz yoğun gelse de aradan zaman geçince daha yumuşak ve soft bir kokuya dönüşüyor. 


Kalıcılığı tüm gün boyu diyebilirim ama daha etkili sonuç için iki üç kere tazelemeniz gerekebilir. Edt olmasının da bunda etkisi büyük, şekerli ve meyvemsi kokuları sevenler bakabilirler :)


Aynı serinin bir de roll onu mevcut elimde, sizler için onu da değerlendirmek istiyorum. Avon'un roll onlarından şuana kadar pek memnun kalmamıştım, Cherish hariç, onu bitenlerimde göreceksiniz zaten. Markanın genel bir roll on tasarımı mevcut, her üründe aynısını kullanıyorlar... Yakından bakalım:




Kalıcılığı fazla olmayan parfümle aynı kokuya sahip bir deodorant bu, kullanımı gayet kolay, yuvarlak başlığı sayesinde koltuk altınızda iz bırakmadan koruma sağlıyor. Gün içerisinde yenilemeniz gerekiyor elbette. Parfümümüzün kalıcılığını artırmak adına parfümümüzü vücut spreyi, vücut losyonu, deodorantıyla birlikte kullanmamız gerekiyor ^^ Bu seti bu nedenle de tercih edebilirsiniz, parfümlü roll on severler için tavsiye edebilirim...  Ancak bana göre Avon roll on deodorantlarının dezavantajı çabuk bitmesi ve başlıktan orantısız ürün çıkışı... Bu eksiklikleri de en kısa sürede giderirler umarım :) 

NOT: Bu seti şuradan satın alabilirsiniz ;) Bu da benden kıyak olsun sizlere, hepsiburada.com dan oldukça memnunum, oldukça da uygun fiyatlı görebileceğiniz gibi her şey, tavsiyemdir !


Evet arkadaşlar, sizlerle yeni ürünler paylaştım, umarım keyifle ve severek okumuşsunuzdur, yeni yazılarda yeni ürünlerde görüşmek dileğiyle! 


Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️













You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. Avon parfümleri sevsem de roll onlarıni başarılı bulmuyorum maalesef artık alüminyum olmayan roll on kullanmaya özen gösteriyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı durumdayım, alüminyum olan deodorantlara hayır ! diyorum ve de kullanmıyorum, ama arada kaçamak oluyor :)) Avon roll on deodorantları ben de çok beğenmedim ve bereketsiz buldum... Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. bilgi için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. avonun parfümlerinin kalıcılığını pek sevmiyorum maalesef çok kalıcı olmuyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence parfümleri normal parfümlere göre kalıcılar, sadece belki High End marka parfümlere göre biraz düşük olabilirler diye düşünüyorum.

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))