Ürün Yorumu: Loreal Elseve Arginine Direnç Şampuan & Saç Kremi

7.10.16

Merhaba,

Yeni bir günden selamlar... Umarım keyifler yerindedir, yeni bir yazıyla daha bir aradayız :) Son zamanlarda içimden pek yazmak gelmiyor sebebini ben de bilmiyorum, sanırım mevsimsel.. Ancak malesef ki yazılması gerekenler beklemez :)

Bugün sizlerle uzun zamandır yazmak istediğim ancak bir türlü yazamadığım ürünlerden birinin yazısını paylaşmak istiyorum, bu ürün de benim çok severek kullandıklarım listemin demirbaşlarından :) Hadi gelin bu iki güzelliği yakından inceleyelim...


Bugün sizlerle Loreal Elseve'in Arginine Direnç serisinden hem şampuanını hem de saç kremini aynı yazıda paylaşmak istiyorum, iki ürünün önce genel görünümlerine bir bakalım.


Önceliği şampuana verelim o zaman :) Her iki ürün de pembe siyah ve beyaz renklerin uyumunu yansıtıyor. Görebildiğiniz gibi her ikisi de olabildiğince tombişler ve çok bereketliler... Şampuanın ön ve arka yüzleri şöyle:


Ön yüzde görebildiğiniz gibi genel olarak ürünün en temel vaatleri yer alıyor; saçı yeniden yapılandırma, saç kökünü besleme, enerji verme, saç büyümesini destekleme gibi. Arka yüzde ise daha detaylı anlatımlar mevcut.



Şampuan, genel olarak zayıf ve dökülmeye meyilli saçlara kökten çözüm önerisi sunuyor. Aynı zamanda 12 aylık kullanım ömrü olan ve 600 mililitrelik devasa boyutlara da sahip. Güzel açılıp kapanan ve insanda sanki mıknatıslıymış gibi bir his uyandıran kapaklara sahipler...


Daha yakından:

KOKU: Şampuanın kendine has ve bana biraz kimyasalı andıran bir kokusu var, parfümlü ve de oldukça kalıcı. Hatta diyebilirim ki bir hafta saçınızdan duştan sonraki ilk birkaç saat de ellerinizden çıkmıyor kokusu. Parfümlü olması veya olmaması benim için sorun olmadığından ben kokusundan rahatsız olmadım.

YAPI: Yarı şeffaf krem rengine kaçan kırık beyaz renge sahip şampuanımız, oldukça akışkan bir yapıya sahip. Kıvamlı bir şampuan olduğunu söyleyemem. Aynı zamanda güzel ve bol köpüren bir yapısı var, saçı tamamen temizlediğini düşünüyorum.

İŞLEV: Temizleme işlevini başarıyla yerine getiren bir şampuan olduğu görüşündeyim. Bu açıdan bir şampuandan beklediğiniz en temel işleve sahip. Ancak saç köklerini besleme, yeniden yapılandırma vs. konusunda çok somut belirtilere sahip olduğunu söyleyemem. Sadece bu şampuanı kullandığım sürede saçımın düzenli olarak uzadığını ve yumuşacık olduğunu söyleyebilirim :))


Şampuanla ilgili olarak benim kullandığım en başarılı ikinci hadi doğru söyleyeyim üçüncü şampuan olduğunu düşünüyorum. Saçlarımın düzenli uzamasına yardımcı olan derinlemesine temizleyen ve de saçlarımı yumuşacık yapıp açan bir şampuan, her yeni şampuan denemesinden sonra bu ürüne ulaşım kolaylığından dolayı geri döndüğümde bir oh çekmiyor değilim, saçlarım da sanırım bana şükranlarını sunuyordur :))

Gelelim saç kremine... Aynı serinin bir de saç kremi mevcut, ben genelde ikisini aynı anda kullanmayı tercih ediyorum, böylece aldığınız verim katlanabilir :) Saç kreminin de dış yüzlerine bir bakalım.




 Şampuandan tek farkı herhalde baş aşağı olan tasarımı, 650 mililitre oluşu... Onun dışında 12 aylık kullanım ömrü ve vaatleri aynı diyebiliriz :) Yine güçlü bir kapak tasarımı var ve bu konuda da şampuandan hiç farkı yok.


Daha yakından:

KOKU: Şampuana nazaran daha hoş bir kokusu var, bunda da hafif kimyasal kokusu alsam da rahatsız edici boyutlarda olmadığından bir sorun teşkil etmiyor.

YAPI: Bembeyaz ve orta kıvamda bir yapıya sahip olan saç kremi bana göre çok başarılı bir yapıya sahip. Güzel nemlendiren ve zaten şampuanla yumuşacık olan saçlarınız ekstradan bir yumuşaklık kazandıran bir saç kremi.

İŞLEV: Saçı yumuşacık yapması ve kolay açılır bir hale getirmesi benim açımdan yeterli olduğundan işlevini başarıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.


Benim başarılı bulduğum saç bakım serilerinden biri, hem şampuanı hem de saç kremini severek kullanıyorum. Özellikle saç bakım kremlerinde de ilk üçe yine girer benim için, çok fazla parfüm kokan ve yine kimyasala kaçan bir kokusu olmasa hatta daha fazla sevebilirdim ama yine de bu yazının benim için anlamı kalp diyebiliriz...


Umarım yazımı keyifle okudunuz, yeni yazılarımda da görüşmek üzere ! 

     Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️




You Might Also Like

12 yorum oku / yaz

  1. Bu serisinin başarılı olduğunu düşünüyorum. Blog keşif etkinliğinden geldim blogunuza. Mutlaka bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takip ediyorum sizi çok severek, düşüncelerimizde hemfikiriz, seri başarılı gerçekten de :)

      Sil
  2. Ben de minnoş boylarını kullanıyorum project pan etkinliği ile :D aslında sevdim yeniden alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence büyük boylarını da denemelisiniz :)

      Sil
  3. Hasibecim kesinlikle katılıyorum günler kısalmaya başlayınca insan da br yoğunluk oluyor ve pek yazmak istemiyoruz. Umarım geçer. Ayrıca bu şampuanı severek kullanıyorum . Kremİ de yakın zamanda denemek istiyorum. Görüşürüz Esen kal !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylesine bir yazı karalamak kolay aslında ama bizler bloguna önem verenler için öylesine bir şeyler karalamak bloga ve kendine hakaret gibi oluyor biraz. En azından benim için böyle, güzel şeyler yazmak ve yapmak da zaman alıyor haliyle ama olsun, bu sorunu da çözüme kavuştururuz bir şekilde. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, saç kremi de mucizevi olmasa da başarılı yine, denemeni isterim. Sen de esen kal :)

      Sil
  4. Yıllardır beyaz kutulu serisini kullanıyorum Hasibe, çok güzel Elseve şampuanlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz kutulu olan bir tane kullandım, bu saç uçları için olanını ama sevemedim ben :( Elseve'in bu serisinden memnun kaldım ben sadece Gökçe ^^

      Sil
  5. Yazın otele giderken seyehat boylarını alıp cok memnun kalmıstım deniz ve havuza karşı çok güzel yumusacık yapmıstı. Bu arada bloğunuzu takibe aldım bende beklerim :* Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük boylarını da tavsiye ederim, hoş geldiniz o zaman ^^ Ben de takipteyim :)

      Sil
  6. Takip ediyorum hemen blogunuzu, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Adsız3.6.18

    Merhaba peki saç dökülme karşıtı diyor bu konu hakkında görüşün nedir?

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))