Bitenler #11 ( Sevdiklerim - Sevmediklerim )

25.10.16

Merhabalar...

Haftanın ikinci gününden selamlar... Yeni bir yazıyla, bir bitenler yazısıyla blogumdayım bugün. Çok fazla biriktirmeden kısacık bir yazı paylaşmak istiyorum zira hemen yenilerini biriktirmeye başladım bile. :) Araya fazla zaman girmeden de paylaşmak istiyorum. O zaman başlıyoruz !


Ürünleri elimden geldiğince ürün gruplarına göre sıralamaya çalıştım ama arada kaçanlar olmuştur, artık kusura bakmazsınız :)) Saç bakım ürünleriyle başlıyorum.
*

Mendillerle devam edelim...

Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan: Çok güzel ve başarılıydı, Elidor benim zaten nostaljik şampuanım. Bulursam yeniden alabilirim :)

Seranem Saç Bakım Şampuanı: Çok çok sevdiğim bir şampuan oldu, bu ikinci kutumdu. İlk kutumu daha önceki bitenler yazımda paylaşmıştım. İkisini de kullanıp bitirdim nihayet. Ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.


Islak Mendiller: Fresh'n Soft devamlı kullandıklarımızdan. Özellikle kapaklı olanlar kuruma vs. yapmadıkları için tercih sebebim oluyor :) 


Cep boy ıslak mendiller: Watsons'larda satılan en sevdiğim şey olabilir bu ıslak mendiller, özellikle yaseminlisi her daim favorim :)

Orkid Ultra Gece: Olmazsa olmazlardan biri benim için, sürekli aldığım ve memnun kaldığım tek marka diyebilirim.


Cilt bakım ürünleriyle devam ediyoruz.

Bephantol Cilt Bakım Kremi: Severek kullandım ve bitirdim, deneme boy bir üründü. cildimde nötr bir ürün olarak kaldı, ne çok iyiydi ne de çok kötü, uygun fiyata bulursam akabilirim.

Neutrogena Visibly Clear Yağsız Yüz Nemlendiricisi: Çok severek kullandığım bir üründü ancak bitmesine yakın her kullandığımda yüzümde yanma yaptı. O nedenle yeniden almayacağım :( Ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.

Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı: Severek kullandığım ve herkes gibi benim de memnun olduğum bir üründü. Yenisini kullanıyorum bile. Ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.


Pretty Perfect Canlandırıcı Göz Altı Roll Onu: İlk başlarda severek kullansam da sonlarına doğru çarçabuk bozulan ve göz altıma zarar veren bir ürün oldu. Yeniden almayacağım. Ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.

Nivea Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyici: Favorim diyorum ve susuyorum :) Ürünün detaylı yorumu blogumda mevcut, şuradan ulaşabilirsiniz.


Banyo ürünleri...

Sakura Bella Banyo & Vücut Seyahat Seti: Watsons'lardan aldığım bir üründü, severek de kullandım.Ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.


Palmolive Aroma Sensations So Relaxed Duş Jeli: Çok sevdiğim ve severek kullandığım bir ürün oldu, yeniden alırım.

The Foot Factory Ayak Bakım Peelingi: Gratislerde satılan bu markanın ürünlerinden çok memnunum, peelingi ayak bakım banyosuna göre daha çok sevdim, mutlaka yeniden alacağım :) Bu ürünün detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.

Lagrita Kulak Çubukları: Gerek göz makyaj düzeltmelerinde gerekse de normal işlevinde çok başarılı bir ürün. Sürekli alıyorum :)


 Gelelim ev ürünlerine... Biraz pisler kusurumuza bakmayın, ancak çok uzun süredir benimleler ve zor ve yorucu bir taşınma süreci geçirdiler benimle beraber arada bir de kaybolma vakamız olduğundan dolayı bir süre kullanılamadıklarından nihayet bittiler :)

Cif Amonyaklı Krem: Annelerimizin zamanından gelen bir marka Cif, benim de az çok aşina olduğum bir marka, evimde devamlı bulundurduğum tek marka diyebilirim, diğerlerinin işlevi aynı olsa da zamanla markaları değişebiliyor ama Cif asla değişmez :) Bitirdim ve koşa koşa gidip yenisini aldım :)

Scotch Bright Mutfak: Çok sevdiğim bir üründü şimdi Cif'in beyaz ambalajlısını kullansam da onu pek sevemedim. bu ürünü aramalardayım. Bulursam hemen alacağım o derece :)

Evet benim bitenlerim bu şekildeydi, normal zamanlarda benim bitenlerimde görmeye alışık olduğumuz kadar ürün yok evet ama yine de yazmak istedim. Çünkü diğer bitenlerim de bir bu kadar oldular, onlar da artık bir sonrakine :)

Umarım yazımı keyifle okudunuz, yeni yazılarda da görüşelim lütfen ! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️
























You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. Adsız25.10.16

    Sakura duş jelini merak ettim.
    Oldukça fazla ürün bitirmişsin tebrikler. Darısı başıma diyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ürün bitirmek ve hemen alışveriş yapmak çok güzel gerçekten de... Umarım Sakura duş jelini deneme imkanı da bulursunuz...:)) Darısı başınıza ^^

      Sil
  2. seranemden ben hiç memnun kalmamıştım maalesef ama senin memnun kalmana sevindim. bu güzel paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ediyorum, vakit ayırıp okuduğunuz için :))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bence de hemen gelsinler :)) Alışveriş zamanı !

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))