Alışveriş | Gratis, A101, Diğer

30.4.16

Merhabalar..

Yeni bir alışveriş yazısıyla daha birlikteyiz, umarım keyifler yerindedir.. Hafta sonuna biraz daha keyif katıyoruz ve hemen yazımıza başlıyoruz....

Bir süredir çeşitli yerlerden yaptığım kişisel bakım ve kozmetik alışverişlerimi derledim ve sizlerle paylaşmak istiyorum, öncelikle Gratis ile başlayacağım, çünkü alışverişimin yoğunluğu burada...


Gratis mağazasından geçtiğimiz günlerde ihtiyaçlar doğrultusunda birkaç parça bir şey aldım, hadi yakından bakalım:

Gül suyum bittiğinden yeni bir gül suyu arayışındayım, Otacı'yı denemek istedim. Fiyatı, 6.90 liraydı.



Tüm krem markalarında bir alana bir bedava vardı, ben de şansımı Arko'nun klasiklerinden yana kullandım, seveceğimi düşünüyorum :) Tek fiyatı, 11.90 liraydı, bu fiyata iki krem sahibi oldum.


Deodorant yenilemem gerekiyordu, ben de denemek amaçlı sıvı bir roll on tercih ettim. Fiyatı, 8.90 liraydı.


Çok severek kullandığım Foot Factory markasının bir de ayak bakım peelingini denemek istedim, jelinden sonra sıra bunda, bir sonrakinde de sanırım losyonu alacağım^^ Fiyatı 7.90 liraydı.


Son olarak iki tane de mini boy ürün aldım, birini bitirdim bile hatta ve sizlerle de 'Bitenler #8' de paylaşmıştım. Colgate Ağız Bakım Suyu'nun miniğini yedekledim, fiyatı, 3.50 liraydı. Rebul Lim özlü kolonya mini boy ise 2.95 idi.


Dergilerle de alışverişimi sonlandırdım...


Evet Gratis alışverişim böyleydi, şimdi de buradaki yerel marketlerden ve A101 den aldıklarıma geçelim: Göz makyaj temizleyicim bitmişti, yedekledim, Tavşanlı Sultan marketten almıştım, fiyatı gayet uygundu. Sonrasında Hisarcık'dan uygun fiyatlı bir gül suyu daha aldım, denemek istedim, çok severek de kullanıyorum.


A101'e şahane şeyler geliyor, Sansiro'dan bu çok tatlı vücut spreyini aldım.Bir de yine Garnier'in uygun fiyata bulduğum çift etkili göz makyaj temizleyicisini aldım. 


Evet arkadaşlar, benim alışverişlerim böyleydi, umarım severek okumuşsunuzdur... Yeni yazılarda da görüşelim mi? Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️


You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))