Çekiliş Kazandım #7 : Mutluyum

22.8.15

Herkese selamlar...

Harika bir Cumartesi'den merhabalar... Gün sona eriyor, ancak ben yine de sizlerle bu günün geç kalmış olan yazısını paylaşmak istiyorum... Bugün sizlerle sevgili İğne Kutusu nun düzenlediği çekilişten kazandıklarımı paylaşacağım... Aslında kazandığım yaklaşık bir ay önce belli oldu ve İğne Kutusu da hediyelerimi hemen gönderdi, hiçbir sıkıntı yaşamadım da denebilir ancak ben il dışında olduğumdan hediyelerime yeni kavuşabildim. Kavuşur kavuşmaz da yazısını yazmak istedim, aslında kabaca Instagramda şurada bahsetmiştim , fakat bu güzel hediyelerin öyle üstünkörü geçilmesini istemedim :)) Detaylı olarak blogumda da bahsetmeliydim ^^

Hadi başlayalım o zaman !

Hediyelerimin bir kısmı Ptt Kargo ile elime ulaştı, ekstradan bir de karikatür çizimi hediyem vardı, o da online olarak elime ulaştı.



Paketimin genel görünümü... Gerçekten her şeyi o kadar düzenli yerleştirmişlerdi ki, bayıldım yani :))


İlk olarak kutunun en altından sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkan bu canvas tablodan söz etmek istiyorum. Müziğe aşık biri olduğumdan çellist bir adamın tablosu sanki tam bana göre seçilmiş gibiydi. Hemen duvarımdaki yerini aldı bile ^^ Ba-yıl-dım !


Sonrasında en üstte yer alan hediyelerimin kozmetik kısmı... Dermadolin'i ilk kez bu ürünlerle deneyimleyeceğim, Seranem şampuanı özellikle çok duydum, meraklardayım ^^.


En beğendiğim -aslında hediyelerimin hepsini çok beğendim- hediyelerden bir diğeri de aşağıdaki şahane ötesi defter :)) Hiç siyah yapraklı defterim olmamıştı, bir ilki gerçekleştirdi sevgili İğne Kutusu...



Bunlar da Instagram kolajlarım...



Son olarak sevgili Fatofotofan'ın harika çizimiyle can bulan karikatürümüzle yazıma son vermek istiyorum...

Gerçekten hediyelerimin hepsine bayıldım, çok ama çok teşekkür ediyorum.. Ve şansımın hep böyle daim olmasını diliyorum... Umarım keyifle okumuşsunuzdur, okuduğunuz için çok teşekkür ederim, sonraki yazılarımı da kaçırmamak için lütfen takipte kalın !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC

You Might Also Like

12 yorum oku / yaz

  1. Hediyeleri begenmeniz ve bu güzel post ile bahsetmenize çok mutlu oldum inşallah şansınız hep açık olur iyi günlerde kullanmanız dileğimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, benim için bütün hediyelerim çok değerliler ^^ Sizinkilere de ayrı ayrı bayıldım, inşallah şansımız hep daimi olur ^^

      Sil
  2. hediyeleriniz çok güzel iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^^ Kullanıyorum bile :)

      Sil
  4. Adsız25.8.15

    Çok güzel bir yazı olmuş iyi günlerde kullan canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, senin de ellerine sağlık, inşallah sağlıklı ve mutlu huzurlu günlerde kullanacağım :))

      Sil
  5. güle güle kullan :))
    ayrıca bloğuma da bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))