Davet Kombinim ve Ögretmenler Günüm

25.11.14

Herkese merhabalar :)

Nihayet artık bloguma yazabildiğim için mutluyum, çünkü yazı yazabilmek için nerdeyse fırsat kollar hale geldim. Bu aralar sıkıntılarla başım dertte :( Ancak sıkıntılarımla sizleri sıkmak istemiyorum açıkçası... Her neyse biz bugünkü konumuza geçelim, aslında dünkü de diyebiliriz çünkü bu yazıyı dün yazmayı düşünüyordum :) Fakat dün tüm günü Öğretmenler Günü kutlaması sebebiyle dışarılarda geçirdiğimden zamanım kalmadı :( Hatta o kadar zamanım kalmadı ki zar zor Instagram'da günü kısacık anlatabildiğim bir kolaj paylaştım. Onu ve kutlamalara dair fotoğrafları yazımın sonunda bulabilirsiniz...
*
Bugünse sizlerle son zamanlarda ışık ve hava durumlarından bir türlü çekemediğim -eve gelir gelmez hava kararıyor ve benim resimleri çektiğim odam inanılmaz karanlık oluyor :(- bir kombin yazısı paylaşacağım. Dilerseniz lafı uzatmadan başlayayım :)

DAVET KOMBİNİ 

Kombini oluşturma fikri ilhamla geldi diyebilirim. Hatta uzun süre öncesinde aklıma gelmesine rağmen çantam ve ayakkabılarım Bursa'da annemde olduğundan onları geçtiğimiz Bursa ziyaretimde alıp getirdim ve şimdi de sizlerle paylaşıyorum :)




Kombinin ana parçası diz boyu eteği, dantel uzun kolları ve dantel V yakasıyla siyah kısmen jarse kısmen likra bir elbise.  Bu elbise özel dikim bir elbise. Çok seviyorum.



Ben bu elbiseyi yukarıda da gördüğünüz gibi altın takı setimle kombinledim. Aslında bu elbiseyi daha önce de kullandım,halamın kına gecesinde :) Ancak o zaman saçım topuzdu ve önü düz arkası modelliydi o sebepten sadece küpelerimi kullanmıştım. Bu kombinde tam seti kullanmayı tercih ettim.




Bu kombinde kullanmayı düşündüğüm ayakkabılar bunlar değildi ancak, bunlarla idare etmek zorunda kaldım. Deri, sade, platformlu bu ayakkabılarımı oldukça seviyorum ve rahatlıkla da kullanıyorum :)



Bu kombinde en sevdiğim çantalardan birini kullandım :) Siyah süet minik portföy çantamı ... 






Bu kombinde son olarak bir parfüm ve deodorant ikilisini kullanıyorum. Elbette Avon'dan Little Black Dress...


Bu kombinde şu eklemeleri kullanabilirim :

Bu saç modelini koyu kestane saçlarımla :


Ve bu tırnaklarla bu makyajı :




Evet arkadaşlar, benim davet kombinim böyleydi :) Umarım beğenmişsinizdir...  Resimler için tekrardan özür diliyorum, ışık ve ortam gerçekten korkunçtu... Artık kombin çekme işi gitgide zorlaşıyor benim için ama bir yolunu bulacağım ):))) Sonraki kombin için takipte kalın :)

*

Yazımın başında da söylediğim üzere dünkü öğretmenler gününden kısacık birkaç fotoğraf...

Öğretmenler Günü'nde eşimle kutlamalarımız :) Bugün her istediğimi yaptı cancağızım :) Öncelikle Gediz'de şık bir yerde yemeğimizi ve tatlımızı yedik. Ardından pastamızı alıp eve geldik ve kutlamamızı yaptık :)



Birazcık da hediyelerimizden bahsedeyim. Müdür Yardımcımızdan hediyem...



Velilerimin birinden oldukça işlevsel bir hediye daha :)


Velilerimin bir diğerinden de Kütahya'nın çinilerinden bir örnek hediye...


Bu da Instagram'dan....


Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 
Hasibe ♥️

















You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))