Ürün Yorumu: Bioblas Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Şampuan - Vital Effect

6.12.15

Herkese merhaba !

Hafta sonunun keyfi Pazar gününden selamlar... Gerçi bu hafta sonu benim açımdan hastalıkla geçen kötü bir hafta sonu oldu ya neyse.. Hasta da olsam yazılacaklar beklemez, ki kozmetik alanımda yazılacak yaklaşık elli yazı varken... Evet ben istatistik yapmayı ve planlı ilerlemeyi seven biriyim ve bu sebeple dolabımdaki yazılacakları bir listeye döktüm ve açıkçası ortaya çıkan sonuçtan korktum da diyebilirim... Çünkü ben bir ürünü yazana kadar o ürün bitmiş oluyor... Bu duruma bir son vermek adına yazılarımı kozmetik üzerinde yoğunlaştırarak diğer alanlara biraz dur demek istiyorum, yine istatistiğe baktığımızda blogumda en fazla olan yazılarım kitap eleştirilerim... Ardından diğer sekmeler geliyor, eh sekmelerimin bir kısmını sonradan eklediğimi düşünürsek gayet normal bir durum bu da.. Ancak artık bu durumu dengelemek istiyorum bu nedenle blogumda bir kozmetik bir de diğer alan yazılarım olacak; Örneğin; bir kozmetik yazısı, bir kitap eleştirisi, bir kozmetik yazısı, bir kombin gibi. Umarım bu durumdan sıkılmazsınız, geçici de olsa sekmeler arası bir denge sağlanana kadar ve kozmetikler beni bu kadar strese sokmayana kadar... Yazılacak çok yazı var :)

Bu durum beni hem çok mutlu ediyor hem de biraz strese sokuyor, çünkü örneğin bugün paylaşmak istediğim Bioblas şampuanı alalı bir ay oldu ve hatta bitti bile ancak ben yeni yazabiliyorum :(( Böyle bir durumla karşılaşmak istemediğim için artık düzenlememi buna göre yapacağım, ilerleyen zamanlarda yine durum hakkında sizlere bilgilendirmeler yaparım ^^ Her neyse biz konumuza dönelim... Bugün sizlerle kullandığım Bioblas şampuandan bahsedeceğim... Hadi yakından bakalım:


Yine uygun fiyatlı bulunca market alışverişimde kaçırmak istemediğim bir ürün oldu, aslında normal saçlara uygun olmasına rağmen hem denemek için hem de bundan bir önceki kullandığım Bioblas ürünü olan Bioblas Anti Sebum'dan çok memnun kaldığım için satın almak istedim. Bu üründen önce blogumda yorumladığım diğer Bioblas şampuan yazısına ulaşmak için şuraya tıklayabilirsiniz ^.^ Satın alır almaz da kullanmaya başladım ve bitirdim :))

Bioblas şampuanlarının kutuyla satılma olaylarını seviyorum önceki yazımda da söylemiştim, hatta bu kutuyu da inanılmaz bir şekilde bilgilendirici yazılarla donatıyorlar... Yakından bakalım:






Kutuyu geçerek şampuanın kendisine geliyoruz, diğer ürünleriyle aynı boyutlarda yaklaşık 400 mililitrelik plastik bir şişe içerisinde geliyor şampuanımız... Ve kutu üzerindeki bilgilendirme yazıları da şişe üzerinde bulunuyor...


Ürünün nasıl bu kadar çabuk bittiğini merak ederken birden mililitresi aklıma geldi, diğer şampuanlara oranla daha küçük olduğunu anladım, aynı sorun çok yakında yazısı gelecek olan Farmasi'nin şampuanında da göze çarpıyor, ürünün mililitresine alırken dikkat etmenizi öneririm.



Büyük ve geniş bir kapakla yine aynı şekilde büyük geniş bir akış deliğine sahip bir şampuan Bioblas. Diğer çeşitleri de aynı şekilde dizayn edilmiş. Pratik bir şişesi yok aslında, banyoda eliniz ıslakken elinizden kayıyor sürekli, ama çok da sorun olmuyor bu durum. 


Gelelim ürünümüzün kıvamına ve benim şahsi yorumlarıma... 

YAPI: Ürünün kıvamından söz edecek olursak; fazla akışkan olmayan daha çok yoğun jelimsi bir kıvamı var, kullanırken çok pratik olmuyor bu durum. Ancak köpürmesi gayet güzel ve yeterliydi. 

RENK: Bioblas şampuanın görebildiğiniz gibi diğer şampuanlarıyla aynı olarak standart bir rengi var, koyu kahverengi olarak tanımlayabileceğimiz bir renk. Şampuanları rengine göre ayırt etmediğim ve kullanmadığım için benim için farketmiyor, işlevini yerine getirsin yeter diye düşünüyorum.

KOKU: Bu şampuanla ilgili en en sevdiğim şey herhalde suyla birleşince ortaya çıkan o enfes kokusu oldu. Daha önce hiçbir şampuanda yaşamadığım bir koku aşkı sardı beni, bu şampuanı sırf kokusundan dolayı kullanabilirsiniz, o kadar güzel yani... Phytovitamin içeren bitkisel serum katkılı ve C vitamini içerdiğiyle alakalı bir koku duyamasam da kokusu fazlasıyla kozmetik gibi gelse de yine de bayıldığım doğrudur :))


Bunun dışında, ürünün vaatlerinden saç dökülmesini engellemesini pek başarılı bulmadım, hatta öyle bir şey söz konusu bile değildi, sadece güzel bir temizlik hissi ve enfes kokusu bu şampuanı hafızamda yer edecek hale getirdi. Yine vaatlerinden kolay taranma hissi verir gibi bir durum da oluşmadı, ekstra bir ürün kullanmadan saçlarım arap saçına dönüyor zira. Kısacası, alınabilir bir ürün olsa da vaatlerini pek yerine getiremediğinden çok sevdiğim ve ısrarla alabileceğim bir ürün değil bu. Şampuansız kalırsam belki uygun fiyatı dolayısıyla tekrar alabilirim o da sırf temizlik hissiyle kokusu yüzünden :)) 

Diğer şampuan yorumlarım: 


Evet arkadaşlar, benim Bioblas şampuanla ilgili yorumlarım bu şekildeydi, umarım işinize yarar bir yazı olmuştur... Daha güzel kozmetik yazılarımda da görüşelim mi?

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️















You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. bioblas şampuanlarla aram hiç iyi olmadı canım ya belki zorunda kalırsam bunu alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı durumdayım, sırf kokusundan dolayı alabilirim =)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))