Sonbahar Kombini #1 (Güz Gülleri)

19.10.15

Herkese günaydınlar!

Yepyeni bir haftaya muhteşem bir başlangıç yapıyoruz, herkese kocaman selamlar... Öğlenin bu kör saatlerinde hazırladığım en son kombini sizlerle paylaşmak istedim. Mevsim kombinlerine son hız devam ediyoruz... Yaz mevsiminde üç kombin ve kış mevsiminde bir kombinden sonra sıra geldi sonbahar mevsimine ve kombinlerine...

Pek çok kişi gibi benim de en sevdiğim mevsimdir sonbahar... Sarı yaprakların ağaçlardan dökülmesi özellikle beni benden alır... Böyle yerler ne yazık ki artık çok fazla değiller, tabi gönül isterdi ki bu güzel kombini sarı turuncu yaprakların üzerinde çekebileyim ama malesef diyorum şimdilik, sonraki kombin çekimimde böyle bir düşüncem var ama :)) Her neyse, hadi başlayalım...

Sonbahar renklerinin genel olarak hakim olduğu bu kombinimde en önemli tek bir parça halinde diğer parçaları birleştirdim. Güzel bir sonbahar günü biraz da vintage havası olan bir kombin olduğunu düşünüyorum, bakalım sizler ne düşüneceksiniz???

Kombinin ana parçası aslında çok severek aldığım çiçekli maksi boy bir etek...Hatta kombine ismini de bu etek ve üzerindeki güller verdi ^^ Eteği ortaya çıkarmak için diğer tüm parçaları olabildiğince sade tuttum ve bu kombini az takı ile destekledim. Bu kombine daha fazla vintage hava katabilmek için altın renkli büyük bir saat ile siyah saç bandı kullandım. Yazının ve görsellerin en sonunda bantlı bir saç modeli de paylaşacağım, kombinde bant nostaljik bir hava da kattı.

SONBAHAR KOMBİNİ #1 (GÜZ GÜLLERİ)


Kombinin genel görünümü bu şekilde... Şimdi parçalara yakından bakalım: İlk parçamız siyah renkli pamuk boğazlı bol bir kazak... Bu boğazlı kazağın üzerine minicik çiçeği olan altın bir kolye taktım.
Detaylar:


Altına da efsane sevdiğim bu güzel altın-taba rengi ve gül kurusu gülleri olan ve de kombine ismini veren maksi boy eteği seçtim.


Eteğin detayları ise aşağıdaki resimde: İki ön yanlarında cepleri mevcut ve beli ayarlanabilir, üst kısmı dikişli.


Tamamlayıcı olarak eteğin içerisinde de yer alan taba rengi ahşap tabanlı dolgu topuk ayakkabılar ile minik taba çantamı seçtim.




Aksesuar olarak da siyah saç bandı, siyah çerçeveli gözlük, yukarıda da gördüğünüz minik çiçekli altın kolye ve de büyük altın kol saatini kullandım.


Son olarak saç bantlı saç modelimizi de ekleyelim: Bu kombinde saçlar ve bantı ben böyle düşündüm, kendi bandımdan bulamadım ne yazık ki, siz bu kadife bant yerine benimkini gözünüzde canlandırın ^^


Saçıyla ve makyajıyla üstteki model benim kombinimi tamamlayıcı oldu. Umarım beğenmişsinizdir, ben kombini çok sevdim her bir parçayı da ayrı ayrı severek kullanıyorum. Daha güzel kombinlerde görüşmek dileğiyle!


Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️



You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))