Avon Alısverisi Ocak - Subat

7.2.15

Herkese merhaba ^.^

Umarım keyifler yerindedir, sömestr tatilini sonlandırmadan önceki son Cumartesi gününü de atlatmış bulunuyoruz :) Bizim özellikle de benim için ayrı bir güzelliği, ayrı bir unutulmazlığı var bugünün, çünkü daha biraz önce yaklaşık 25 kişilik bir misafir ordusunu - bir gün tayfasını yolcu etmiş durumdayız :) Evet, bugün annemde akraba günü olduğu doğrudur :) Hatta laf aramızda bir kısım misafirler hala evdeler :)) Bu sebeple biraz yorgun olsam da bugünü yazısız atlatmak istemedim :)) Zira zaten uzun bir süredir yazamıyorum :(
*
Bu arada 100 Takipçi Çekilişim bu gece saat 00.00'da sonlanıyor, hala katılmadıysanız yandaki resme tıklayarak veya şuraya tıklayarak katılabilirsiniz...
*
Bugün sizlere geçen hafta yaptığım katalog dışı Avon alışverişimden bahsedeceğim... Katalog dışı olduğu için fiyatlarından bahsedememem de cabası :( Dilerseniz başlayalım...
*
Geçen hafta sabahın köründe kapımızı çalan bir kargocu ağabey tarafından Avon satış temsilcisi olan kız kardeşime bir koli getirilmişti... Eh ben de nasiplenmesem olmazdı :D Ancak bu kadar olur, gelen ürünler de benim uzun zamandır almak istediğim ürünlerden oluşuyordu, hemen kaptımm :) Aldıklarıma şöyle bir bakalım:
*
Gelen böyle şahane bir kutuydu...


İçerisinde böyle güzellikler taşıyordu :)


Teker teker bakarsak;





Peki neler aldım?


NOT: Aşağıdaki iki resme görüntü kalitesi kötü olduğundan efekt uygulamak zorunda kaldım!!!



İlk olarak yeni gördüğüm ve bu zamana kadar uyuduğumu düşünerek kendime kızdığım ve varlığından haberdar bile olmadığım bir parfüm aldım.... Çekimleri çoktan yapıldı, çok yakında yorumlarıyla blogda olacak :) Takipte Kalın !!!













Avon'un yılbaşı katalogunda çıkardığı ve benim almakta oldukça geç kaldığım bir set aldım. El kremi ve dudak balmı. Dizaynını sevdim :)




Yeni şampuanları görünce denemek istedim... Biri bana, biri eşime :)






Dudak parlatıcısı aslında çok kullandığım bir ürün değil, ama ben rol on tarzı başlığı ve ışıltısına aldandım sanırım :)








Maskaramı kardeşim yürüttüğünden yenisine ihtiyacım vardı, imdadıma Avon yetişti :)



Kataloglarda yüz temizleme pedini sürekli görüp almak istiyordum zaten... Kaçırmadım :) Şuan Bursa'da olduğumdan poşetinden çıkarmadım :( Ayrıntılı yazısını yazacağım ama :))


Son olarak yine maske fırçasını da yeni gördüğümden ve cilt bakım ürünlerine olan aşırı tutkumdan hemen kaptım :)




Evet arkadaşlar, benim yeni yılımın ilk Avon alışverişi böyleydi.. Çok yakında bir karışık alışveriş yazısı daha gelecek, beklemede kalın, kendinize çok iyi bakın :)))

Daha güzel alışverişlerde de görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.





You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Güzel günlerde kullan en çok supershock favorim :)
    Bloguma beklerim blogkizsalseyler.blogspot.com

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))