Karısık Alısveris #8 ( Mutfak - Kırtasiye - Giyim - Kozmetik )

24.2.15

Herkese mutlu günler ^.^

Umarım keyifler yerindedir, benim keyfim gibi umarım sizinkiler de kaçık değildir :( Dün sabah 11'den beridir bir diş ağrısıdır beni bende aldı, malum okula da gitmek gerekiyor, dün geceyi bir gram uyku olmadan geçirmem de cabası :( Bugün ve yarın ağzımı bile açamadığımdan raporluyum... Ben de malum ağzımı açamıyorum, o zaman bari ellerimi açayım da uzun süredir biriken karma alışverişimi paylaşayım dedim :) Biriken yazılarımı böylece bir bir paylaşarak eritme umudundayım :) Hadi o zaman başlayalım...


Öncelikle daha azınlıkta olan mutfak ve kırtasiye alışverişiyle başlayalım: Bizim Hisarcık pazarında gördüğüm ve hâlâ kek kalıbı olduğuna inanamadığım bir kek kalıbı aldım. Harika bir şekli var, en kısa zamanda bir kek yapıp deneyeceğim :) Bunu 3,5 liraya aldık :))



Sütü pet şişede saklamanın pek de sağlıklı olmadığını duyalı uzun zaman oluyor. Ben de camdan bir süt şişesi istiyordum. A101 çok güzel bir şekilde sundu bana bu isteğimin cevabını :)



Mutfak alışverişim bu kadardı... Kırtasiye alışverişimde ise çok önceden aldığım ama bir türlü paylaşamadığım iki kitapla bir de şahane bir defter yer alıyor. Kitapların tanesini 7.90 liraya A101'den almıştık :) Defteri de buradaki yerel kırtasiyeden 5 liraya aldım :)



Diğer alışverişlerimi de buradaki yerel marketlerden aldım. Fiyatlarını malesef hatırlamıyorum :( El kreminin yazısını yazamadan bitti bile ^.^ Büyük boyunu alıp yeniden kullanmak ve yazmak istiyorum :) Loreal Elseve'in Argenine şampuanı ve saç kremi favori ikililerimden zaten :)) Hatta kız kardeşimde bende kaldığı süreçte çok beğenmiş ve o da artık müdavimi olmuş bu serinin :)) Ben de büyük boyunu almak istedim, zira küçük boyu bitmek üzere :)



Yeni botlarımı alalı uzun zaman oluyor ama yazısı ancak şimdi ):) Böyle kaba botları eteğimin altına pek yakıştıramasam da asi ruhuma çok yakıştığını düşünüyorum :))





Cumartesi günü eşimle ilk kez kendi arabamızla Kütahya'ya gittik. Hisarcık Kütahya arası otobüsle yaklaşık 2.5 saat. Arabayla bir buçuk saate vardık, önce bir sinemaya gittik, Yapışık Kardeşler'in methini çok duyduğumuz için ve de İlker Ayrık'ı çok sevdiğimiz için izlemesek olmazdı. Sonrasında enfes bir öğle yemeği ve arkasından stanttan çikolatalı meyveli tatlı eşliğinde Watsons'dan ve LC Waikiki'den küçük birer alışveriş yaptık... 



HD İskender'de gördüğümüz bu masa süsleri beni benden aldı... Kendilerine bu ince ve nazik hareketleri dolayısıyla teşekkür ediyorum, ha bir de tebrik tabi :))





Bu da Instagram'dan :)


Gelelim alışverişlere... LC Waikiki de artık büyük bedenler için de çok güzel şeyler var... Ben de aralarda gidip ihtiyaca yönelik alışverişler yapıyorum. Benim tarzıma yönelik yani asi- salaş şeyler de yer alıyor :) Ben de bir adet siyah salaş hırkayla bir tişört aldım, malum bahar geliyor ):)








Watsons'dan da güzel bir alışveriş yaptım. İhtiyaca yönelik güzel bir alışveriş oldu. Duş kremini merak ediyordum, cep ıslak mendillerini de denemiş olacağım böylece :)) Duş kremini denedikten sonra yorumlamayı düşünüyorum :) Takipte Kalın ^.^









Evet arkadaşlar, alışverişlerim böyleydi... Umarım okurken keyif almışsınızdır :) Daha güzel alışverişlerde görüşmek üzere :)) 


Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.







You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))