İki Yüz Kremi Arasındaki Yüz Fark

23.6.14

Merhabalar...

Bugün yeni bir haftanın ilk günü,bu güzel ve bol güneşli günden herkese bolca selamlar, sevgiler... Sizlerle bugün kullandığım Avon ürünlerinden olan iki kremin yorumlarını paylaşacağım... Bu karşılaştırmayı uzun süredir yapmayı düşünüyordum, hem almak isteyenlere bir fikir olmuş olur diye, hem de elimde çoklu olan ürün gruplarını böylece birlikte yorumlamak üzere... Umarım okuyanlara bir faydası olur  :)


Hemen başlayalım öyleyse...

Karşılaştırmasını yapacağımız ürünlerden ilki Avon Natural's Face Radiance Rose Face Cream, diğeriyse Avon Care Youth Restore Firming Face Cream...



İlk kremimizden başlayalım... Yani Gül Özlü Yüz Kremimizden... Avon Alışverişlerimde de söz ettiğim üzere bu ürünü gayet uygun bir fiyata almıştım... Bir süredir de kullanıyorum... Ancak pek memnun değilim, şöyle ki : Kıvamı bana göre fazla yoğun, ve emilimi hiç yok... Ben genelde yüz kremlerini uyumadan önce sürüyorum bu kremi sürdüğümdeyse nedendir bilmem benim yüzümde emilmedi... Sabah uyandığımda emilmiş oluyor tabi ama uzun bir süre emilmeden yüzümde kalıyor... Belki de benim cildimin yağlı olmasından dolayı olabilir...Bu nedenle pek hoşlanmadım...Sürekli kullanmama rağmen de oldukça bereketli bir ürün, bitmiyor... Açık pembe, şeftali tonundaki kremi ve inanılmaz nefis kokusuna ise bayıldım... Ama sanırım bir daha almayacağım bir ürün... Zaten bu gidişle ömür boyu yetecek bana, 75 ml olmasına rağmen :)


Bu ürünün fotoğraflarını çekerken elimde kalan kremi ellerime sürmeyi denedim, inanmazsınız el kreminden daha güzel yumuşattı ve kokusuyla da beni büyüledi...  Ayrıca çok kolay da emildi. Sanırım sen bundan sonra bir yüz kremi değil de el kremi olarak kariyerine devam edeceksin... Hanımlar beyler, yüz kremi yatay geçiş yaptı :)


Kremimizin yapısı da bu şekilde :




İkinci kremimizse sıkılaştırıcı özelliği olduğunu duyup aldığım Avon Care'in sıkılaştırıcı yüz kremi...
Bu kremi gül özlü kremimden daha sonra almıştım. Cildimdeki ufak tefek sarkmaları önlemek ve sıkılaştırmak umuduyla... Ne çok şey umut etmişim değil mi bir kremden ? :)



Bu kremin kıvamı daha sıvı, beyaz bir rengi var... İlk önceleri umut ederek ama şüpheci olarak yaklaşmıştım, gerçekten sıkılaştırıcı olabilecek mi diye ama ürünü kullandıkça etki edeceğinden eminim, çünkü bir iki kullanımda dahi fark hissediliyor, en azından benim cildimde öyle oldu... 


Bu kremi iki günde bir şeklinde sıklıkla kullanıyorum, eh tabi etki edebilmesi için düzenli kullanım şart :) Kremin kokusu ne çok kötü ne de yukarıdaki kremim kadar iyi ama bakım yaptığını söyleyebilirim...

Kremimizin kıvamı ise şöyle :




Evet arkadaşlar, kremlerle ilgili yapabileceğim yorumlar bunlardı... Umarım sizlere bir fikir verebilmişimdir, bana sorarsanız hangisi diye elbette ikincisi derim... Sizlere de almanızı tavsiye ediyorum... Birincisi ise yukarıda da söylediğim gibi kariyerine yatay geçişle el kremi olarak devam edecek :)


Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC 



























You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Yüzüm için kullandığım bir krem vardı yıllar önce Avon care yine fakat hangisi hatırlamıyorum. Ergenlik döneminde kullandım cildin yağlı ve lekeliydi. Basit bir yuz kremi cilt lekelerime o kadar iyi geldi ki. Bir umut şimdi tekrar aldım salatalık ve yeşil çay özlü, hayırlısı diyip bekleyeceğim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzunca bir süredir ben de Avon'un kremlerini kullanıyorum ama henüz çok da etkili bir ürün bulamadım malesef :( Keşke hatırlıyor olsaydınız ya belki halen üretiliyor olabilirdi :(

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))