Gratis Alışverişi

6.11.13

Herkese merhabalar ve koca bir kucak dolusu sevgiler...Bugün bir alışveriş yazısı yazmak istedim. Aslında öyle büyük bir şey değil ama daha önceden de yani bayramdan hemen önce yaptığım bir alışveriş daha vardı. İkisini birleştirip bir yazıda toplamayı düşündüm. Böylece yazılacak bir yazıyı daha uğurlamış olacağım :)) Bence hemen başlasak mı?
*
Öncelikle daha önceden aldığım iki ürünü sizlere göstereyim:) Biri L'oreal Elseve'in Argenine Direnç saç şampuanı, biri de Down Under Natural's Argan Oil Saç Bakım Kremi :) Bu iki markayı da daha önce hiç denemedim ve ordan burdan şurdan diye özetleyeyim size bir sürü blogger arkadaşımdan aldığım pozitif yorumlarla denemeye karar verdim. Saçlarım gün geçtikçe daha çok yıprandığından beri onları kurtaracak bir   kahramana ihtiyacım vardı. Ben de arayıştaydım. Size şu kadarını söyleyebilirim L'oreal tek başına bile saçlarımı ilk yıkamada gözle görülür bir şekilde onardı. Üstüne bir de Down Under Naturals'in durulanmayan Argan yağlı bakım kremini uyguladığımda sonuç mükemmeldi. Gerçekten başarılı ürünler, tebrikler...


Şimdi de geçen Cumartesi Marmara Forum'da yaptığım mini alışverişe bakalım :)


Öncelikle gördüğümde çok beğendiğim ve çok hesaplı bulduğum şu renkli yapıştırmalı not kağıtlarından ( evet adı bu ve bu kadar da uzun-şaka şaka bilmiyorum adını) aldım bunlar çok pratik ve kullanışlı:)



Akabinde Selin'in şu pembe greyfurt serisinden sıvı el sabunu ve duş jelinin seyahat boyunu aldım, deneme amaçlı. Kokusunu beğendim ancak duş jelindeki pigmentimsi şeyler benim hoşuma gitmedi. Hem çok sertler hem de duş jelinin sadece jelden ibaret olmasını isterdim :(


Sırada yine deneme amaçlı ilk kez aldığım bir ürün var. Otacı'nın bitki özlü şampuanı...İçerisinde on bitki içerdiği söylenen şampuanı henüz denemedim ama umarım saçlarıma iyi gelir...


Güzel bir koku gördüm mü kokladım mı dayanamıyorum, yine öyle bir şey buldum. Bu seferki minicikti ama yine de aldım :) Apple Roxane. Gerçekten de elma gibi bir şişesi var ve kokusunu da kalıcı buldum.


Son olarak da Down Under Naturals'in Argan Oil Saç Bakım Şampuanı'nın deneme amaçlı seyahat boyunu aldım. Ben bu seyahat boylara bayılıyorum, denemeden bir ürünü alıp çöpe atmaktansa ufacık boyuyla birer deneme yapıp beğenirsem almak bana daha cazip geliyor:))


Bir de bütün resimde olduğundan yazayım dedim, Bref'in klozet bloklarını uygun bulunca aldık:) Bu da ev kozmetiği:))

Benim alışverişim bu kadardı, başka güzel alışverişlerde buluşmak ümidiyle, sevgiyle kalın...


Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️























You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. Ev kozmetiği iyiymiş :) güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, güzel günlerde kullanın aldıklarınızı :))
    Down Under Sıvı Saç Kremini merak ediyorum ben de :))

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler arkadaşlar :)) @meltemingünlüğü canım, valla ben çok memnunum, üstelik bayram indiriminde L'oreal Elseve Saç şampuanı ve Down Under Saç Kremi bana 13 liraya gelmişti, tekrar almayı düşünüyorum, herkese de tavsiye ederim ):)

    YanıtlaSil
  4. Adsız8.11.13

    elmanın kokusuna bende bayılıyorum kalıcıgıda diğer parfümlere göre mükemmel.sevgiler.
    http://burcininhayaladasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))