Ürün Yorumu: Huncalife All Day Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

29.3.16

Merhaba,

Yeni bir gün, yeni bir yazı diyor ve selam verdikten sonra yazıma giriş yapıyorum ^^ Saatlerin ileri alınmasıyla zaten hiç bir şeye yetişemeyişim biraz daha çoğaldı, artık hiç hiç bir şeye yetişemiyorum, yaz saatini nedense sevmiyorum ben bir türlü. Bu yazıyı da neredeyse gecenin bir vakti yazıyorum ama yazılar beklemez, kendime ay başında çok güzel bir program yaptığımdan -ki bu programı bütün blogger arkadaşlarıma öneriyorum- programımı aksatmak istemiyorum, zira telefonum yazıları yazılacaklardan geçilmiyor ^^ Belki inanmayacaksınız ama sizlere şuan tanıtacağım bu ürünün fotoğraf çekimlerini geçtiğimiz yaz Bursa'da annemlerdeyken yapmıştım ^^ Yazma sırası ancak geliyor, diyebilirim, çok konuştum hemen yazıya geçiyorum.

Peki bugün ne mi paylaşacağız? Hunca kozmetiğin ürettiği Huncalife markasına ait çift fazlı göz makyaj temizleyicisini paylaşacağım sizlerle, bu markayı ben daha çok Hunca Care olarak biliyorum, ancak ikisi aynı marka mıdır bilemedim şimdi. Bu markayı daha önce duymamış olanlar olabilir, benim de elimde uzun zamandır bulunuyordu, kullanımdan sonraki yorumlarımla buradayım...


Ürünümüz, plastik orta boy ve genişlikte bir şişede elinize ulaşıyor, sert ve dar bir kapağı var... 125 mililitrelik bir ürün ve de 12 aylık bir kullanım ömrü var. Ön kısmı daha boş bırakılsa da arka tarafı bolca bilgilendirmeler içeriyor, resimlerde detaylarını görebilirsiniz.




Kapak tasarımında ise orta kısmında küçük bir şeffaflık yer alan bir tasarım seçilmiş. Kolay açılıp kapanmayan sert bir kapağı var, pek sevemedim açıkçası.


Akış deliği de aynı şekilde fazlasıyla plastik ve kullanışsız, dökmeye çalıştığınızda bir pamuğa veya diske gerektiğinden fazla ürün akmasına sebep oluyor malesef...



Yakından :


Gelelim ürünle ilgili detaylara...

YAPI: Ürünün çift fazlı olmasından dolayı mor ve beyaz olmak üzere iki renkli bir rengi var ve bu şişenin dışından da bariz belli oluyor, yine her çift fazlı üründe olduğu gibi çalkalayıp tek renk homojen hale getirerek kullanıyoruz... Ürünün renk oluşumları aşağıda yer alıyor. Hangisi olduğunu tam bilemiyorum ama çift rengin birinin yağlı bir formülasyonu var, diğerininse daha su bazlı bir yapısı var. İkisi karışınca ortaya su oranı daha düşük biraz daha yağlı bir makyaj temizleyici çıkıyor ve lila renkli bir karışım oluşuyor, bu renk göze çok hoş gözüküyor...  Bu içerikte paraben yer almıyor, o da ambalaj üzerinde yazıyor ^^ 



KOKU: Çok rahatsız edici olmasa da hafif kimyasal kokusu geliyor, bu ürünü kullanırken, renginin güzelliği neyse de kokusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sevemedim.

İŞLEV: Ürün temizleme işlevini gayet güzel yerine getirse de hafif göz makyajlarında deneme ve kullanma şansım oldu, koyu ve dumanlı göz makyajlarında da başarılı olabileceğini düşünüyorum çünkü içerisindeki yağ miktarı bana biraz fazla geldi. Gözünüzü temizlediğinizde böyle ürünlerin avantajı göze hafif bir nem ve koruma amaçlı hafif ve temiz bir yağlı his bırakmasıdır. Ancak ben bu üründe özellikle yağlı hissin biraz fazla kalmasından rahatsız oldum. Ürünü kullanmaya çalıştığınızda gerçekten çok fazla ürün akıyor ve bu durum bundan da kaynaklanabilir ancak yine de hoş bir durum olmuyor, ha gözümü yakma veya içine kaçma gibi durumlar yaşamadım ama göz çevremde çok fazla yağ da istemiyorum doğrusu.


Ben bu ürünü neticede pek sevemedim ama kız kardeşim zaten kullanmama fırsat bile vermeden yürüttü benden :) Neyse ki bir şekilde değerlendirildi ve kullanıldı. Bana çeyizimde gelen bohçamdan çıkan ürünlerden biriydi bu ve de kullanıp bitirildi ama gidip özellikle alacağım bir marka ya da ürün olmadı malesef. Favorim olan Nivea ile devam ediyorum zaten yoluma. Onun yazısına da şuradan ulaşabilirsiniz ^^ Benim yazım bu şekildeydi, umarım sevmişsinizdir, yeni kozmetik ürünlerde ve yorumlarında da görüşelim lütfen! Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^

Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️







You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. Hunca life ürünlerini kuzenim bir ara satıyordu peeling ve temizleme jelini kullanmıştım domates özlü hiç beğenmemiştim. Güzel bir inceleme olmuş tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok yağlı ürünler hiç bana göre değil üstelik hafif de olsa bir kimyasal kokusu da varsa uzak durmalı teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de uzak durmalı, aynı fiyata çok daha başarılı ürünler mevcutken üstelik !

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))