Ürün Yorumu: Süfrax El ve Cilt Kremi

21.2.17

Herkese merhaba !

Yeni bir yazıyla daha bir aradayız, yepyeni bir ürün ve yorumlarını daha paylaşıyoruz. O zaman hemen başlayalım...

El kremleri olsun vücut kremleri olsun takipte olanlar bilir kremlere olan aşkımı... Ne marka ürün bulursam mutlaka denemeye çalışırım, bu ürün ve marka da yine merak ederek ilk kez denediklerimden... Süfrax markasını sanırım daha önce aramızda duyan olmamıştır, varsa yorumlarda bizimle paylaşın lütfen, ben de ilk kez denedim ve şimdi sizlerle yorumlarımı paylaşıyorum.

Ürünümüz, kavanoz formda elimize ulaşıyor, 125 mililitre ve 12 aylık bir tüketim ömrüne sahip...


Kavanoz formda olmasını sevmiyorum, her fırsatta her üründe söylüyorum, bana göre kullanımı zorlaştırıyor, ürünün portatifliğini engelleyip seyahatlerde yanınızda taşınmasını zorlaştırıyor, ürünün hijyenikliğini azaltıyor ve yer kaplıyor. Her zaman için tüp formda el-vücut kremlerini tercih ediyorum.

Ürünün ambalajı ve detayları...



Ambalajın üzerinde aradığım her türlü bilgiyi bulabilmek beni açıkçası memnun etti. Üretim tarihinden tutun da son kullanma tarihine kadar hatta, ölçülerin evrenselliğine ve de Türk malı oluşuna kadar. Her türlü bilgiyi ambalajın üzerinde bulabiliyoruz :)

Kremin kapağını açtığımızda koruyucu bir şeffaf kapak daha çıkıyor bunu da çok ama çok sevdim :)



Krem içerisinde Koenzim Q10 içeriyor, yine güneş ışınlarından koruyucu UVA ve UVB filtreleri mevcut, özellikle yaz aylarında güzel bir kullanım sağlıyor. Ürünün vaatleri arasında, uzun süre genç kalan yumuşak ve sıkı eller, cildi yenileme ve onarma, yaşlanma belirtilerini engelleme yer alıyor. Peki bakalım hangilerini yerine getiriyor?

Yakından bakalım:

YAPI: Ürünün normal kremlerden oldukça farklı köpük krem gibi bir yapısı var, yumuşacık ve çok hoş bir dokuya sahip. Beyaz renkli oldukça sıradan görünen bir krem olarak görünüyor. Ellere uyguladığınızda emilimi uzun sürüyor, hemen emilen bir yapısı yok. Çabuk kuruyup cilde sabitleniyor, cildi güzel yumuşatıyor. Çok yağlı bir yapısı yok, dediğim gibi köpük formda ben su bazlı olduğunu düşünüyorum. Böylelikle yağlı ciltler çok daha rahat kullanabilirler. Benim vücudum normal ve ellerim de kuru özellikte olduklarından aslında bu çok fazla sorun olmadı benim için. Ancak çok kuruyan ellerim için yeterli bir nemlendirme sağlamadı. :(

KOKU: Kremin bana göre hiç hoş olmayan ve misi andıran bir kokusu var. Biz aramızda 'hacı misi' de derdik küçükken, eğer bu tür kokuları seviyorsanız sorun yok ama benim gibi koku hassasiyetiniz doruktaysa yani bu sizin için epey problem olabilir.

İŞLEV: Güzel nemlendiren orta nemlendirmeye sahip bir ürün. Özellikle çok kuru ellerde çok büyük bir etki beklememenizi öneririm, ciltte ise yine çok derin bir nemlendirme sağlamıyor ne yazık ki.


Benim için herhangi bir nemlendiriciden ileriye gidemedi ne yazık ki, ulaşması çok daha kolay ve harika kokan ürünler varken zaten bu ürünü arayıp da bulacağımı sanmıyorum, çünkü öyle her yerde rastlamadım kendisine... Koku hassasiyetim çok yüksek olduğundan, kokusundan hoşlanmadığımdan, geç emildiğinden, orta derecede nemlendirme özelliğinden, yapısından hazzetmediğim için benim için geçer not alabilen bir krem olamadı. Ancak güneş koruma faktörü, Türk malı oluşu, içerisindeki canlandırıcı ve gençleştirici faktörler, ambalaja gösterilen özen, uzun kullanım süresi, uygun fiyatı da ürünü bir o kadar cazip gösteriyor. Artık karar siz değerli okurların, bir çılgınlık yapıp denemeye ne dersiniz peki?



Geldik yazımın sonuna, umarım keyifle okuduğunuz, bilgi edindiğiniz ve bir ürünü daha yakından tanıdığınız bir yazı olmuştur. Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

7 yorum oku / yaz

  1. daha önce duymadığım bu kremi sayende tanımış oldum , tercih edeceğimi sanmıyorum çünkü nem vermesi benim için çok önemli bir de koku :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duydum bu markayı ama kavanoz formlu kremleri bende sevmiyorum ve almak istemiyorum....

    YanıtlaSil
  3. Türk malı olması gurur verici tabi ama her yerde rastlanmıyor maalesef :(

    YanıtlaSil
  4. Bende ilk kez dün gördüm, aldım pazardan 2 liraya.:) Ben sürdüğümde kolay emiliyo,önce yapış yapış yapıyo ama ardından düzeliyo hemen.yağlı bi his bırakmıyo,su bazlı bi krem belliki,kokusu pekte güzel olmayan ama hafif, öyle rahatsız edici ağır bi kokusu yok.Ellerim için aldım zaten yüzüme sürmem,öyle çok aşırı bi beklenti içinde de almamıştım zaten.Nemlendirmesi dediğin gibi orta düzeyde..

    YanıtlaSil
  5. Ben kulanıyorum yuzume surdugume gercekten cildim sıkılasıyor tavsiye ederim ben memnunum

    YanıtlaSil
  6. Ürún yeni geldi elime kullananlardan yorum alabilirmiyim

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel bir urun beniki kutu bitirdim beyazlatio canllik veriyor cilde tavsiue ederim

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))