Bahar Kombini : Erguvan ve Çiçekler

18.3.15

Herkese merhaba ^.^

Haftayı yarıladığımız bir Çarşamba günü akşamından ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünden selamlar... Bugün güzel başlayıp moralsiz biten günlerden olsa ve bir iki kutlama programı atlatmış olsak da yine de sizlerle son kombinimi paylaşmama engel bir durum söz konusu değil, çok şükür :) Evet bugün sizlerle bir yazı üstelik de nicedir gelmeyen kombin yazılarımdan birini paylaşacak olsam da öncelikle günün anlam ve önemine dair birkaç kelam ben de söylemek isterim :)
*
Bundan tam 100 yıl önce bizlerin şaşkınlık ve hayranlık karışımı duygularla ancak perdeden izleyebildiğimiz büyük çarpışma Çanakkale Cephesi'nde gerçekleşmiş ve tarihe adını altın harflerle kazıyan bir millet ve bu milletin Çanakkale Zaferi ortaya çıkmıştı... O mübarek insanlar, o analar, o evlatlar bugünler için çırpındılar, bizlere de yılda bir gün değil, aslında her gün o mübarek insanları anmak ve ruhlarına dualar okumak yakışır... Minnettarız... Allah sizlerden razı olsun, ülkemizin bugünleri sizler sayesindedir...
*
Bugün mevsimin bana çağrıştırdığı bir kombin oluşturdum sizlerle paylaşmak için... Hadi bakalım o zaman :))

NOT: Fotoğraflar tamamen şahsıma aittir, içerdikleri amatörlükten dolayı affınıza sığınırım. Görmezden geliniz lütfen !!!



Yakından bakalım ve kombin öğelerini tek tek tanıyalım : İlk olarak LC Waikiki ganimeti bu tişörtü yeni almış olmama rağmen tam baharlık ve sezonluk bir ürün olduğunu görebiliyoruzdur sanırım. Çiçeklere bayıldığımı bilmiyordunuz ama işte şimdi öğrendiniz :)) Bol çiçekli ve erguvan renkleri içeren bu tişörte bayıldım !!! Hem hamile kaldığımda da rahatlıkla kullanabileceğim, üzerindeki yazıya çaktırmadan bakın ;)



Yaka ( İlk resim ) ve kol detayları...



Desene yakın ve flaşlı nazar:


Altına seçtiğim diz boyu küloş etek ise kombinin en sevdiğim bir diğer parçası oldu. Sanki seçerek almışım gibi ikisi birbirlerinin tamamlayıcısı oldular.






Evet kombinimizin en büyük iki parçası böyleydi. Ayakkabı olarak da her ne kadar renkleri uyuşmasa da yine çiçekliden yana bir tercihim oldu.


Evet şimdi de gelelim, aksesuarlara. Yukarıdaki ilk resimde görebileceğiniz gibi, saç tokası, kolye, yüzük ve küpe ne bulduysam ekledim ben bu kombine. Hadi gelin bakalım şimdi yakından kendilerine :

Kolye olarak pembe çok seçeneğim olmasına rağmen ben kısacık bu çakma inciyi seçtim. Kolyesiz de kullanılabilir ama bence bu kombin.


Yüzük olarak da alttaki arkadaşı tercih ettim. Tişörtün önündeki ışıltılarla kanka olabilirler mesela diyerekten hani :))))


Saç tokalarımı ise olabildiğince rengarenk seçtim. Açık saçlara hala ne yakışır!


Küpe olarak da ilk çekilişimde sizlerden birine armağan ettiğim küpenin bendekisini kullandım. Çiçekli çiçekli :)


Evet millet, erguvan ve çiçek esintili bahar yolculuğunuzun sonuna gelmiş bulunuyorsunuz, lütfen yavaşça ininiz ):) Kombinimizin sonuna geldik arkadaşlar, isterseniz bu kombini Converse'lerle ya da Conakers'larla da kullanabilirsiniz, ben benimkileri temizleyince bir kombin hazırlayacağım :))


Diğer kombin yazılarım:


Kendinize iyi bakın, daha güzel ve daha profesyonel kombin çekimlerinde görüşmek dileğiyle...

Sevgiyle Kalın

ve

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler,

HC
















You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Harika kombinler var hele erguvan çiçeklerine bayıldım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))