Son Zamanların Favorileri #4

14.1.15

Herkese merhabalar :)

Güzel bir Çarşamba gününden selamlar ^^ Ben çalışıp yorgun düşenlerdenim, ve gün de bitmek üzere... Uzun bir süredir (yaklaşık 2 ay) favoriler yazısı yazmadığımı fark ettim ve sizlerle yeni oluşan favorilerimi paylaşmak üzere blogumdaki yerimi aldım:))) Dilerseniz çok uzatmadan hemen başlayalım ^^


Son zamanların en favori kanalı benim için şüphesiz TRT Haber kanalı... Bayılıyorum bu kanalda çıkan programlara :)


TRT Haber kanalındaki 'Doğadaki İnsan' programına ise aşık olduk ... Aşık olduk diyorum çünkü ben de eşim de manyakmış gibi kaçırmadan izliyoruz her bir bölümünü...



Serdar Kılıç isimli şahane insanın hazırlayıp sunduğu belgesel -tv programı doğada tek başına yaptığı organik gezilerle içimizdeki gezgini harekete geçirdi. Üstelik yurt içi ve yurt dışı her yere seyahatler gerçekleştiriyormuş ve program 'En Yeşilaycı Televizyon Programı' ödülüne layık bulunmuş... Tebrikler, inşallah bu bakir program da gözü aç kanalların reyting canavarının eline düşmez ve hep böyle orjinal kalır :))

Sevgili Serdar Kılıç'ın Beyaz Show'a konuk olduğu programı her nasılsa kaçırmışız, ancak buradan izleyebiliriz:



Şuradan diğer tanıtım programlarının listesine ulaşabilirsiniz...

Son zamanların en favori meşgalesi Türk filmleri izlemek :)) Eşimle hangi kanalda bulsak, izliyoruz :))


Madem izlemekten gittik, son zamanlarda televizyonda izlemeye değer bulduğum ve gördüğüm diğer programları da sizlerle paylaşayım :)

Dizilerim:




Günlük dizim:



Yarışmalardan söz edecek olursak; son zamanlarda fanatik olarak izlediğim tek yarışma, ÜTOPYA... Reklamları ilk çıktığından beridir konusu ve kurgusu itibariyle ilgimi çekmişti :)) Hala da çekiyor, ben Semihlerin grubundanım :)) 



Biraz da kozmetik... Son zamanların en favori yüz maskesi Avon'dan... Bu 3'ü bir arada ürünü seviyorum ve bitirmeyi hedefliyorum..


Son zamanların en favori el kremi, Farmasi'den.... Bu el kremini ayrıntılı yazmıştım, yazısına şuradan ulaşabilirsiniz :))) Muhteşemsin bebeğim ^^


Son zamanların en favori saç şampuanı da yine Farmasi'den... Bu ürünle ilgili ayrıntılı bir yazı yazacağım zaten... Beklemede kalın ^^


Son zamanların en favori saç bakım ürünü ise Avon'dan Fas argan yağlı saç bakım serumu. Ayrıntılı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz ):))


Son zamanların en favori içeceği,kahve kahve kahvee ^^ Öyle alışmışım ki bir gün içmesem dayanamıyorum :))))




Son zamanların en favori lip balmı... Yine Farmasi'den...




Evet arkadaşlar, son zamanların en favorileri bunlardı... Kullandıkça eklenecekler, yenileri... Daha güzel favori yazılarında görüşmek dileğiyle :))

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.







You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))