Kitap Takaslarım #2 - #3

22.1.15

Herkese merhaba ^.^

Bol sisli bir Perşembe gününden selamlar... Umarım keyifler yerindedir, benim keyfim sömerstr tatilinden dolayı, dolaylı olarak yerinde :) Yarından sonra inşallah Bursa'ya ailemin yanına gidiyorum ):)) Yazılarıma tatil dolayısıyla bir süre ara vermek durumunda kalacağım için üzülüyorum ama kısacık da olsa ailemi göreceğimden dolayı da seviniyorum :) İşte böyle karmaşık duygular içerisinde olduğum günlerden birindeyim, anlayacağınız :)) Bugün sizlerle başlıktan da anlayacağınız üzere yaptığım kitap takaslarımdan söz edeceğim. Aslında biraz geç kalmış bir yazı olacak çünkü kargolarım elime Pazartesi günü ulaşmıştı :)) Her neyse, hadi o zaman bakalım takaslarıma :)

Takaslarımın hepsini Instagram üzerinden yaptım, yani ınstagrama çok şey borçluyum da diyebilirim :) Kitap takası ile ilgili aslında kötü deneyimlerim vardı ancak kitaplarımın bir köşede öylece durmasını da istemiyordum :( Neyse ki karşıma iyi insanlar çıktı da kitaplarımı takas edebildim ):)


İlk takasım Senden Önce Ben isimli kitabımaydı... Gaziantep'ten Instagram yoluyla bir arkadaş ulaşınca karşılıklı anlaşmalar sonucunda Budala isimli harika bir kitapla takasımızı gerçekleştirmiş olduk :)))

Kendisine süreç boyunca var olan nezaketi ve anlayışı için çok teşekkür ediyorum, umarım o da benim kadar memnun kalmıştır :))





Okumak için sabırsızlanıyorum :) Oldukça kalın bir kitap olması ve Dostoyevski imzası taşıması benim için yeterince ikna edici oldu ^^
*
İkinci takasım ise yine Instagram üzerinden Aydın'dan bir arkadaşla yaptığımız oldukça kârlı bir takas idi. Bu kez dört kitaba dört kitap takası yaptık :)) Kendisine süreç boyunca var olan nezaketi ve anlayışı için çok teşekkür ediyorum, umarım o da benim kadar memnun kalmıştır :))
*
Şuradaki ve şuradaki ınstagram resimlerimden kalan 2 kitap arasından seçim yapabilirsiniz. Ben Aydın'daki arkadaşla Civa, Siyahlı Kadın, Zaman Tükeniyor ve Limon Yapraklarının Kokusu'nu takas ettim :) Karşılığında ise harika 4 kitap sahibi oldum : 

1- Salkım Söğüt - Fatma Zehra FİDAN
2- Tanrının Unutulan Çocukları - Craig SILVEY
3- Rüzgarı Dinleyen Çocuk - William KAMKAWAMBA
4- Rehine - April HENRY













Bu kitapların arasından en çok son zamanlarda ünlenen 'Tanrının Unutulan Çocukları'nı merak ediyorum. Bir an önce okumak istiyorum :))

İlk takas listemden şuradan ulaşabilirsiniz, iki kitap kaldı takas edebileceğim, ( Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer de takas edildi )ancak listeler güncellenecek ve kitap takasının 2. ve 3. sü yazılacaktır :) Takipte Kalın arkadaşlar :)

Herkese keyifli okumalar dilerim :)

Daha güzel takas yazılarında görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.





You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))