Ürün Yorumu: Dove Seyahat Seti

22.3.15

Herkese iyi Pazarlar ^.^

Haftanın son tatil gününden, soğuk ama güneşli bir Pazar gününden merhabalar :) Mart ayının sonlarında olmamıza ve Nevruz kutlamaları yapılmasına rağmen Hisarcık'a Cuma öğlen saatlerinden itibaren kar yağmaya başladı. Hatta evlerin çatılarını beyazlatacak kadar da sürdü bu yağış. Gerçekten Mart'da kar yağdığına ilk kez şahit olduğumdan bu durumu sizlerle de paylaşmak istedim :) Şu an hava güneşli ancak bu kar soğuğunun olmadığı anlamına gelmiyor malesef :(
*
Bugün sizlerle bir kozmetik yazısı paylaşacağım. Uzun bir süredir elimde olan Dove Seyahat Seti'ni Gratis'den almıştım. Yorumlamak üzere resimledim. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazıya bir an önce geçelim çünkü birazdan sınava doğru yola çıkacağız. Geçen paylaşımımda bahsettiğim üzere bugün büyük gün! Bana şans dileyin :)
*
Dove'un birkaç ürününü daha önceden de deneyimlemiştim ancak birden fazla ürününü deneyimlemek ve haklarında büyük boylarını almadan fikir sahibi olmak için harika bir set olmuş doğrusu... Bana da bu konuda epey yardımları oldu.


Dış ambalajı şeffaf bir makyaj çantasını andırıyor. Hasır altın renkli bir fermuara sahip. Fermuardan önce de bir adet çıt çıtı var. İçeriğinin yazılı olduğu altın renkli bir de kartı mevcut içerisinde.





Hem çıtçıtlı hem de fermuarlı olması valizlerde büyük kolaylık sağlayabilir. Çifte sağlamlık anlayışı da diyebiliriz biz buna :)) Çanta konusundaki bu güvenlik önleminin çantanın içerisindeki ürünlerin paketlenmesinde de uygulanmasını isterdim. Zira içerisindekiler gelişigüzel serpilmiş bir şekilde duruyor. Ayrı ayrı poşetlenmesini isterdim. Ki kullandıktan sonra herhangi biri akmasın veya diğerine bulaşmasın.


Setin içeriği ise, 1 adet 50 gr. güzellik sabunu,1 adet küçük boy el kremi, 1 adet kuru saçlar çin 50 ml. şampuan, 1 adet 16 ml. Signal White Now diş macunu, 1 adet Signal kıvrılabilir diş fırçası,  1 adet 35 ml Dove Original Deo-Sprey, 1 adet 55 ml Duş Jelinden oluşuyor. ( Alt resimde sağdan sola doğru )

İçerisinde bir de bunların yer aldığı bir kart var:



Ürünleri tek tek değerlendirmeden önce seyahatte ihtiyaç duyabileceğimiz birçok ürünün bu setin içerisinde olduğunu söylemem gerekir. Ben bu seti özellikle diş fırçası için aldım diyebilirim. Böyle katlamalı bir fırçaya ihtiyacım vardı. Aslında bu ürünlerin boyutlarını biraz küçük buldum ama sanırım tek seyahatlik olarak düşünülmüş. Setin içeriğini başarılı buldum. 

Ürünleri tek tek inceleyecek olursak; ilk olarak duş jelinden bahsedeyim. 55 mililitrelik bu ürünün kokusunu ve de yapısını çok beğendim. Duş jelinin kıvamı ne çok sıvı ne de çok katı. Diğerlerinden acayip farklı diyemem ama seyahatte kişisel hijyen açısından sizlere epey yardımcı olabilir.




Özellikle şampuanın ve duş jelinin kapaklarını ise hiç beğenmedim. Kolay akmaya meyilli olduklarını düşünüyorum, daha sıkı tutacak kapaklardan olabilirdi diye düşünüyorum.






Dove sabunları kullanmayı pek sevmiyorum, daha doğrusu yüzümü kuruttuğunu düşündüğüm için hiç sabun kullanmıyorum temizlemede. Ancak seyahatte mecbur kaldığınızda bazı kurallar çiğnenebilir. Ara sıra kullanıyorum seyahatlerimde bu sabunu ama karton kutusu sabunu kurumadan geri koymanız için pek uygun değil malesef. Şeffaf plastik bir kutu isterdim.







Diş macunu olarak da Signal White Now'ı ilk kez denedim. Deneme boy olduğundan diğer macunlardan pek bir farkını göremedim ama yine de başarılı bir işbirliği olmuş.







Diş fırçasını malesef pek beğenemedim. Katlanabilir olduğundan mıdır nedir fırça kılları bir iki kullanımda eğrildi. Daha iyi bir katlanabilir fırça bulduğumda seti kendim düzenlemeyi düşünüyorum.









El kremi ise en favori ikinci ürünüm oldu da diyebilirim bu sette. El kremine bayıldım... Sık sık kullandığımdan bitirmek üzereyim :) 







Şampuanını ise henüz kullanamadım, ama boyutu bana fazla küçük geldi :( Ve de kuru saçlar için olduğunu aldıktan sonra görmem de pek iyi olmadı :( Çünkü benim saçlarım yağlı :( Ancak yine de denemek isterim.









Deo sprey de favorilerimden. En çok elimin gittiklerinden. Bitmesin diye sadece seyahatlerde kullandıklarımdan. :)






Ürünlerin üzerindeki 'Çok Kolay Alevlenir' yazısını ise çok sevdim. Bilelim de hani ona göre yani :)


Evet arkadaşlar, Dove Seyahat seti bunlardan oluşuyor. Gratis'de denk gelir gelmez almanızı tavsiye ederim, fiyatı da ben aldığımda 9.90 liraydı. İndirimde daha uygun bir fiyata edinebilirsiniz, ben bulduğumda diğer markaların tasarımlarına da bir göz atacağım, sizlere de tavsiye ederim ):)

Daha güzel kozmetik yorumlarında görüşmek dileğiyle...

Sevgiyle Kalın

ve

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler,

HC.














You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))