Kürdan Kutusu Yenileyelim !

26.3.15

Herkese merhaba ^.^

Harika bir Perşembe gününden sesleniyorum sizlere... Bol bulutlar var bu aralar Hisarcık'ta... Yoğun ve bir o kadar zorlu bir iş gününü bitirip çok şükür evine kavuşanlardanım... Pazartesi'den beridir erkek kardeşim de bizi ziyarete geldiğinden oldukça da mutluyum ):) Yemek yapmaya başlamadan önce sizlerle elimde hazırladığım seri öncesinde kalan son hobi etkinliklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Bugün de her evde bulunan kürdan kutusunu yeniliyoruz. Bunun için yine evde bulunan artık malzemelerden faydalandım. Hadi başlayalım !

Gerekli malzemeler

Kürdan kutusu 
Kurdele veya istediğiniz renkte kumaş parçası ( dikdörtgen )
Kuvvetli yapıştırıcı ( uhu )
Oda kokusu çubukları

*


Öncelikle herhangi bir kürdan kutusu alıyoruz ve buna uygun olacak şekilde dikdörtgen kesilmiş bir kumaş parçasını alıyoruz.


Kumaş parçasını kürdan kutusunun kapağını açıp kuvvetli bir yapıştırıcıyla yapıştırmaya başlıyoruz. Kumaş parçasını uzun tutarsanız katlar daha düzgün ve şık durabilir.


Yukarıdaki üçüncü resimde gördüğünüz gibi kumaşın üzerinde yapıştırıcının lekesi çıkarsa bunu da ufak tefek süslerle kapatabilirsiniz.

Oda kokusu çubuklarını da renk katması amacıyla ve ziyan olmaması için düşündüm. Onları da bir makas yardımıyla kürdan kutusu boylarına getiriyoruz.




Çubukları çeşitli aralıklarla kürdan kutusunun etrafına kapladığımız kumaşın üzerlerine yapıştırıyoruz.







Veee kürdan kutumuz hazır ):) Artık kullanım amacı size kalmış, el yapımı bu ürünü saklama alanı olarak bile kullanabiliriz. Zira içerisine herhangi bir işlem uygulamadık ki... :)






,,

Evet arkadaşlar, bugünkü paylaşımım bu kadardı, umarım beğenmişsinizdir :) Amtörlüğümü mazur görün lütfen, uygulama pek profesyonel olmasa da bence fikir orjinaldi :) Denemenizi tavsiye edebilirim :)) Hobi etkinliklerimde yeni bir seriye başlıyorum: 'Son Dakika Hediyeleri' adı altında. Detaylı bilgiye bir sonraki hobi etkinliğimden ulaşabilirsiniz... Daha güzel hobi etkinliklerinde görüşmek dileğiyle...

Sevgiyle Kalın

ve

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler,

HC.












You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))