Ürün Yorumu: Dove Pure Care Şampuan & Tangle Teezer Tarak

8.6.17

Merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Umarım keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur, bugün sizlerle yine bir ürün yorumu paylaşmak istiyorum, hemen başlayalım !

Bugünkü misafirimiz, son dönemde yaptığım alışverişlerimde de görmüş olduğunuz Gratis ganimeti bir nimet :) Son zamanlarda böyle kofreleri çok görmeye başladım, Gratislerde... Özellikle saç bakım ürünleri ve cilt bakım ürünleri benim favorim oluyor, sık sık takip ediyorum ve bulduğumu kapıyorum, bu da bulup kaptıklarımdan... Tangle Teezer'ın methini duymayan hala daha var mı bilemiyorum ama bu tarz muadil bir tarak zaten almak istiyordum ve bir süredir Elseve'in tarağının peşindeydim, onu Bursa'da Kent Meydanı'ndaki Gratis'te buldum ama bu kez de içimden almak gelmedi her nedense, kısmet bunaymış demek ki :) En sonunda böyle bir kofreyi görünce bunu kesin almalıyım dedim, fiyatı da inanılmaz komikti, 12 küsur gibi bir şeydi ^^

Ürünümüz, karton bir ambalajda tarak hediyesiyle birlikte elimize ulaşıyor, kofremiz, şampuan ve taraktan oluşuyor...


Şampuana zaten ihtiyacım olduğundan çok ama çok ekonomik bir alışveriş oldu benim için, birazdan ayrıntılarıyla sizlere şampuanı da tarağı da anlatacağım zaten :) Ama öncelikle kutunun arka yüzündeki bilgilendirmelere bir bakalım.:




Hadi o zaman kutuyu açalım:


Kutuyu açtığımızda 250 mililitrelik tüp formlu bir şampuan ve altın rengi kaplamalı bir Tangle Teezer tarak karşılıyor bizleri... Ambalajlaması ve pazarlaması şahane bir ürün olmuş gerçekten de :)


Şampuan, özel olarak kuru ve mat saçlar için hazırlanmış ancak ben de kullandım. İçerisinde badem, Hindistan cevizi ve makadamya yağı içeriyor, 12 aylık kullanım ömrü var ve saçlara ışıltı katarak bakım yapmayı vaat ediyor. 




Şampuanın kesinlikle muhteşem bir kokusu var, son dönemlerde bu makadamya yağı epey meşhur biliyorsunuz, her üründe mevcut, bu ürüne de şahane bir koku katmış diyebiliriz. Şampuanın bal renginde bir rengi, şeffaf bir dokusu var. Oldukça akışkan ve kolay köpürüyor ve saçtan kolay arınıyor. Saçı güzel temizliyor, ben sadece çok bir farkını göremedim. İlk yıkadığınızda birkaç gün saçlara güzel bir parlaklık ve ışıltı verdiğini düşünüyorum, bu konudaki vaadini bence yerine getiriyor. Onun dışında herhangi bir bakım ya da onarım vs. göremedim ama. Şampuanın işlevini bu anlamda diğer şampuanlar kadar yerine getirdiğini söyleyebilirim ama beni fazla etkilemediğini de eklemem lazım. Sıradandı, ancak kokusu oldukça kalıcı, özellikle ellerinizden uzun bir süre çıkmıyor ^^


Tangle Teezer tarağa gelince, onu da deneme şansım oldu, güzel bir tarak, şekli vs. ile ama bence tarağın uçları biraz fazla sivri, daha yumuşak uçlar sevdiğim için ben dikkatimi çekti, saç diplerine değen uçların özellikle biraz daha yumuşak olmasını tercih ederdim ben, onun dışında güzel ve şık bir tarak. Benim saçlarım çok dolaşmadığı için saç açma özelliğini tam bilemiyorum ama ince uçların saç açmaya yarayacağını düşünüyorum ^^ Deneyip kendiniz görebilirsiniz :)



Benim severek kullandığım ürünlerden oldu her iki ürün de, zaten böyle kofreleri dediğim gibi hiç kaçırmıyorum. Özellikle tarak benimle epey gidecek gibi duruyor, bakalım artık ^^ Benim ihtiyacım yok, kız kardeşimin saçları çok uzun (maşaallah) belki ona hediye ederim ^^ Şampuanı da halihazırda kullanıyorum zaten, bitince bitenlerde yerini alır :) 

Benim bu güzel kofreye ve ürünlere dair yorumlarım işte bu şekildeydi, umarım yazımı severek okudunuz. Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))