Ürün Yorumu: Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı

2.5.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Mayıs ayının ilk yazısıyla birlikteyiz, bugün sizlerle paylaşmak üzere bir ürün yorumu yazıyorum. Umarım yazıyı keyifle okursunuz :)

Urban Care bildiğiniz gibi Gratislerde satılan bir marka, oldukça popüler, aynı zamanda çok farklı saç üzerine ürünleri mevcut. Bu markayı daha çok mavi, pembe, kahverengi tüp biçimindeki saç ürünleriyle tanıyoruz; saç maskeleri, saç kremleri, şampuanlar... Ben de uzunca bir süredir bu markanın ürünlerinin küçük ve büyük olmak üzere çok çeşitli ürünlerini deneyimliyorum ve blogda yorumluyorum. Bugün ise yine benim en sevdiğim serisi olan Argan Yağlı ve Keratinli saç şampuanının derinliklerine ineceğiz.

Ürünü ben Kozmela alışverişimde sanırım güzel bir kampanyayla satın almıştım, sıvı saç kremiyle birlikte almıştım, kremi kardeşimin de favorisi olduğundan ona hediye ettim, şampuanını ise ben kullanıyorum. Ürünümüz, büyük bir tüp biçiminde, 250 mililitrelik bir ürün ve de 12 aylık tüketim ömrüne sahip.


Ben bu markanın özellikle ambalajlamasına bayılıyorum, yumuşacık plastikten yapılmış tüp biçimi kullanımı acayip kolaylaştırıyor. Çok göze hitap etmese de dediğim gibi benim en sevdiğim serisi bu argan yağlı olanı. Ön ve arka yüzlerinde de bir sürü bilgilendirmeler mevcut.




Ürünün sağlam ve kolay açılıp kapanabilen bir kapağı var, Urban markasının tüm ürünlerinin ambalaj tasarımları benden geçer not alır ^^




Ürünün vaatleri; saç kırılmalarını önlemek, E vitamini, doğal antioksidan, Omega yağ asitleri bakımından zengin argan yağı ile saçı beslemek, saç ucu kırıklarını önlemek, saça canlılık ve hacim vermek, saça parlaklık yumuşaklık sağlamak, bitkisel keratin ile ısıya karşı saçı korumak ve ısıdan kaynaklı yıpranmaları önlemek. 


Detaylara inelim:

YAPI: Şampuanın şeffaf bir rengi ve oldukça akışkan bir yapısı var. Paraben içermeyen şampuanda bitkisel içerik ön planda. Bolca köpüren bir yapısı var ve saçı güzel temizleyip arındırıyor, saçtan kolay arınıyor. Miktarından ötürü çok çok bereketli bir ürün olmasa da yine de etkili bir şampuan olduğunu düşünüyorum. 

KOKU: Argan yağından dolayı müthiş bir kokusu var bu serinin, özellikle sıvı saç kreminde daha bir hissediliyor bu güzel koku ve o krem durulanmadığından saçta daha uzun süre kokusu muhafaza edilebiliyor. Çok kalıcı olmasa da kullanım esnasında hoş bir kokusu var, asla rahatsız edici değil, parfümlü gibi ya da tamamen bitkisel içerikli gibi de değil, ürünün bence kendine has bir kokusu var, ben seviyorum.

İŞLEV: Şampuan olarak bence yapabileceğinin özellikle de fiyat performansı göz önüne alırsak en iyisini yapabilen bir şampuan. Tek başına ne kadar etkilidir,ne kadar etkili olabilir tartışılır tabi, ancak seri olarak-argan yağlı serinin şampuanını, saç kremini ve maskesini birlikte kullanarak çok daha fazla beklenti içerisinde olabiliriz. Ancak temizleme işlevini ve besleme işlevini güzelce yerine getirebilen bir şampuan, ben saç kırıklarında derinlemesine bir etki göremedim.


Benim severek kullandığım marka ve ürünlerden biri, indirimlerde özellikle büyük boylarını, normal zamanlarda da deneme boylarını almaya gayret ediyorum ve edeceğim de tabi. Normal şampuanlara kıyasla daha başarılı olan ürünlerden. Severek kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim. Urban Care zaten genel olarak sorgusuz sevdiğim markalardan.

Benim bu ürüne dair yorumlarım ve düşüncelerim işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

5 yorum oku / yaz

  1. Bu markanın ürünlerinden kullanmamıştım ama bu şampuanı deneyerek başlayabilirim.
    paylaşım için teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisiniz diye düşünüyorum, seveceğiniz bir serisi elbette olacaktır...

      Sil
  2. Adsız28.4.18

    Yağlı saç tipine uygun mu acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ben serumunu bi kaç gün sacima uyguladim çok güzel bugun sampuanida alicam çok güzel kokusu var ve yumusacyu yapıyor

    YanıtlaSil
  4. Kırıklara bir etkisini görmedim demişsiniz ben saçlarımda mevcut kırıkları degilde yeni kırkların oluşmasını engellemek istiyorum ikilemde kaldım şu an.

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))