Nude Kombin #2

13.5.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Bugün blogda uzun süredir yer almayan bir yazı paylaşacağım sizlerle, bu bir kombin yazısı olacak, tahmininiz üzere başlıktan da anladığınız gibi :) Kombinler üretmeye ve de blogda paylaşmaya devam o halde ^^

Bu kombin nude serisinin ikinci kombini olacak ve de biraz daha retro bir havası olduğunu itiraf etmem lazım. Özellikle retro parçalara gerçekten bayılıyorum ve her zaman da kombinlerimde kullanmaya çalışıyorum. Bakalım sizler bu güzel kombini beğenecek misiniz?

Kendi gardrobundan kombinler yapıp bunları paylaşmak gerçekten çok eğlenceli ve bir o kadar da keyifli, ben gerçekten çok seviyorum bu tarz yazıları. Sizler de kendi kombinlerinizi yapıp bloglarınızda paylaşabilirsiniz, bu hem günlük hayatta ne giyeceğim derdinden bir nebze olsun kurtulmanızı sağlayacaktır, ne de olsa blogda yazdığınız kombinlerden ilham alabileceksiniz, hem de modayla ilgileniyorsanız sizin için bir basamak olacaktır, en azından ben böyle düşünüyorum. Ben de kendimce modayla ilgileniyor ve kişinin üzerine yakışanı ve içinde kendini keyifli hissettiğini giymesini moda olarak düşünüyorum, bu sebeple de kendimce kombinler üretip büyük bir keyifle de blogda paylaşıyorum. Evet biliyorum, çok iyi değil kombinlerim, çok profesyonel de değiller ama zaman içerisinde belki daha iyi olacaklar ve de benim moda anlamında gelişimime yardımcı olacaklar, kim bilir öyle değil mi?

Her neyse, hadi bugünkü kombine geçelim. Bu kombinde kahverengi ve toprak tonlarını kullanarak nude-krem kırılmalarla kombini renklendirmek ve biraz daha aydınlatmak istedim. Genel olarak kahve-nude-krem bir kombin olacak, elbette bir yaz kombini ve de bohem tarzı içeriyor.


Kombine ana hatlarıyla bir göz atalım, detaylara birazdan ineceğiz :)


Kombinin en göz alıcı parçasının elbette ki uzun ve salaş eteğim olmasını istedim. Bu eteği gerçekten seviyorum. Çok hoş tatlı bir kahve rengi üzerine yine toprak tonlarında desenleri mevcut. Belinde altın şeritler halinde desenlenmiş bir de lastiği var. Çok kullanışlı ve de içinde kendinizi rahat hissedeceğiniz bir etek, hem günlük kombinlenebilir, hem de üzerinde çalışılarak geceye belki biraz şıklık katabilir. Hem günlük hem de özel kombinlerde kullanılabilecek joker bir parça yani.


Üstüne ise günlük ve basic bir parça seçtim, daha önceden de söylediğim gibi etek yıldızımız. Onun yıldızını söndürmeden onu tamamlayacak ve aynı renk tonunun devamı niteliğinde bütünlüğü de bozmayacak şekilde bir parçaya ihtiyacım vardı. Yazın özellikle ince hırkaların içerisine böyle atletler giymeyi çok seviyorum, terletmiyor ve boğmuyor. Bu toprak renklerindeki bisiklet yaka basic atleti de üst olarak tercih ettim. Onu ince uzun ve yine aynı tonlarda bronz bir saat kolyeyle tamamladım.


Gelelim kombini kombin yapan diğer öğelere; yani aksesuarlara... Çanta ve ayakkabı tercihimi de toprak tonlarına çok yakışan ve onu açan krem rengiyle nude renkten tercih ettim. Özellikle bu iki parça da bence kombini boğuculuktan kurtararak aydınlık kattı. Çantayı uzun saplı olarak değil de clutch şeklinde tercih ediyorum ben genelde, uzun saplı versiyonunu çok beğenmiyorum. Eteğin boyu uzun olduğundan orta topuk bu ayakkabıları onu da kombini de güzel kaldıracaktır bence. Takı olarak çok fazla bir şey eklemek istemedim, çünkü boylu boyunca bir kolye mevcut zaten kombinde, minik açık kahverengi hafif sallantılı bu küpelerle bir de ağaç dalı motifli bir taç tercih ettim. Ancak sade olması açısından taç iptal de edilebilir :)


Evet kombinim bu şekildeydi, umarım sevmişsinizdir. Daha değişik ve farklı konseptte kombinler için çalışmalara başlamış bulunuyorum, eh malum yaz da geldi artık :)) Aslında tam bir kış insanı olmama rağmen nedense yazı sevmekten geri duramıyorum, sanırım yazdan güze dönen Ağustos ayında doğmamdan sebep olabilir :) Yeni ve çok daha farklı kombinler için takipte kalmayı unutmayın :))



Umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

  1. Merhaba,
    Kombinler gerçekten çok güzel görünüyor, özelikle son kombim tam yazlık..yazın kurtarıcı basic parçalar çok kolaylık sağlıyor ben genelde basic tshirtleri tercih ediyorum bu konuda oxxo markasını öneririm https://www.oxxo.com.tr/tr/giyim/tisort/

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))