Ürün Yorumu: Golden Rose Velvet Matte Lipstick - 27

8.4.17

Merhabalar!

Cumartesi gününden selamlar, umarım keyifler yerindedir. Bugün blogda şahane bir konuğumuz var, kendisi uzunca bir süredir gören, kullanan herkesin favorisi durumunda, bir de benim gözümden bu ürünü sizlerle paylaşmak ve yorumlamak istedim, o zaman hemen mi başlasak?

Golden Rose bir seri yaptı pir seri yaptı, herkesin ağzında, herkesin dilinde ve herkesin koleksiyonunda... Beni takip edenler bilir öyle aman aman makyaj yapan biri kesinlikle değilimdir, ama makyaj konusunda göz kalemi, maskara ve rujun bende ayrı yeri vardır. O nedenle bu ürünleri alıp ara sıra kullanıyorum. Golden Rose'un en meşhurlaşan ürünleri de Velvet Matte rujlar... Ben de daha fazla kayıtsız kalamadım ve seriyi araştırıp şöyle bir baktığımda uzun süre önce 1 ve 27 numarasını sipariş ettim. Bu güzelliklerden 1 numara bana çok açık geldiğinden onu kız kardeşime verdim ancak 27 numarası bende ve de yorumlanmayı bekler bir vaziyetteydi.

Mat rujlar, benim de herkes gibi çok sevdiğim ve başarılı bulduğum rujlar. Henüz likit olanları deneme şansım olmadı ama birkaç tanesinde gözüm var ve alınacak/denenecek ürünler listemdeler. Ben şimdilik elimdeki tek nude ve mat olan rujla yani Golden Rose Velvet Matte 27 ile yoluma devam ediyorum.

Ürünümüz, göz alıcı ve şaşaalı bir renk olan bordo renginde ve oldukça sade-şık bir tasarıma sahip. Siyah ve bordo uyumuna bayıldığım için dış tasarımı tam benlik de diyebiliriz. Ayrıca rujların ambalaj tasarımında da açıkçası siyahtan gına gelmişti, bir farklılık olarak hoş olmuş. Ruj, 4.2 gram ve de 18 aylık bir kullanım ömrüne sahip...




Ambalajında tek sevdiğim kısım görselliği olmadı, bir de kapağını açtığımızda kapak kısmının yumuşak kapanışlı oluşunu da çok sevdim. Gerçekten kalite kokuyor.


Ruju açalım artık da şu şahane rengini görelim: Kapağı açtığımızda bizi klasik ruj tasarımı karşılıyor. 27 numara özellikle serideki en güzel nude / ten rengi rujlardan... Turuncu- kahve alt tonlu bir ruj ve dudakta duruşu da kişiden kişiye göre değişir..



Rujun bana göre klasik ruj kokusu var, çok da rahatsız edici değil. Mat yapıda olmasına rağmen inanılmaz yumuşak ve kolay bir sürümü var, ruj dudağınızda adeta kayıyor ve dudak kalemi olmadan dahi uygulayabiliyorsunuz. Ben bu ruju hem günlük makyajlarla, hem gece makyajlarıyla hem de özel gün makyajlarıyla kullanılabilecek joker bir ruj olarak görüyorum. 

İçerisinde hiç ışıltı yok ama uyguladıktan hemen sonra hafif parlak bir hale gelip sonrasında matlaşıyor. Kalıcılığı bence çok yüksek değil, dudağınıza peeling uygulamanız ve çok iyi nemlendirmeniz gerekiyor. Yoksa çok fazla kurutmasa da çizgilere doluyor ve kötü bir görüntüye sebep oluyor.  Rujun pigmentasyonu çok başarılı, ilk sürümde net bir şekilde rengi alabiliyoruz. İki üç kat uygulamada tabi ki çok daha opak bir renk elde edebiliyoruz.


Benim sevdiğim ve kullandığım bir renk ama ben genel olarak bu nude renkleri en en çok esmerlere ve buğday tenlilere yakıştırıyorum, bu renkler onlarda daha güzel patlıyor. Ben açık tenli olduğumdan bende çok turuncumsu duruyor, kahveliği bile yetmiyor bu turunculuğu örtmeye ama bence esmerlerde çok daha nude nude duracaktır :( Bu turunculuğu çok sevmesem de yine de şimdilik benim kurtarıcı joker rujum olarak birlikte devam ediyoruz.

Benim bu güzelliğe dair yorumlarım, görüşlerim ve detaylar işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

7 yorum oku / yaz

  1. Rengi çok güzel bende severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de rengi harika, severek kullanıyoruz :)

      Sil
  2. Gerçekten çok güzel bir seri... Ben de renklerine bayılıyorum hepsi benim olsun istiyorum... :)

    Bu arada takipteyim... ÇEKİLİŞİME ve bloguma beklerim.

    makyajbox.blogspot.com ve berilcimcime.blogspot.com

    Desteğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle seride harika renkler var, bakılası ^^ Hemen katıldım bile çekilişe :) Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. güle güle kullan canım rengi çok kullanışlı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, harika bir renk gerçekten de :)

      Sil
  4. Bu serinin özellikle 16 numarasına hayranım ama bu da harika bir renkmiş :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))