Ürün Yorumu: Lapitak Tırnak Bakım Kremi

1.4.17

Herkese yeniden merhaba!

Yeni bir yazıdan daha selamlar... Yepyeni bir ay ve Nisan 1... Çocuk olsaydım belki 1 Nisan benim için daha çok şey ifade ederdi ancak büyüdükçe sanırım her şeyin önemi de azalıyor. Her neyse, bugün sizlerle yeni bir ürün yorumu paylaşmak istiyorum hemen başlayalım mı?

Bugünkü konumuz tırnak bakımı, konuğumuz ise bir tırnak bakım kremi olacak... Methini artık herkesten fazla fazla duyduğumuz bir ürünü, Lapitak Tırnak Bakım kremini konuşacağız bugün...

Ürünümüz, tüp formlu bir ürün, 15 mililitre ve 12 aylık bir tüketim ömrüne sahip...

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Ürünün ambalajı kesinlikle çok hoş, kullanımı oldukça kolaylaştırıyor, boyutları da bence ideal, arka yüzde de ihtiyacımız olan her bilgi var neredeyse :)

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Ürün, kuruyan ve sertleşen tırnak etlerini yumuşatmayı, beslemeyi ve onarmayı vaat ediyor en temelde. İçerisinde E vitamini bulunuyor, tırnakları güçlendirmeyi, kırılmaları önlemeyi vaat ediyor. Bakalım bunlardan hangilerini gerçekleştirebiliyor?

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Ürünün uç kımı ürünü tırnağa uygulamayı kolaylaştırıyor, gerçekten tasarım olarak başarılı bir ürün, diğer tırnak bakım ürünleri gibi kavanoz formda olmamasını sevdim açıkçası. Ürünle ilgili detaylara geçelim:

YAPI: Ürünün, yarı opak bir rengi ve yarı katı bir yapısı var. Tüpün uç kısmı sayesinde elinize yeterli miktarda ürün gelmesi sağlanıyor. Minicik bir miktar bile her bir tırnağınıza ayrı bakım yapabilmenizi sağlıyor. Kolay emilen, asla yağlı his bırakmayan bir krem. Sürümü ve ürünün yayılması da oldukça kolay olan kremin yapısına gerçekten bayıldığımı söylemem lazım, yağlı bir yapısının olmaması sayesinde gün içerisinde kullanımı çok kolay, kullandıktan sonra da hemen işlerinize geri dönebiliyorsunuz :)

KOKU: Ürünün çok rahatsız etmeyen oldukça hafif bir kokusu var, koku hassasiyeti olanlara duyurulur :)

İŞLEV: Ürün, gerçekten de vaatlerini yerine getiriyor, özellikle tırnakları ve tırnak etlerini çok güzel bir şekilde nemlendirip bakım yapıyor. İşlevlerini tamamen yerine getirdiğini düşünüyorum. Kalıcılığı fazla olmasa da yeniden uyguladığınızda aynı performansı gün boyunca sürdürebilirsiniz :)

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Benim haftada bir veya iki kere kullandığım ve çok sevdiğim bir ürün oldu. Uygun fiyatı ve performansı dolayısıyla kesinlikle tavsiye ettiğim ve sevdiğim bir ürün, herkes kolaylıkla ulaşıp da kullanabilir. Tırnak üstleri ve kenarları için çok güzel ve yağsız bir nemlendirme sağlıyor, herhangi bir güçlendirme vs görmedim ama yine dönem dönem tırnaklarım güçsüzleşip kırılmaya başladığında da kullanıyorum. Kesinlikle memnun olduğum ürünlerden biri...

Benim bu güzelliğe dair yorumlarım, görüşlerim ve detaylar işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. tırnak bakımına önem veren biri olarak bu ürüne bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak bakmalısınız bence, çok uygun bir fiyatı var :)

      Sil
  2. Bunu mutlaka buldugumda kapıcam cok hosuma gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle indirimde kapmanızı tavsiye ederim :))

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))