Ürün Yorumu: Ceradolin Nemlendirici Losyon Lipo

15.4.17

Herkese merhaba!

Blogda yepyeni bir yazıyla daha bir aradayız, bugün sizlerle yine bir ürün yorumu paylaşmak üzere blogdayım, aslında bugünün planı kitap yorumuydu ancak malesef kitabı bitiremediğim için ve henüz görselleri vs. hazır olmadığı için ve de son zamanlarda çok çeşitli sağlık problemleriyle boğuştuğum için olmadı, neyse Salı'ya umuyorum blogda harika ötesi bir kitap eleştirisi olacak ^^

Bugünse blogu boş bırakmamak adına denediğim ve hakkında fikir sahibi olduğum bir ürünü sizlerle paylaşayım istedim, bugünkü misafirimiz Ceradolin markasının Nemlendirici Losyonu... Bu ürün son çekilişimde de yer almıştı ve sizlere de bir tane hediye etmiştim zaten. O nedenle elimdeki diğer ürünü hazır bitirmek üzereyken yazıp bloguma eklemek istedim.

Evet bu ürünü pek çok blogger zaten  yorumladı ve bloglarında yazıları mevcut, ben de bu furyadan kusur kalmayayım diye ve de bir de benim gözümden ürüne bir göz atın diye ben de blogumda yazayım bulunsun istedim, çok konuştum hadi başlayalım!

Ürün yağ bazlı bir vücut nemlendiricisi/ losyonu... 200 mililitrelik ürünün 12 aylık bir kullanım ömrü mevcut...


İnce uzun ve aslında göze hitap etmekten çok amaca yönelik bir ambalaj tasarımı var bence, çok hoşlandım mı hayır ama bilgilendirmeleri vs.başarılı buldum, zaten özellikle ihtiyaca ve amaca yönelik bitkisel bir ürün olduğundan çok fazla süs beklememek gerekiyor. Ürün hipoalerjenik, paraben içemiyor, içerisinde argan,pasiflora, kanola, yağı mevcut. Yağ bazlı bir ürün, vaatleri; çok kurumuş, hassas, soğuktan veya işlemlerden zarar görmüş cildin beklentilerini karşılayacak yoğun nemlendirme, çift bariyer içerdiğinden nemi uzun süre muhafaza etme, yoğun ve başarılı nemlendirme.



Ürünün güzel ve epey sağlam bir ambalajı var, sert plastikten, kapağı da aynı şekilde korunaklı. Dökülme, akma problemi yapmıyor.



Ürünün detaylarına geçelim:

YAPI: Ürünün losyon olduğundan ötürü, akıcı, opak beyaz bir yapısı var, çok likit bir ürün olduğunu söylemem lazım, kullanırken epey dikkat etmek gerekiyor. Kolay uygulanıyor ancak emilimi orta derecede, biraz uğraştırıyor. Yağ bazlı bir ürün ancak çok yağlı bir yapısı yok, orta yağlılıkta bence, eğer yağlı bir cilde sahipseniz uygulamanızı tavsiye etmem. Özellikle, yüz, eller ve vücuda öneriliyor, bence kesinlikle bir yüz ürünü değil, ellere ve vücuda uygulanabilir sadece. Size de sadece vücut losyonu olarak kullanmanızı öneririm.

KOKU: İçerisindeki bitkilsellerden dolayı çok hoş bir kokusu olduğunu söyleyemeyeceğim, koku hassasiyeti olanlar pek hoşlanmayacaktır bu durumdan. Şahsen ben de vücuduma uyguladığım bir ürünün güzel kokmasını ve ara ara o aromayı hissetmeyi isterim, kokusunu beğenmedim belki koku versin diye içerisine birkaç çiçek de eklenebilirmiş ?

İŞLEV: Gayet yoğun ve güzel nemlendiriyor, bu bakımdan eller ve vücut için işlevini gayet güzel yerine getiriyor da diyebiliriz. Benim özellikle çok kuruyan ellerim için birebir. Kalıcılığını yalnız çok bulmadım, iki üç saat içerisinde normal nem düzeyine geri dönüyorsunuz. 


Benim açıkçası bayıldığım bir ürün olmadı, vücudum normal bir cilt tipine sahip olduğundan yani belli kısımları hariç kuru olmadığından çok fazla ihtiyacım olan bir ürün değil, ama takip edenler bilir tüm vücut ürünlerine aşırı ilgim var olduğundan bunu da kullanıp bitirmek üzereyim. Yeniden almam çünkü kokusu beni gerçekten üründen soğuttu, benim için koku epey önemli. Yine özellikle yaralı, lazer işlem görmüş ciltler için önerilen bir krem, böyle sorunlarınıza bitkisel çözüm arayışındaysanız elbette bakabilirsiniz. Ama benim bu ürünle olan maceram ilk tüpte bitmiştir ^^

Benim ürüne dair yorumlarım ve düşüncelerim işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. Adsız16.4.17

    Kokusu dediğiniz gibi aman aman güzel değil ama içeriği için kullanılır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, ancak ben özel olarak gidip yeniden almayacağım :) Çok kuru ciltler için yalnıza güzel bir alternatif :)

      Sil
  2. kuru ciltliler sever o zaman bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, kuru ciltler bu ürüne bayılacaktır ^^

      Sil
  3. Bu markayi ilk kez duyuyorum benim cildim de çok kuru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha yeni bir marka zaten, duymamış olmanız normal :) Ancak rastladığınız yerde bir bakabilirsiniz...

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))