Ürün Yorumu: Arko Nem Gliserinli El Kremi

23.9.16

Merhaba,

Haftanın son gününden selamlar... Yeni bir yazıyla daha bir aradayız, bugün sizlere yine şahane bir ürün yorumuyla günaydın diyorum ve de Arko'nun kremlerinden bir kremi blogumda misafir ediyorum, hadi hemen başlayalım...

Arko'nun kremlerini çocukluğumdan beridir kullanıyorum. Bu ürün de yeni çıkan ürünlerinden olmasına rağmen çok çok sevdim ve kendisine blogda bir yer vermek istedim. Genelde Arko'yu yeşil minik tüp biçimli kremleriyle tanırız ama bu kez kendisini kavanoz formlu bir el kremiyle görüyoruz.

El kremimiz, 300 mililitrelik bir kavanozda elimize ulaşıyor, soft renklerin hakim olduğu dış tasarımını çok sevdiğimi söylemem lazım :)



İlk defa bir el kreminde kavanoz formlu olanını kullandım ve aslında bu formu hiç beğenmesem de kremin bereketine bereket kattığından ve de uzun ömürlü bir kullanım sunduğundan dolayı sevmiyor da değilim. Kavanozun güzel kapanan bir kapağı var, hadi açalım:


Kremin detaylarına geçelim: Yapı olarak normal bir el kreminden çok farklı olduğunu söylemeliyim, daha çok 'body butterları' vücut peelinglerini andıran katı bir kıvamı var, aşağıdaki görselde de göreceksiniz zaten. Ancak buna rağmen kolay emilen bir yapısı var. Arko kremlerin en berlirgin özelliği olan hafif yağlı formülü bu el kreminde de kendisini gösteriyor. Bana göre biraz yağlı olan yapısı güzel bir nemlendirme sağlıyor. Kokusundan bahsedecek olursam, çok hafif ve diğer gliserinli kremlere nazaran daha hoş bir kokuya sahip. Güzel nemlendiren ve de gerçekten yumuşacık ellere sahip olmanızı sağlayan uygun fiyatlı bir el kremi diyebiliriz.



Benim çok severek kullandığım kremlerden biri, özellikle yoğun nemlendirme isteyen sonbahar ve kış aylarında çok iş görüyor doğrusu. Ancak ben bu kremi sadece ellerimde değil vücudumda da kullanıyorum ve her türlü başarılı olduğu görüşündeyim. Bol bereketli ve güzel nemlendiren bir ürün. Sadece fazla yağlı ürünlerden hoşlanmadığım için içerisindeki yağ oranının biraz daha düşük olmasını isterdim ama o kadar kusur kadı kızında da olur diyor ve göz ardı ederek kullanmaya devam ediyorum :)



Benim bu güzel kremle ilgili görüş ve düşüncelerim bunlardı arkadaşlar, umarım yazımı keyifle okudunuz ve maksimum verim aldınız. Bu ve buna benzer bir sürü güzel ürün yorumu ve paylaşımı için lütfen takipte kalmayı unutmayın ^^ Yeni yazılarımdan haberdar olabilmek için blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun sağ üst tarafında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın







hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️















You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))