Kıs Kombini # 1 : Kürk Yakalı Hırka

30.12.14

Herkese merhaba :)

Güzel ve Hisarcık için bol karlı bir günün akşamından sesleniyorum sizlere... Evet, nihayet biz de kar gördük ve kar topu oynama fırsatı yakaladık... Gerçi günümün bir çoğunu okul ve akabinde yaptığımız Öğretmenler Kurul Toplantısı aldı ve ben karın sadece yağışını görebildim ya neyse :( Ancak yine de olabildiğim kadar pozitifim :) Çünkü uzun süredir göremediğim annemleri Perşembe günü inşallah yapacağım ziyaretle görme fırsatım olacak... Bu hafta benim için on üzerinden on numara :) Üstelik hayatımla ilgili aldığım bazı kararlar da var, dolu dolu bir hafta oldu benim için :)
*
Bugün sizlerle, uzun süredir paylaşmadığım bir kombin yazısı paylaşacağım... Geçen kombin yazımda da bahsettiğim üzere, ışık, kış vs. fiziksel sorunlar yüzünden kombin oluştursam bile çekme konusunda uygun fırsatı bulamıyordum, bu sorunu şimdilik çekimleri gece ışığından yararlanarak çekerek aşmış durumdayım :) Kombin yazılarım da gelmeye devam edecek yani :) Takipte Kalın...
*
Hadi o zaman başlayalım... Kombinimizin genel görünümü bu şekilde...


İlk parçamız elbette ki kombinimizin ana parçası olan ve son alışverişimde aldığım kalça altı örgü kürk yaka hırka...









Bunun içerisine pudra rengi bir boğazlı kazak tercih ettim ben...





Alt olarak her zamanki gibi etek tercih ettiğim doğrudur :)) Ancak bu kez yeni aldığım kışlık eteğimle huzurlarınızdayım :)



Düğme detaylarını sevdim :)



Işıktan tam gözükmese de tam rengimiz budur :)


Ayakkabı olarak da benim emektarı seçtim... Bu ayakkabıları çok severek almıştım, oldukça da kullanışlılar :)







Yakalarını indirip ya da kaldırıp kullanmak mümkün :)) İsteğinize bağlı, ancak ben bu kombinde indirerek kullanmayı tercih ediyorum :)


Çanta olarak da eskiden beridir en sevdiğim çantalardan biri olan kürk çantamı kullandım :) Bayılıyorum, şekline şemaline :) Hırkamla da uyumlu olduğunu düşünerek bu kombine dahil ettim :)






Ben bu kombinle yine kahverengi krem bir eşarp kullanıyorum. Ya da sadece kahverengi bir saten eşarp kullanıyorum :)  Ama kapalı olmayanlar için de sade haliyle kullanılabilir bir kombin :)


Diğer kombin yazılarım:

Evet arkadaşlar, bu kombinimiz böyleydi... Umarım sevmişsinizdir :) Sonraki kombin yazılarımda görüşmek dileğiyle :)

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.

                                                      




You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))