Alışveriş | Kıyafet, Aksesuar, Mutfak, Diğer

30.7.16

Selam!

Yeni bir alışveriş yazısında daha bir aradayız... Ben böyle minik minik bir sürü alışveriş yazısı yazmaktansa aldıklarımı biriktirip daha sonra hepsini bir arada yazmayı daha çok seviyorum. Bu yazımda da bu uygulamamı devam ettirip sizlerle aldıklarımı topluca paylaşmak istedim. Hadi hemen başlayalım o zaman..


Öncelikli olarak kıyafetlerle başlıyorum, çok fazla bir şey yok zaten... Biraz buruşuklar kusura bakmayın çünkü uzunca bir süre poşette beklediler malesef. Bu alışverişlerimin neredeyse tamamı LCW'den yapıldı :) İlk olarak ince beyaz trikodan bir hırka aldım. Dizin altında biten boyuyla mini bir manto havası yaratıyor. Sıcak günlerin kurtarıcısı durumunda...


Devamında lacivert uzun bir etek aldım. Hiçbir özelliği olmayan sıradan bir etek..


Manisa LCW'den şöyle bir basic aldım. Kenarları püskül detaylı. Beyaz rengi ve incecik yapısıyla üstünüzde varla yok arasılar... Ben bu basic tişörtleri çok seviyorum. Bu yaz üstümden çıkarmadım neredeyse. Dışarıda da ince hırkaların içine giymeye çok iyi oluyorlar...


Yine basic tişörtlerle devam ediyorum. İki atlet, biri siyah biri beyaz renkli, diğer üçü de tişört.. Severek giyiyorum.






Kıyafet alışverişlerim böyleydi. Gelelim aksesuarlara..

Öncelikle aşık olduğum terliklerimden söz etmek istiyorum. Gediz Panayırından çok çok uygun bir fiyata almış olmam da cabası :)




LCW'den şahane bir çanta aldım. Hemen kullanmaya da başladım.


Hisarcık Panayırından Kütahya Hatırası standından çok sevdiğim bir kolye aldım. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.


Devamında annemle kız kardeşimin hediyesi bir şalı sizlere göstermek istiyorum. Bursa'dan almışlar, henüz kullanmaya kıyamıyorum.


Bir tane de normal eşarp aldım. Bunu Kütahya'daki Eşarp Home'dan aldım.


*

Mutfak alışverişlerime geçiyorum. Çok güzel bir kek fanusu aldım. Plastik böyle bir şeye ihtiyacım vardı, iyi oldu. İlk iki ürünümü Gediz Panayırından aldım.


Çok tatlı bir de şekerlik aldım. Desenine bayıldım.


Hisarcık Panayırından iki tane günlük kullanmak için mutfak önlüğü aldım. Evlendiğimden beridir çeyizimdekileri kullanıyordum ve eskitmek istemedim hemen. Günlük kullanımda bunları kullanacağı artık.



Mutfağımda kullanmak üzere iki tane tahta nihale aldım.


Papatya çayı aldım, severek içiyorum.


Devamında A101'den üç tane ürün aldım. Papilla teflon tepsiyi severek kullanıyorum, kek falan için çok iyi oluyor. Gül şeklinde plastik pembe muffin kalıpları aldım. Son olarak da minik çelik tepsilerden aldım. 


Mutfak alışverişlerim böyleydi. Ivır zıvırlara geçiyorum hemen. A101'den temizlik paketi aldım, çok uyguna geldi, 20 liraydı.


Marketten disk pamuk ve normal pamuk aldım.


Son olarak da Sandisk markasından bir USB aldım, bu hem tablete hem bilgisayara hem de telefona kullanılabiliyor, telefonumda kullanmayı düşünüyorum.


Son olarak iki hediye var, onları da göstermek istiyorum: İlk olarak henüz okullar kapanmamışken okulumuza gelen Orman Müdürlüğü yetkililerince öğretmenlere bazı hediyeler verildi. Bunları göstereceğim.


Bir tane de tüp biçimli limon kolonyası hediye edildi. Bunu çantamda taşıyorum.



Benim alışverişlerim bu şekildeydi, umarım keyifle okudunuz. Daha dolu dolu alışverişlerde de görüşmek dileğiyle! Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın







hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

3 yorum oku / yaz

  1. Hep birbirinden şık kullanışlı ve güzel terliklere bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum yorumun için :)) İhtiyacım olan şeyleri almaya ve genelde de israf etmemeye gayret ediyorum :)

      Sil
    2. Zaten kullanmadan bir kenara atmak yerine almamak en hayırlısı Ne güzel herkes bu düşüncede olsa keşke :) teşekkür ederim cevap için...

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))