Ürün Yorumu: Avon Ultra Glazewear Lip Gloss // Mulberry

8.7.16

Herkese yeniden merhaba !

Bu güzel günde sizlerle kız kardeşimde görüp oldukça beğendiğim ve kullanma imkanına sahip olduğum Avon'un bir lip glossunu paylaşacağım. Detaylar aşağıda ^^

Avon'un pek çok ürününü bildiğiniz gibi seviyorum ve de severek kullanıyorum, bu ürün de o kategoriye girdi, ilk fırsatta kendime de bir tane bu üründen satın alacağım. Rengi, dudakta yokmuş gibi duruşu vs. beni etkiledi diyebilirim.

Ürünümüz dikdörtgen tüp biçimli bir şekle sahip, siyah kapak ve şeffaf ambalajla klasik bir lip gloss görünümünde...


Ambalajla birlikte kapakla çıkan fırçası kullanım kolaylığı sağlar nitelikte. Ruj aplikatörü oldukça yumuşacık bir yapıya sahip, ürünü biraz emdiğini düşünsem de dudağa uygulama aşamasında çok başarılı.


KOKU - YAPI - İŞLEV?

Ürünün biraz kimyasala kaçan ama yine de güzel olan bir kokusu var, rahatsız edici değil kesinlikle. Hafif ıslak, şeffaf bir rengi var, yani şeffaf ambalajdan göründüğü gibi asla pembe rengi vermiyor, bu kadar çiğ bir pembe rengi asla kullanamazdım yoksa. Bunun dışında dudakta bir süre yapış yapış bir his bıraksa da hangi lip gloss bırakmıyor ki diye düşünebiliriz. Bir süre sonra bu nedenle yenilemeniz ya da en baştan silip yeniden uygulamanız gerekebilir.

Son zamanlarda genellikle glossları rujların üzerine uygulamak da moda oldu, mat bir ruja biraz daha satin bir yapı kazandırmak isterseniz bu şekilde de elbette kullanılabilir. Kendi rengini çok fazla vermemesi sayesinde rujunuzun rengini kırmayacaktır.

Avon Ultra Glazewear Lip Gloss// Mulberry'nin iki üç kat uygulanmış halidir.

Dediğim gibi ürün henüz elimde bulunmasa da Bursa'ya gittikçe kız kardeşimden izin alarak tabi, başka bir uygulama fırçasıyla ben de kullanmayı düşünüyorum. Yaza özellikle rujlardan ziyade böyle hafif lip glosslar daha bir yakışıyor sanki ? Siz ne dersiniz? Bu seriye ya da ürüne dair yorumlarınızı yazımın sonuna bırakabilirsiniz. 

Yaza biraz renk katmak için bence iyi ve uygun fiyatlı bir alternatif, tek katta renk vermemesi benim gibi aşırı pembe dudaklılar için bir avantaj, ben muhtemelen alırsam tek kat kullanmayı düşünüyorum. Ancak daha yoğun bir renk isterseniz de iki veya üç kat uygulamanız yetecektir :)


Sitenin bu seri hakkındaki yorumlarını da buraya eklemek istiyorum: Zengin renklerle sarmalanmış pırıltılı dudaklar ile göz doldurun, güzelliğinize güzellik katın! Ultra Glazewear Dudak Parlatıcı'nın ekstra yumuşaklık hissi veren ve anında nemlendirilmiş dudaklara ulaşmanızı sağlayan; Shea Yağı, Omega Yağı, Kutup Böğürtleni ve E Vitamini ile çok daha zengin, yumuşatıcı formülü karşınızda. Şimdi True Color teknolojisi ile dudak parlatıcınızda gördüğünüz rengin aynısını uygulama sonrası dudaklarınızda görebilirsiniz.


Benim bu güzel ürüne dair yorum ve görüşlerim bu şekildeydi, umarım yazımı severek okudunuz. Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın







hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️




You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. Rengini çokk sevdim tam benlik yaz ayında bu tonları kullanmayı çok seviyorum :)) Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de tam yazlık bir renk, teşekkür ederim :))

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))