Farmasi Alışverişim

20.8.15

Merhaba,

Güzel ve bol güneşli bir Perşembe gününden herkese selamlar... Umarım keyifler yerindedir... Bu güzel günde ben de sizlerle çok gecikmiş olduğunu düşündüğüm minik Farmasi alışverişimi paylaşmak istedim...

Farmasi son zamanlarda özellikle bazı ürünleri sebebiyle çok severek kullandığım bir marka... Ben de indirimlerde özellikle bakmadan geçemiyorum kataloguna... Okulda bir öğretmen arkadaşın da temsilciliğini yapması bir müddet ürünlere kolaylıkla erişmemi sağladı, şimdilerde de ara sıra böyle güzel indirimler olunca özellikle sevdiğim ürünlerin bol bol siparişini veriyorum... Bu da bir stok alışverişi oldu diyebiliriz ^^

NOT: Bu arada bu alışverişi yapalı bir buçuk iki ay oluyor, katalog indirimleri bir iki ay önceki kataloğa ait !

Hadi başlayalım !


Bu tarz katalog alışverişlerini yaparken kendimce kullandığım bir yöntem var, kendime bir üst limit belirliyorum ve ürünlerimi ona göre seçiyorum. Sizlere de tavsiye ederim :)) Bu alışverişimde benim üst limitim 50 liraydı.

Ürünlerim böyle şahane bir poşette geldi.


İlk olarak en favori şampuanım durumundaki Farmasi Argan yağlı şampuanından aldım, Bunun katalogdaki fiyatı 6 liraydı, bu inanılmaz indirim karşısında kayıtsız kalamadım ve dört tane stokladım :))




Sonrasında yine Farmasi'nin çok sevdiğim el kreminden iki adet satın aldım, birisi stok :))


Son olarak eşime bir de erkek şampuanı satın aldım, şimdilik deneme aşamasında :))


Evet arkadaşlar, benim minik alışverişim böyleydi... Uzunca bir süredir paylaşılmayı bekleyen alışverişimi nihayet paylaştım, okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki alışveriş yazımda da görüşelim !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC






You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. argan yağlı şampuanı denemek istedim şimdi 4 tane stokladığınıza göre iyi olmalı..güle güle kullanın :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, elimde olsa on tane stoklardım benim saçıma çok iyi geliyor doğrusu :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))