Kadıköy Macerası

29.9.14

Herkese iyi akşamlar...

Güzel bir haftaya başladık, inşaallah haftanın sonunu da böyle getiririz... Bayram öncesi olmasından ve ben de arife gününden itibaren blog yazmaya hiç vakit bulamayacağımdan dolayı yazılarımı sıkça yayınlamaya gayret gösteriyorum :) Bugün sizlerle İstanbul'dayken yaptığımız ama benim bir türlü yazmaya imkan bulamadığım Kadıköy ziyaretimizden bahsedeceğim... Bu ziyareti aslında sahaflar çarşısı bulmak amacıyla yapmış, sahilde beş kez turlayıp Akmar Pasajıyla yetinmiştik :) Hatta Akmar Pasajı'ndan da iki adet güzel kitap alışverişi yapmıştım :) Bunlardan birini okudum, diğeriyse hala okunmayı bekliyor :) Her neyse, dilerseniz hemen başlayalım :))


O zamanlar Bakırköy'de oturduğumuzdan Bakırköy meydandan önce 94'e binip - ki hayatımda gördüğüm en uyuz otobüs numarasıdır, saatte bir kere geldiğinden :(- Eminönü'ne gitmiştik, ardından da Karaköy - Eminönü iskelesinden Kadıköy vapuruna atlamıştık :)


Sabah erken yola çıktığımız için acıktık :)



Yoldan manzaralar...






E biz gene acıktık :) Oburuz biz obur :p



Kadıköy Çarşı sokaklarına ve caddelerine bayıldığım bir yer oldu ancak oldukça kalabalık olduğundan fazla çekim yapamadım. Akmar Pasajı da aralarda bir yerde, kitaplarımı alıp sahile inerken cadde üstü bu parkımsı yeri çok beğendim :)


Dönüşe geçtik :)












Yolda bu güzelliği gördüm :) Galatasaray'ımıza yakışan vapur :) Çekmesem ölürdüm :p



Bu da Instagram'dan :)

Evet arkadaşlar, genelde deniz manzaralarının yer aldığı gezimizi tamamladık :) Sonraki macerayı iple çekiyorum :)) 

Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC 








You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))