Ürün Yorumu : Dermokil Saç Dökülmelerine Karsı 3 Etkili Sampuan

30.8.14

Herkese merhabalar...

Bugün günlerden Cumartesi ve ben bir yaz tatilini daha heba etmiş olmanın verdiği cokşunlukla tatilimin bitmesine bir gün kala soluğu yine blogumda aldım... Evet, gerçekten de Özel Eğitim alanında Eğitmenliğe başladığımdan beridir 3 yaz tatili geçti ve bu üç yaz tatili de tatil yapamadan geçmiş oldu... İlk iki yıl zaten bekar olduğumdan annemlerin yanında geçiriyordum tatilimi, eh orada da durmak yok yola devam misali çalışmaya devam ediyordum... Bu yaz eşimle birlikte geçirdiğimiz ilk yaz tatiliydi, bu da taşınma telaşı, Ramazan bayramı falan derken bitmiş oldu... İnşallah bir sonraki yaz kendimden daha tatil dolu bir performans bekliyorum :) Her neyse, dediğim gibi Pazartesi bizim seminer dönemi başlıyor ve ben son iki tatil günümün içerisindeyim... Bugün sizlerle yakın zamanda İstanbul'daki marketimizden çok komik bir fiyata aldığım ve halen kullanmakta olduğum Dermokil markasının şampuanından bahsetmek istiyorum... Hadi başlayalım !


Dermokil markasını ben bu ürünü görene kadar hep kil maskeleriyle hatırlıyordum ve sadece kil maskesi üzerine yoğunlaştığını düşünüyordum. Ancak görebileceğimiz üzere şampuanı da varmış :)

Ürünün kutusu öncelikle çok güzel tasarlanmış, ben beğendim. Bir yüzü Türkçe, diğer yüzüyse İngilizce olarak yazılmış.



Şampuan seçerken özellikle tercih ettiğim bir çeşit yok. Kimi zaman yağlı saçlar için olanı, kimi zaman saç dökülmelerine karşı olanı, kimi zaman da ikisi bir aradaları kullanıyorum. Favori saç şampuanlarımı zaten ayrı bir yazı halinde eklemeyi düşünüyorum bu konuyu orada daha net görebilirsiniz :) O nedenle bu sefer de daha önce ikisini hiç bir arada görmediğim özellikli bir şampuan almış oldum : Saç Dökülmelerine Karşı Etkili ve Yağlı Saçlar için. Üstelik bir de Kil, Keratin ve Limon Özlü :)






Şampuanımızın iç kısımlarına gelecek olursak, oldukça estetik bir şişesi var. Yine kapak yazıları ve görselleri şişede de kullanılmış. Bu bakımdan günlük reklamlarda çıkan ve rekabet halinde olan diğer şampuanlara göre biraz fazla özenilmiş de diyebiliriz.




Şişemizin kapağı da yine şişemiz gibi estetik. Ama ben nasıl açılacağını bulana kadar epey zorlandım :p




Şampuanımız krem renkli ve akışkan bir kıvama sahip. Ancak doygunluk oranı fazla olan bir akışkanlık bu. Su gibi de değil. Kokusunu beğenmesem de saçlarımı güzel temizliyor ve çok az bir miktarı bile yoğun köpürüyor. Bu nedenle fazla kullanmamamız gerekiyor. Onun dışında vaadettiği dökülmelere karşı etkisini ben göremedim, ama bu saçtan saça değişebilir. Benim saçlarımın yağlanmasını yine bir miktar geciktirdiğini de söyleyebilirim. Ben bu ürünü marketten beş lira gibi bir fiyata almıştım, şu kadarını söyleyebilirim, fiyatına göre iyi bir ürün. Eczanelerde bulunabilir sanırım ama ben tekrardan alacağımı sanmıyorum. Zaten sıradaki şampuanımı çoktan aldım bile, belki bundan sonraki yorum ona gelir :)



Diğer Şampuan yorumlarım için:



Daha fazla kozmetik yorumu ve bilgilendirmesi için lütfen takipte kalmayı unutmayın !

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Sevgiler,

HC 
















You Might Also Like

16 yorum oku / yaz

  1. Dermokil'in şampuanı olduğunu ben de bilmiyordum :) Ama yorumların sayesinde öğrenmiş oldum, güzele benziyor ama ben şampuanlarda kokuya da önem verdiğimden ne kadar şans veririm bilemiyorum... Belki bir gün diyelim ):

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya Dermokil'in şampuanı varmış :) Ama kokusu gerçekten pek süper değil :( Alırsan da burnunu kapatıp kullanırsın :D

      Sil
  2. Ne güzel resimlemişsiniz her ayrıntıyı... Bir şampuan için koku önemli tabi, kokusu güzel olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkürler Sümeyra Hanım :)

      Sil
  3. Dermokil şampuan çıkarmış desenize haberimiz yok :) Bulursam alır denerim diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen şampuanı görünce ben de biraz şaşırmıştım :) Umarım dener ve benle de yorumlarını paylaşırsın :)

      Sil
  4. Bende müziklere hayran kaldım. Bu arada paylaşımlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ama bunlar daha bir şey değil, Youtube'daki oynatma listelerime bakabilirsiniz ( Youtube : Hasibe Cengiz ) orada çok daha geniş bir müzik listesi var. Ayrıca hoşunuza gidebilecek favori playlistlerimi de blogumda yayınlıyorum, Favoriler sekmesinden ulaşabilirsiniz :) Asıl ben teşekkür ederim ^:^

      Sil
  5. Adsız11.3.16

    Etkisini görmedim demişsiniz ne kadar süre kullanmıştınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitene dek kullandım bir tüpü ama sonrasında işe yaramayınca devam etmemiştim.

      Sil
  6. bende kullaniyorum daha yeni basladim etkisini de gordum saclarim once kivircikdi ama simdi daha duz super

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, olumlu yorumunuzu bizle paylaştığınız için de teşekkür ederiz, imza Dermokil ailesi gibi oldu ya :D Ama yine de ürünü denemek isteyenler için yorumunuz çok değerli :)

      Sil
  7. Merhaba ben bu ürünün bir tüpünü bitirmek üzereyim. Çok faydasını gördüm ama içine argan yağı, badem yağı ve b vitamini atarak kullandım tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  8. Adsız17.1.17

    Saçımda çok kepek var sizce ne kullanmaliyim yardimci olursaniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
  9. Adsız7.11.17

    Ben bulamiyorum hangi markette satılıyor saç dökülmesini bu şampuan a borçluyum yana yana arıyorum internetten siparis vermek istemiyorum marketlerde ariyorum

    YanıtlaSil
  10. Adsız3.10.19

    merhaba, bu şampuanı yıllarca kullandım ve memnun kaldım ancak stoklarım bitince artık satılmadığını gördüm malesef.. etkisi buna benzeyen bir ürün tavsiyeniz varsa çok sevinirim. iyi günler.

    Hakan

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))