Ürün Yorumu: Avon Little Black Dress Vücut Losyonu

13.9.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Umarım iyisinizdir, bugün sizlerle yine bir kozmetik ürün yorumu paylaşmak istiyorum o zaman hemen başlayalım...

Avon benim sıklıkla kullandığım markaların başında geliyordu bir dönem ancak şimdi Bursa'dan uzakta olduğumdan ve çevremde tanıdığım güvenilir bir temsilci bulamadığımdan alışverişlerimi daha çok kişisel bakım marketlerden yapıyorum. Ancak bazı kokularını ve ürünlerini gerçekten hala seviyorum ve en yakın zamanda da sipariş vermek istiyorum, LBD de onlardan biridir yani Little Black Dress... Kim ne derse desin Avon'un efsane kokularından biridir LBD... Ve de hem fiyatı hem de performansı açısından benden tam not almıştır. Yakın bir zamanda satın aldığım birkaç yüz tanecik -şaka yapıyorum elbette- birkaç adet seyahat boy parfümünü bitirdim ve azıcık ara verip kokuyu yeniden özlemeye karar verdim ama bu arada kokudan tamamen kopmamak adına böyle yan ürünlerini kullanmaya halen devam ediyorum.

Vücut losyonlarını özellikle kışın çok kullandığımdan ve aradığımdan sanırım elimde farklı markaların krem ve losyonları halen duruyor ben de yavaş yavaş kullanarak bitirmek ve farklı ürünlere geçmek istiyorum. Avon'un Far Away vücut losyonuyla paralel olarak yaz başlangıcına kadar sanırım farklı bir losyon kullanmadım ve bu ikisini dönüşümlü olarak kullandım. Yaz aylarında aşırı sıcaklar beni çok bunaltıyor, o nedenle cildimde herhangi bir ürüne çok fazla tahammül edemiyorum özellikle yağ bazlı ürünlere, kremdir losyondur falan. Bu açığı vücut spreyleri çok başarılı bir şekilde kapatıyorlar neyse ki. Hadi o zaman biraz da ürünümüze yakından göz atalım :)

Ürünümüz, siyah ve altın rengin asaletini yansıtıyor ve orta boyutlarda yumuşak plastikten üretilmiş. 150 mililitrelik ürünümüzün 12 aylık kullanım ömrü mevcut. Ön yüzünde sadece isim yazarken arka yüzünde çeşitli dillerde bilgilendirmeler ve içindekiler kısmı yer alıyor.



Boyutları bakımından seyahatlerde tam çantaya atmalık bir ürün, yumuşacık plastiği ise kullanımı çok kolaylaştırıyor. Tüp biçiminde tasarlanmış olması ise bende bir sorun yaratmıyor aksine pompalı ürünlerdense böyle ürünleri daha çok seviyorum diyebilirim. 


Gelelim mi detaylara?

YAPI: Vücut losyonunun beyaz opak bir rengi ve orta sıvılıkta bir kıvamı var. Yine Far Away vücut losyonu gibi vücuda çok çabuk yayılıyor, çok az bir miktarı yeterli geliyor. Yavaş emilen ve malesef ovaladıkça beyazlaşan bir yapısı var daha önce de söylediğim gibi bunu pek sevmiyorum ama yine de ürünün kokusu her şeye bedel :) Ürün vücutta çok çabuk kuruyor, vücudunuzla hemen bütünleşiyor. 4-5 saat kalıcılığa sahip başarılı bir vücut losyonu.

KOKU: LBD benim Avon'da en sevdiğim kokulardan biri hatta sanırım ilk üçte yer alır. Vücut losyonu da aynı parfümü gibi muhteşem ve ötesi kokuyor. Kokusuna öl bit yani :)

İŞLEV: Ürün gayet güzel bir nemlendirme sağlıyor, çabucak kuruduğu için de vücüdunuzla bütünleşiyor. Harika kokuyor, müthiş nemlendiriyor eh daha ne olsun :) Fiyatı da cabası...


Benim çok çok severek kullandığım vücut losyonlarından biri oldu, zaten genelde sevdiğim kokuların losyonlarını almaya gayret ediyorum Avon'dan... Eğer LBD'nin kokusunu biliyor ve seviyorsanız hem vücut spreyini hem de vücut losyonunu sizlere tavsiye ederim :))
*
Benim ürüne dair yorum, görüş ve naçizane önerilerim işte böyleydi, umarım yazımı severek okudunuz! Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle o halde! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️




You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))