Ürün Yorumu: SPIRIT - Spirit of Golden Vanilla EDP

9.5.17

Herkese merhaba!

Yeni bir yazıyla daha bir aradayız, haftanın ikinci gününden selamlar...Umarım keyifler yerindedir, bugün sizlerle bir kozmetik/parfüm yorumu paylaşmak istiyorum, hadi hemen başlayalım!

Parfüm sevmeyen yoktur herhalde, ben de büyük bir parfüm tutkunu olduğumdan sanırım blogda bolca parfüm göreceksiniz ^^ Bugün de sizlerle Spirit markasının Spirit of Golden Vanilla isimli parfümünü paylaşmak istiyorum, ne dersiniz, yeni bir parfümle tanışmaya hazır mısınız?

Geçtiğimiz yaz Esma ablamın hediyesi olan bu parfümü neredeyse delicesine kullanıp yarıladım, kokusuna ise hasta oldum resmen, şimdilerde zavallıcık hemen bitmesin ve hazzı daha uzun sürsün diye azar azar kullanımlarda ama yine de çok çok severek kullanıyorum bu bir gerçek :)

Parfüm, harika orta boyda karton bir kutuda elimize ulaşıyor, açık sarı ile beyazın renk uyumuna sahip, 30 mililitrelik ürünün 36 aylık kullanım ömrü mevcut.



Kutunun ön yüzü açık tercih edilmiş, çok da iyi olmuş, arkası ise tatlı bir uyum içerisinde. Kartonu açıp parfümümüze bakalım hadi:


Parfümün adı 'Altın Vanilyanın Ruhu' olunca ambalajda da bolca altın rengi görüyoruz tabi :)) Kutudan yine orta boyda ince uzun yuvarlak hatlara sahip bir cam şişe çıkıyor.



Ambalajına tek kelimeyle bayıldım! Çok şirin, çok tatlı, Esma ablam sağolsun :) Parfümün yine altın renkli kapağını açtığımızda da bizi altın renkli bir fısfıs karşılıyor.


Parfümün üst notalarında, siyah üzüm, şakayık, bergamot ve şeftali, orta notalarında, benzoin, sardunya, portakal çiçeği, alt notalarında ise vanilya, mür, opopanax içeriyor. Ben tenimde en çok vanilyayı hissediyorum :)



Parfüm, Fransız bir parfümerist olan Julien Rasquinet tarafından tasarlanmış. Oryantal vanilya olarak geçiyor, özel olarak vanilya ve siyah üzüm içeriyor, göz alıcı bir koku olarak tasarlanmış. Kokusunu nasıl tarif etsem bilemiyorum ama en çok kesinlikle buram buram vanilya kokusu alıyorsunuz, normalde de zaten vanilya kokusuna hasta olduğum için parfüm adeta benim için tasarlanmış gibi :) Kesinlikle çiçeksi vs. değil daha çok meyvemsi oryantal bir parfüm. Özellikle de buram buram vanilya kokmak isteyenlere tavsiyem :) Parfümün kalıcılığı rahat rahat 4-5 saat, hatta sıktıktan bir süre sonra çok daha güzel bir kokuya dönüşüyor, benden söylemesi ^^ 


Benim severek kullandığım bir parfüm oldu, bulursam elbette ki yenden alacağım. Vanilya sevenlere de bir bakmalarını tavsiye ederim ^^
Benim bu güzel ürüne dair yorum ve görüşlerim işte bu şekildeydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

9 yorum oku / yaz

  1. şişesi çok tatlış kokusunu merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buram buram baskın bir şekilde vanilya kokuyor diyebilirim, keşke kokusunu da buraya ekleme şansım olsaydı :)

      Sil
  2. vanilya kokusunu çok severim ama nerede satılıyor ben mi göremedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye olduğu için nerede satıldığını tam bilemiyorum malesef :(

      Sil
  3. Adsız9.5.17

    Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Belki ilginizi çekebilir, blogunuz için ücretsiz domain :)
    https://www.creamive.com/ucretsiz-domain-sponsorlugu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Domain konusunu uzun zamandır düşünüyorum, ilgileneceğim teşekkürler :)

      Sil
  5. Ay ben bu parfümü kullandım hatta içinde az kaldı ama turkiyede nereden bulabilirim diye ararken sizin yazınızı gördüm. Bana yurtdışından hediye gelmişti kokusunun muhtesemligii anlatılmaz yaşanır bencee😂 ama nereden bulacağına dair de yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Adsız27.8.19

    Bana da yurt dışından geldi parfüm tek kelimeyle harika 😊

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))