Ürün Yorumu: Oriflame Tender Care Protecting Balm

9.3.17

Herkese yeniden merhaba !

Perşembe gününden selamlar... Bugün blogda sizlerle bir ürün yorumu paylaşmak istiyorum; hadi başlayalım o zaman!

Oriflame benim uzunca bir süredir ürün denemek istediğim bir marka olmasına rağmen çevremde temsilcisi bulunmadığından kullanamadığım bir marka oldu ne yazık ki. Ancak daha önceden pek çok ürününün methini de duymuştum ve de deli gibi kullanmak istiyordum. Parfümlerinde, ruj serilerinde ve bakım ürünlerinde aklım kalıyordu ancak ben ulaşamıyordum, dolayısıyla da indirimde yakalamam da pek mümkün olmuyordu. Ancak Kütahya'da bu güzelliği bulunca kaçırmak istemedim ve hemen iki tane aldım. Şuan biri kız kardeşimde, biri de bende, bakalım detaylara...

Ürünümüz, Oriflame markasına ait, oldukça ünlü bir ürün ve de 13 gram/ 15 mililitre...

Özellikle bence ambalaj harikası bir ürün olduğundan dolayı ambalajı harika. Ben mor renkli olanıyla toz pembe renkli olanını seçtim, kokusuz olmasından dolayı da toz pembeyi kendim aldım. Kız kardeşimin kokularla arası benden fazla olduğundan mor ambalajlıyı ona hediye ettim. Toz pembe renkli, ambalajı oldukça ufak, çok şeker bir rengi ve şekli var ve itiraf ediyorum bir lip balma göre acayip şık :) Minik bir kavanozu andıran şekline bayılmayan var mı?



Ürünle ilgili detaylar ürünün alt kısmında mevcut, klasik koruyucu dudak balmı olarak geçiyor. Bu arada Oriflame'in üst kısımdaki amblemi çok şık, ben biraz Anastasia Beverly Hill'in amblemine benzetmedim değil ama? Sizler neler düşünüyorsunuz?


Hadi açalım şu güzelliği... Ürünün kavanoz formda olmasından dolayı üst kısmında bir kapak bulunuyor, açtığımızda da bizi bal mumu renginde bir ürün karşılıyor. Açıkçası iç tasarımı bence biraz yanlış tercih edilmiş, çünkü ürün zaten kavanoz formda sunuluyor, kullanışsız yani ekstradan bir de kavanozun dibine yerleştirmişler. Kullanım açısından oldukça zorlaştırmışlar işi yani :(




Gelelim detaylara...

YAPI: Lip balmın oldukça yumuşak ve kolay sürülür bir yapısı var, yazın özellikle sanırım buzdolabında bekletip öyle kullanmakta fayda var zira eriyip gitmesi işten bile değil. İç tasarımı kullanımı zorlaştırıyor, kavanoz formu da o şekilde, parmağınızla uyguladığınız için hijyenik değil malesef. Kolay sürülebilir, akışkan ve çok fazla yapış yapış bir hissi olmayan bir lip balm. Dudakta çabuk kuruyor ve sabitleniyor, aynı zamanda mumsu duruşu olmayan dudakla bütünleşen bir lip balm. Ağırlık yapmıyor ve de ekstra bir tabaka olarak da durmuyor, yapısını genel anlamda sevdim.

KOKU: Bir sürü farklı çeşidi olduğundan ben özellikle toz pembe olanı aldım dediğim gibi, çünkü özellikle dışarıda renkli veya kokulu lip balmlar çoğu zaman pek tercih ettiğim şeylerden değiller. Toz pembe ambalaja sahip olan bendeki lipbalmın kokusu yok, bu benim için çok büyük bir artı. Ancak diğer satın aldığım morda biraz yapay bir koku vardı, kimyasal bir koku yerine tatlı bir meyve kokusunu kim tercih etmez ki? 

İŞLEV: Açıkçası beklentilerimin - gerçi bir lip balmdan ne kadar fazla şey bekliyorsun ki sen de Hasibeciğim yani?- epey altında kalan bir ürün oldu malesef ki. Bu kadar methini duyduğum, ambalajına aşık olduğum bir üründen biraz daha üstün bir performans beklerdim. Dudakla her ne kadar bütünleşse de nemlendirmesi oldukça az, hatta hiç yok, daha çok sanki süs için üretilen bir ürün olmuş ne yazık ki! Dudakları çok az nemlendirip etkisi de birkaç saat içerisinde yok oluyor... 


Benim beklentilerimin altında kalan avantajsız bir ürün bence, sadece makyaj masanıza estetik bir görüntü sağlamadaki araçlardan biri olabilir, keşke ambalajı kadar kendisi de işlevsel olsaydı! Üstelik bence bir lipbalma göre fiyatı da ulaşması da gerçekten zor bir ürün, yedi lira gibi bir fiyatı var ve öyle gidip marketten de alabileceğiniz bir ürün değil malesef. Katalog bul, temsilci bul, sipariş ver, temsilciye ürün gelsin, temsilci sana ulaştırsın... Of yani.

Oriflame ile ilk tanıştığım ürünün böylesine fos çıkması biraz üzücü ama markanın diğer ürünlerini de denemek için sabırsızlanıyorum, en son eşimin kuzeni temsilciliğe başlamıştı ancak onlar da Kütahya'dalar. İlk fırsatta sipariş verip denemek istediğim öyle çok ürün var ki !

Benim bu güzelliğe dair yorumlarım, görüşlerim ve detaylar işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

10 yorum oku / yaz

  1. Bu ürünü hep merak etmişimdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence indirimli bulursanız bir şans verin yoksa fiyatını hak etmiyor :(

      Sil
  2. severim ben bunu işe de yarar ama o ambalajına parmağım girmiyor ne yazık ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef bence de ürünün en büyük sorunlarından biri de bu :(

      Sil
  3. Güzel bi üründü kullanmıştım ama dibine gelince sıkıntı yaşadım kenarda duruyor hala :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dibine ulaşınca ne yapacağımı düşünüyordum bir süredir:D

      Sil
  4. Zehra8.8.17

    Aaah kesinlikle vazgeçemediğim bir ürün.. Her ay oriflame kataloğu içerisinden gözlerim hep onu arar :)

    YanıtlaSil
  5. Oriflame'min diğer tüm ürünleri kaliteli ve güzel

    YanıtlaSil
  6. Adsız18.2.19

    süperrrrrrr

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))