Ürün Yorumu: Loreal Paris Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Kapatıcı

14.3.17

Merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Haftanın ikinci günü ve haftanın ilk yazısına hoş geldiniz! Bugün hep beraber yeni bir ürünü daha yakından tanıyıp kendisini iyi ve kötü yönleriyle irdeleyeceğiz, hakkında yorumlar yapacağız, hemen başlayalım o zaman :)

Bugünkü misafirimiz başlıktan da anlayacağınız üzere Loreal Paris markasından bir ürün olacak, Loreal Paris'in benim aslında göz kremi olarak satın aldığım ama sonrasında bir kapatıcı olduğunu anladığım ürünü bugün blog konuğumuz! Uzun zamandır bir göz kremi arayışındayım, elime geçen bütün uygun fiyatlı kremleri satın alıyorum ve deneyip yorumluyorum. İlk olarak uzun zamandır merak ettiğim Loreal'in Skin Perfection serisindeki göz kremine şans vermek istedim ancak kendisi meğerse bir kapatıcıymış :) Ben onu göz kremi zannediyormuşum ::) Ancak aldıktan sonra fark ettim ve ne yazık ki göz kremi olarak değil de bir kapatıcı olarak kullanılabildiğinden ben de kız kardeşime hediye ettim ancak bu süreçte kendisini kullanma şansım oldu ve elbette hakkında birkaç yorumum da var !

Ürünümüz, karton dikdörtgen ve şık bir ambalajda elimize ulaşıyor, karton kutunun üzerinde istemediğimiz kadar çok bilgi mevcut. Gelin karton ambalaja şöyle bir göz atalım:


Özellikle ambalajın yan yüzündeki bu bilgilere bayıldım, çok özenli buldum açıkçası. Her açıdan kullanıcı dostu ve bilgilendirici :) Bu kısımda ürünün vaatleri ise şöyle: Göz çevresindeki yorgunluk belirtilerini azaltmak, göz çevresini aydınlatmak, göz çevresine ışıltı katmak, koyu halkaları kapatmak, cildi kusursuzlaştırmak. Bu arada ürün 30 yaş için öneriliyor görebildiğiniz gibi.



Ürün, 15 mililitre ve 6 aylık bir kullanım süresi mevcut.


Hadi ürünün ambalajını açalım: 



Karton kutuyu açtığımızda karşımıza minik tüp formlu bir ürün çıkıyor. Genelde bütün göz kremlerinin tüp formda olması dikkatimi çekmiyor değil yani? Ancak gerçekten çok büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Seviyorum ben. 



Ürünün detaylarına geçelim:

YAPI: Göz ürünlerinde renk vs. çok umurumda olmasa da yapı benim için gerçekten çok önemli. Bu ürünün yapısı bence oldukça akışkan bir yapı, ürünün göz altlarına ve kapaklarına kolayca yayılabilmesini ve çok da fazla tahriş etmeden uygulanabilmesini sağlıyor. Çok opak bir yapısı var, çok kapatıcı değil malesef. Parlak bitişli bir ürün. Kapatıcıyla krem arasında kalmış gibi geldi bana çünkü ne tam olarak kapatıyor ne de krem gibi uygulanıyor, gerçekten bu ürünü üretirken amaç neydi ben merak ediyorum. Bu arada karton ambalajın yan yüzünde hafif renkli anında etkili krem olarak geçiyor. Kapatıcı mı krem mi? Yapısı başarılı olsa da bir kapatıcıya göre bence kapatıcılığı sıfır olan bir ürün. Yine aynı şekilde bu ürün bir kremse de bence hiçbir etkisi yok, göz altlarımda hiçbir fark gözlemlemedim çünkü :(

KOKU: Ürünün daha doğrusu serinin çok hoş bir kokusu var, ben kokusunu biraz parfümlü bulsam da yine de çok seviyorum. Kokusunu seveceğinizi düşünüyorum.

İŞLEV: Yukarıda da söylediğim gibi kapatıcıyla krem arasında kalan bir ürün olmuş ne yazık ki ben hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum. Bu ürünle birlikte başka bir ürün daha kullanmak gerekecektir mutlaka, özellikle benim gibi çok mor göz altlarına sahipseniz ve sorunluysa kapatıcılığı oldukça yetersiz kalacaktır. Çizgilere dolma problemi ve parlak bitişinden dolayı pudrayla sabitleme problemi de cabası. Ancak çok problemli göz altlarınız yoksa uygun fiyatından dolayı tercih edilebilir elbette. Krem olarak değerlendirecek olursam da çok etkili bir ürün olduğunu düşünmüyorum :(



Benim çok sevemediğim bir ürün oldu ne yazık ki, benim işime yaramayacağı için de kız kardeşime hediye ettim, şuan o kullanıyor. Değerlendirdim çok şükür ama göz kremi olarak nasıl böyle yanlış bir ürün satın alabildim şaşırıyorum gerçekten de. Umarım bir daha bu kadar dalgın olmam ve yanlış ürün almam, merak ediyorum benim gibi yanlış ürün satın alanlar var mı? Bu kafa karışıklığını benim gibi yaşayanlar aşağıya yorum bırakır mısınız lütfen :) 


Benim bu ürüne dair yorumlarım, görüşlerim ve detaylar işte böyleydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. ben de yazmıştım bu ürünün yazısını ben de çok beğenememiştim maalesef :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de zaten çoğunlukla ürün hakkında olumsuz yorumlar duymuştum ancak online olarak aldığım için uyanamadım malesef :(

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))