Is Kombini / Klasik Siyah Beyaz

11.3.17

Herkese merhaba!

Yeni bir yazıyla daha bir aradayız. Bugün sizlerle uzun süredir kombin paylaşmadığımı fark ettiğimden bir kombin yazısı paylaşmak istedim, umarım keyifle okursunuz :)

Bugün paylaşacağım klasik siyah beyaz ve tonlarından oluşan renk skalasına sahip bir iş kombini olacak. Elimdeki klasik parçalarla bir şeyler oluşturmak istedim, detaylar aşağıda!

Kombinin genel görünümü ise şu şekilde:


Genel olarak kombinim bu şekilde: Siyah ve beyazı karıştırıp biraz da nude kullanıp klasik çok dikkat çekmeyen ancak çok da sönük olmayan bir kombin çıkarmak istedim. Ana parçalar klasik omuzları dantelli bir beyaz gömlek ve siyah bol bir pantolondan oluşuyor. 



Bu iki sade parçanın üzerine krem rengi siyah renklerde bir fular yahut da uzun bir kolye de seçilebilir. Ben alternatif olması bakımından ikisini de görsele ekledim. Ancak fular çok daha şık olacak bence. Siyah kayışlı bir saat muhakkak olmalı bence, Yüzük konusunda minik bir şey seçilebilir, benim elimde örnek olarak büyük gümüş rengi bir şey vardı, onu ekledim.



Çanta ve ayakkabı olarak ise orta boylarda nude bir çantayı saplı halde kullanmayı tercih ettim. Ayakkabılarda siyah bir stiletto ya da siyah minik topuklu bir ayakkabı seçilebilir. Ben gece ayakkabısından gündüze uyarladığım ve okulda sıklıkla kullandığım ayakkabıları seçtim. Biraz eskiler ancak örnek olarak seçtim bunları. Ama herhangi topuklu siyah bir ayakkabı olabilir, özellikle rugan bence çok yakışır :))) Bu kombinle at kuyruğu saç modeli ya da ense topuzu harika olabilir:) Ancak daha fresh ve genç bir duruş için at kuyruğu daha güzel olacaktır, ense topuzu biraz daha klasik bir model olduğundan daha resmi ve olgun duracaktır :( Minik nokta şeklinde inci küpeler de kombine şıklık katabilir. Bu kombinle okula, toplantıya hatta iş görüşmesine bile gidilebilir, klasik deyince siyah beyaz bence en kurtarıcı renkler :) Sizler de kendi gardroplarınızdan buna benzer parçalarla böyle güzel kombinler hazırlayabilirsiniz ^^


Benim ilk iş kombinim bu şekildeydi, umarım keyifle okudunuz. Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. kolyeye bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bu kolye benim de favorim, genelde siyah giyindiğimden gün kurtarıcım gibi bir şey :)

      Sil
  2. Tam bir iş kombini cidden :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))