Ürün Yorumu: Otacı Güllü Su

5.1.17

Merhaba,

Haftanın dördüncü gününden selamlar, bugün sizlerle yine bir ürün yorumu paylaşmak üzere blogumdayım. Hadi hemen bu güzelliği yakından tanımaya başlayalım!


Daha önceden blogumda hiç gül suyu yazısı yazmamıştım bu bir ilk oluyor ancak bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada bu aslında gül suyu değil de güllü su. Sanırım içerisindeki aroma ve doğal gül esansından ötürü böyle bir ifade kullanılmış, dikkat çekici ve ürünü gerçekten de pazarlama taktiği açısından bence başarılı! Gül sularının zibilyon tane kullanım yeri olduğu bir gerçek, gerek mutfakta tatlılarda, gerekse kozmetik alanında, gerekse de temizlik alanında çokça kullanılan kıymetli bir ürün. Ben ise uzunca bir süredir -birkaç senedir- gül suyunu cilt temizliğimde kullanıyorum ve inanılmaz da memnunum. Daha öncesinde birkaç tonik kullanma denemem oldu tabi ama yüzümü inanılmaz yaktıklarından çarçabuk vazgeçtim. Şu sıralar bir yandan gül suyu kullanırken bir yandan da cildimi yakmayacak tonik arayışındayım, ancak öncelikle elimdeki bu ürünü kullanıp bitireceğim.


Yani bu ürün genel anlamda benim cilt toniği olarak kullandığım ürünlerden, o nedenle zaman zaman markasını değiştirsem de gül suyu sabit olarak hayatımda kalıyor. En son denediğim ürün ise Gratis'ten satın aldığım Otacı markasının Güllü Su isimli ürünü. Ürün, 250 mililitre ve 2018'e dek kullanım ömrü var. Özellikle belirtildiği üzere Isparta güllerinden üretilmiş.


Diğer markalardan ne farkı var diyecek olursanız ben de çok emin değilim. Fiyat olarak da bence çok abartı bir fiyata sahip ben de bu gibi sebeplerden eh bir de Otacı markasından ötürü beklentilerimi epey yüksek tutmuştum. Ancak tam olarak diğer kullandığım uygun fiyatlı gül sularından ambalaj ve fiyat farkı dışında pek bir farkını göremedim :(

Üstteki görselde yer aldığı üzere içerisinde; deiyonize su, aroma ve doğal gül esansı, hidrojene hint yağı varmış ancak ben yağlı bir his asla hissetmedim. Daha doğrusu içerisinde yağ olduğunu da pek düşünmedim. Alkolsüz oluşu elbette ki bir artı.


Gül suyunun rengi vesaire oldukça doğal, renksiz, kokusu da oldukça hoş, yapay bir koku gelmiyor burnunuza, ambalajını da çok beğendim ancak gerçekten o kadar fiyatı hak etmediği düşüncesindeyim. Neredeyse yarıya kadar da kullanıp bitirdim bu ürünü ancak indirim haricinde denk geldiğimde yeniden almayı düşünmüyorum.


Evet benim Otacı Güllü suya dair yorum ve görüşlerim bu şekildeydi, umarım yazımı keyifle okuyup beğenmişsinizdir. Yeni yazılarda da görüşelim lütfen ! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

8 yorum oku / yaz

  1. Otacının saf gül suyu da var neden bir de güllü suları var ben anlamamıştım :)) Gül suyu tonik olarak benim de vazgeçilmezim, ben gül suyundan biraz daha etkili bulduğum Rosense'in toniğini kullanıyorum ondan da çok memnunum bakabilirsin bu bittikten sonra :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rosense'in toniği uzun zamandır aklımda umarım bir yerde rastladığımda hemen alacağım. Otacı'nın saf gül suyuna da bakmak lazım o halde, belki de bundan daha etkili bir üründür:) Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bende gül suyunu tonik olarak kullanıyorum gayet de memnunum açıkcası teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de gül suyunun tonik etkisinden memnunum, özellikle yağlı ciltleri ferahlatıyor, üstelik herhangi bir yakma, kızarıklık vs. de yapmıyor. İkimiz de seven taraftayız o halde :)

      Sil
  3. Değişik bir ürün ama güllü su yine de güzel bir tonilk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle bu ürün ve türevlerini de kullanabiliriz zaten hepsi aynı işleve sahipler :)

      Sil
  4. Sivilcelere etki yapıyomu

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))