2017 | Wishlist

28.1.17

Herkese merhaba !

Yepyeni bir yazıyla daha bir aradayız :) Bu yazımda yine bir ilki gerçekleştiriyorum, birkaç bloggerın bloglarında gördüğüm ve yapmayı çok istediğim bir yazıyı yazıyorum: Wishlist. Türkçemize çevirdiğimizde dilek listesi anlamına geliyor. Her yıl başlarında o yılda gerçekleştirmek istediklerinizi veya o yılda genel anlamda almak istediklerinizi paylaştığınız bir yazı oluyor. O zaman hadi bakalım, ben 2017 yılında neler almak veya nelere sahip olmak istiyorum?


2017 yılında genel olarak istediklerim bu şekilde, tabi çok daha fazlası var da şimdilik bu kadarını sığdırabildim :) Ben isteyeyim de gerisi Allah'tan artık ^^ Genel başlıklar altında toparlayacağım bunları da; kozmetik, giyim, aksesuar, teknoloji gibi. Daha fazla uzatmadan hemen kozmetikle ilgili isteklerimle başlıyorum...

KOZMETİK


Daha önce yazdığım 2017 Hayaller, Dilekler, Planlar yazımda da söz etmiştim, bu yıldan itibaren, biraz daha pahalı ve kaliteli ürünlere geçmek istiyorum, tabi bunların hepsi bu yıl içerisinde alınamayabilir elbette ama hedefler böyle. High End kozmetik ve bakım ürünlerinden genel olarak benim seçimlerim şöyle:

1- Chanel Coco Noir Parfüm: Kokusunu bilmesem de en tepedeki hedefime bunu ekliyorum; bununla birlikte parfüm olarak denemek istediklerimi belirliyorum ve yavaş yavaş almaya başlayacağım. Ancak hepsinin içerisinde özellikle birçok ünlünün kullandığı en pahalı parfümlerden biri olan bu ürünü denemek için sabırsızlanıyorum ve çok merak ediyorum. 


2-  Chanel Rouge Allure Lip Colour Badine 154: Rengine vuruldum desem az kalır, evet bu da oldukça pahalı bir ürün ama hedef hedeftir, büyük tutmak lazım ^^


3-  Shiseido Untimune Power Infusing Concentrate Serume: Bu serum da benim birazdan bahsi geçecek olan Estee Lauder serumundan sonra en merak ettiklerimden. Birçok blogger/vlogger çok övüyor, mutlaka deneyeceğim. Yine büyük hedeflerden :)) 


4- Zara Parfümler: Zara markasının parfümleri de hem çok uygun fiyatlı olduklarından hem de merakımdan yine sırayla deneyeceklerimden. Dilek listemde onlara da yer var :)


5- Estee Lauder Advanced Night Repair Serume: En en en merak edip, en en en denemek istediğim. Biraz pahalı ama mucizeler bekliyorum artık kendisinden. Yüksek hedeflerden ^^

6- Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti -Aging Eye Balm: Göz çevresi aşırı mor ve sorunlu biri olarak bu duruma son verme amaçlı hedefim diyebiliriz kendisine. 


7- Shiseido Ibuki Serisi: Çok merak ettiğim serilerden biri, yine wish listimde :)


8- YSL Rujlar: Ambalajlarına hayran olduğum bu rujlardan hiç değilse bir tane denemek istiyorum, bu nasıl bir ambalajdır yahu !


9- Lancome Grandiose Maskara: Özellikle ambalajı ve enteresan fırçasıyla dikkatimi çekiyor, dilerim bir gün kendisiyle yakından tanışırız :)


10- Mac Brave Ruj: Rengine aşık oldum diyebilirim, sanırım MAC'den alacağım ilk ürün bu olabilir:)


11- Chloe Love Parfüm: Hem Love hem de Love Story parfüm dilek listemde. 

12- YSL Baby Doll Kiss & Blush Pink Hedoniste: Bu ürün o kadar uzun zamandır istek listemde ki, anlatamam, umarım bir gün tanışacağız :))

*

GİYİM


Bu yıl isteklerim arasında özellikle yaza girerken almak istediğim uzun tütü etek var. Hele bir de bu rengini bulursam of yani. 


Uzun salaş gri ve eğer mümkünse boyuna çizgili elbiseler de radarımda. 


Kış içinse uzun deri A form eteklerden bir tane de olsa istiyorum.


 Uzun tuniklerle çift renkli hırkalar da beni cezbetti. Yani daha pek çok şey var da, işte şimdilik bunlar gardrobun ana parçaları.




*
AKSESUAR


Bu yıl en çok istediğim şeyler Rose Gold spor ayakkabılar sanırım, ya Adidas superstarlardan ya da diğer markalardan birinde gözüm var :) Ayrıyeten de siyah küçük topuklu bir topuklu ayakkabı da yine istediklerimden...




Çanta olarak Aliexpress'ten iki tane çanta istiyorum, bunların ikisine de bayıldım: Biri hanım efendi çantası, biri de minnoş çantası ^^ Bir de Zara'da gördüğüm bu şarap rengi minik çantayı çok sevdim.




Büyük çiçek şeklindeki küpelerle yine içerisinde rose gold barındıran küpeler de beğendiklerim arasında.



Son olarak uzun zamandır şu beştaşlara merakım var, bence çok gösterişli ve tektaştan daha güzel. Ahmet beye buradan duyurulur ^^



TEKNOLOJİ

Teknolojik olarak çok uzun zamandır kendime beyaz bir netbook istiyordum, onu 2016 bitmeden aldım. O nedenle 2017 ve sonrasında sadece rose gold Apple Macbook istiyorum :)


*
Vee nihayet benim wishlistimin sonuna geldik. Benim 2017 ve sonrasına dair istediğim ürünler bu şekilde, umarım yazımı keyifle okudunuz. Yeni yazılarda da görüşelim lütfen! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Seneye görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))