Karışık Kozmetik Alışverişim

12.11.15

Herkese merhaba ^.^

Güzel bir günde daha yeni bir yazımla birlikteyiz :)) Bugün sizlerle son zamanlarda yaptığım karışık alışverişlerimi paylaşacağım, ancak ondan önce sizlere anlatmak istediğim bir husus var, ondan bahsedeceğim :)) Bu zamana kadar sizlerle paylaştığım alışverişlerim mağaza adlarıyla anılanlar ( Gratis, Watsons alışverişim gibi ), ve karışık alışverişler şeklindeydi... Ancak artık karışık alışverişler başlığı altında paylaştığım kozmetikleri ayrı bir yazıda anlatmak istedim sizlere, çünkü karışık alışverişlerde, mutfak, ev vs. alışverişleri de yer alıyordu ve bu kadar kalabalık içerisinde kozmetikleri yok ediyor gibi oluyordum, bunu yeni farkettim, etmemle de ayrı bir yazıyı bu güzelliklere ayırmaya karar verdim. Umarım doğru bir karar olmuştur ^^

Yukarıda söylediğim gibi karışık bir alışveriş oldu bu, kimisi marketten, kimisi yerel pazarlardan... Ürünleri anlatırken aldıklarımı yani, nerelerden aldığıma bir de fiyat bilgisine dikkat ediyorum. Bu yazımda da hatırlayabildiklerimi mutlaka ekleyeceğim... Hadi başlasak mı?

*


Öncelikle market alışverişlerimden başlayacağım : Bir göz makyaj temizleyicisine ihtiyacım vardı, Diadermine'in göz makyaj temizleyicisini buradaki bir marketten satın aldım, on lira civarıydı. Garnier'ın bu nemlendiricisini ise çok merak ettim, on küsur bir fiyatı vardı.


Sonrasında diğer bir markette ( amma çok markete gidiyoruz, evet ^^), Duru duş jellerinde bir alana bir bedava olan kampanyasını gördüm, bu da bir ihtiyaç alışverişiydi, daha önce deneme boyunu kullandığım Ocean çeşidini satın aldım, kısacık deneyimimden şurada söz etmiştim, bakabilirsiniz ^^


Yine aynı marketten uzun zamandır istediğim Dalin'in büyük boy şampuanından aldım, bayılıyorum kokusuna yahu :)


Komili'nin sıvı sabunlarının her kokusu müthiş, mutfağım için lavantalısını tercih ettim, bitmesin diye dua ediyorum :)


Yine marketten eskiyen diş fırçam yerine Sensodyne'in bu diş fırçasını aldım, fiyatı 9 liraydı.


Sondan bir önceki market alışverişimde ise yara bandı aldım, bolca, kendini çokça yaralayan bir insan evladı olarak sanırım her daim yanımda taşımam gerekenlerden... On tanesini beş liraya aldık :))


Son market alışverişi de ikili set halindeki bu tırnak makasından yana oldu, deseni hoşuma gitti, ihtiyacımız da vardı, on lira gibi bir fiyata satın almış olduk :)


Hisarcık'da Pazar günleri halk pazarı kuruluyor, iki liraya şu minnağı bir stanttan aldım. Kız kardeşim  için :))


Evet arkadaşlar, benim son zamanlardaki kayda değer kozmetik alışverişlerim böyleydi, umarım hoşunuza gitmiştir, daha güzel dolu dolu alışveriş yazılarında da görüşelim !!!

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️



You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kulan canım dalin şampuanı bende çok seviyorum makyaj çıkartırken kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her işe yarıyor desenize :) Ben de bayılıyorum şipşirin bişi =)

      Sil
  3. güzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))