Son Dakika Hediye Fikirleri #4 (Last Minutes Gift İdeas)

6.11.15

Selamlar...

Umarım keyifler yerindedir, güzel bir Cuma gününden merhabalar, Cumanız mübarek olsun ^.^  Bugün sizlerle son çalışma günü olmasından dolayı kısacık bir hobi çalışması paylaşmak istedim, hafta sonu da Pazar gününe yakışır nitelikte uzunca bir kitap eleştirisi sizlerle buluşacak, takipte kalmayı unutmayın !

Bugün ne yapacağız peki? Bugün sizlerle son dakikada hazılanabilecek hediyelerden bir diğerine göz atacağız, elimizdeki materyallerle neler yapabiliriz, el emeği neler hazırlayabiliriz bunları ele alıyoruz bu yazı dizimizde... Bu yazımın en altında diğer üç fikrime de ulaşabilirsiniz, linklerini ekleyeceğim :))

Dilerseniz hemen başlayalım, bakalım bugünkü fikrimiz neymiş?

SON DAKİKA HEDİYE FİKİRLERİ #4 (LAST MİNUTES GİFT İDEAS)


MALZEMELER:

3 ya da 4 adet orta büyüklükte istenilen renkte gül
Çatal bıçak kutusu
Hasır ip
İstenilen renkte kurdele

YAPALIM !

Bu güzel etkinliğimiz gerçekten çok basit ve sıradan gibi gözükse de hem görünüş açısından hem de hediye fikri açısından klasik bir fikre modern bir dokunuş şeklinde :)) Biraz açayım, bu hediye fikrimizde de klasikleşmiş olarak çiçek armağan ediyoruz ancak bunu buket şeklinde sunmaktansa kendi dokunuşlarımızla kişiselleştirip daha özel bir hale getiriyoruz! 

İlk olarak ihtiyacımız olan şey bir çatal bıçak kutusu ! Ben bu arkadaşı böyle adlandırıyorum, hani züccaciyecilerde altılı çatallar ya da bıçaklar satılır ya işte onlardan satın almış kayınvalidem bize ve böyle bir kap içerisinde vermişler aldıklarını. Ben de bu güzel kabı çeşitli etkinliklerde değerlendirmek istedim. Ayrıntılı olarak aşağıda görebilirsiniz. 



Sonrasında ister bahçeden çaldığınız :) ister satın aldığınız orta boy ya da gonca güllerin saplarını yukarıdaki kap boyunda makasla keserek kabın içerisine yerleştiriyoruz.



Daha sonra kırmızı renkte ya da istediğiniz renkte bir kurdeleyle ya da hasır iple kutuyu hediye paketi şeklinde bağlıyoruz. Ben sizler için iki şeklini de denedim, sizlerin hangisi hoşunuza giderse onu deneyebilirsiniz :)) Bu arada ip ve kurdele sevgili Fulya Küçükaksoy'un hediyesiydi, çok teşekkürler tekrardan ^^ Ve son olarak minicik bir not eklemeyi de unutmayın :)





Evet arkadaşlar, hediyemiz aynı gün içerisinde verilmeye hazırdır, bu arada aynı gün veya bir sonraki gün vermeniz şart, zira çiçekler aniden solabilir ve bu güzel fikir de çöpe gidebilir :(( O nedenle dikkatli olunmalı ve hediye hemen sahibine takdim edilmelidir !!!


Evet arkadaşlar, bu güzel etkinliğimiz de böylece sona eriyor :( Yine güzel ve basit bir fikirle günü kurtardık :)) Umarım dener ve memnun kalırsınız, sonraki hobi etkinliklerinde de görüşelim, diğer Son Dakika Hediye Fikirlerime bakmayı da unutmayın, linkleri bıraktım ^^


Görüşene dek hoşçakalın !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️


You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))