Gratis Alışverişim #8

20.11.15

Herkese selamlar....

Yeni bir yazıyla daha bir aradayız, haftanın son iş gününde sizlerle en son yaptığım Gratis alışverişimi paylaşacağım... Evet bugün haftanın en sonuncu iş günü ve benim en sevdiğim ikinci gün... Bu güzel güne ben de yepyeni bir alışveriş yazısıyla daha fazla keyif katmaya geldim... Hadi başlayalım !


Bu alışveriş için oldukça taze diyebiliriz çünkü kendilerini henüz Pazar günü yapmış bulunmaktayım :)) O güzel günü de şurada anlatmıştım okumak isterseniz tıklayabilirsiniz :)) Ürünlerim böyle kocaman güzel bir poşette geldi...


İlk olarak müthiş indirimde gördüğüm Soleil şampuandan aldım. Bunun indirimli fiyatı; 13.90 liraydı.


Çok merak ettiğim ve adını daha önce hiç duymadığım bir göz roll on'u aldım, denemek için sabırsızlanıyorum. Fiyatı; 6.90 liraydı.



Lapitak tırnak bakım kremini aldım, deneme boy bir üründü, fiyatı 4.50 liraydı.


Çok sevdiğim ve beğenerek kullandığım Urban Naturals'in saç kremlerinin deneme boylarını aldım, yılbaşı indiriminde uygun fiyatlı bulursam tam boylarını da almayı düşünüyorum. Adet fiyatı; 2.25 lira.


Pure Nem snail tekli maskeleri severek kullanıyorum, sıvı maske uygulamaya üşendiğim :) günler için iki adet aldım. Adet fiyatı; 2.95 liraydı.


Eklips diş fırçası kabı ve Colgate ağız bakım suyunun deneme boyunu aldım. Ağız bakım suları çok acı bir tat verebildiğinden önce deneyip küçük boyundan memnun kalırsam büyüğünü almak istedim. Diş fırçası kabı; 2.50 lira,Colgate ağız bakım suyu deneme boy; 3.50 liraydı.


Garnier'in kil maskesinden aldım. İkili fiyatı; 6.50 lira.


Son olarak Maxi Flush klozet bloklarından satın aldım. Fiyatı; 3.95 liraydı.


Kasaya geldiğimizde belirli bir miktarı geçenlere Himalaya Yüz Temizleme Köpüğü ile daha pek çok ürün indirimli fiyata geliyordu. Ben köpükten yana kullandım tercihimi, fiyatı 6.90 liraya geldi. Normalde 16.90.


Evet arkadaşlar, benim alışverişim bu şekildeydi, güzel ve ihtiyaç dahilinde bir alışveriş oldu. Umarım sevmişsinizdir, içlerinden bazılarının ayrıntılı yazıları gelecek, takipte kalmayı unutmayın ^^^

Diğer Gratis Alışverişlerim:


Kendinize İyi Bakın !
*
Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️

You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. Eye roll on hariç harika bir alışveriş olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarını güzel günlerde kullan:)
    İndirimi kıl payı kaçırmışsın gibi yalnız:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben Ali Baba ve Yedi Cüceler izlemeye gidince şöyle bir girdim, indirim olacağını bilmiyordum, zaten bilsem de gidemezdim en yakın Gratis iki buçuk saat üç saat uzaklıkta bana :((( Ben de normal zamanlarda gidip güzel indirimli bulduklarımı ve ihtiyaçlarımı alıyorum :))

      Sil
  3. iyi günlerde kullan canım inditimi kaçırmışsın üzüldüm :( sonrakine artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ihtiyaçlarımı aldım ya ona bana yeter :))) İndirimi de bilmiyordum ama zaten hemen koşup gidebileceğim bir yer değil benim Gratis, zorunlu hizmetimi yapıyorum ben Hisarcıkta. İki buçuk üç saat yolculuk her zaman çekilmiyor, ihtiyaç duyduğumda alıyorum ben de alacaklarımı :)) Teşekkür ederim, sizler de indirimden aldıklarınızı güzel günlerde kullanın ^^

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))