Cosmetica Alışverişim

5.7.15

Merhaba ^.^

Güzel bir güne daha uyandık, umarı keyifler yerindedir :)) Bu güzel Pazar gününde sizlerle bir tarafta Kalbim Ege'de Kaldı'yi izlerken - ki bayıldım bu diziye- bu hafta içerisinde online olarak yaptığım ve çok memnun kaldığım güzel bir alışverişimden bahsedeceğim. Bu benim Cosmetica'dan yaptığım ilk alışverişim ve bunu geciktirmeden hemen hemen paylaşmak istedim sizlerle....

Cosmetica'yı ilk olarak kendim gibi blogger ve youtuber arkadaşlarımdan görerek ve duyarak merak etmiş ve sitelerini uzun zamandır mercek altına almıştım. Gerçekten inanılmaz uygun indirimler var ve oldukça ilgili bir müşteri hizmetleri servisi. Siz siparişinizi istediğiniz rahatlıkta veriyorsunuz yani ister kapıda ödemeli ister kredi kartıyla online olarak, daha sonrasında mail adresinize bildirimler geliyor kargonuzla alakalı. Bayıldım doğrusu hizmet kalitelerine... Ve aradığım uzun zamandır almak istediğim bir sürü ürün aldım, bir çoğunda da aklım kalmasına rağmen :)) Hadi başlayalım, çok konuşuk !


Aldığım yedi parça ürünü ve bir sürü deneme boy ürünü bu minicik kutuda çok şık bir şekilde gönderdiler, kutuya hasta oldum doğrusu ! İleride yapacağım kozmetik çekilişlerim için saklamayı düşünüyorum :))


Kutuya olan hayranlığımı da dile getirdikten sonra gelelim aldıklarıma... 


Aldıklarımın toplu haldeki görünümleri bu şekilde:


İlk olarak uzun zamandır istediğim Neutrogena'nın Yağsız Yüz Nemlendirici Kremini aldım. Bunun fiyatı 9.90 lira idi. Ürünü elimdeki bitirmeye çalıştığım eski nemlendiricilerim birince hemen deneyimleyip yazısını yazacağım.



Yine çok merak ettiğim Uni'nin Kayısılı Göz Makyaj Temizleme Diskini satın aldım. Hazır göz makyaj temizleyicim bitiyorken kendimi riske atmak istemedim. Bunun fiyatı da 9.90 lira idi.


Merak ettiğim bir diğer ürün olan Clean & Clear'in Siyah Nokta Temizleyici kalıbını satın aldım. Bu mor tanecikli bir sabun şeklinde. Fiyatı 5.90 lira.



Yine çok merak ettiğim Nivea'nın Yasemin Çiçeği özlü deodorantını satın aldım. Bunu gerçekten merak ediyordum. Alüminyum ve paraben olmayan bir deodorant bulabilmeme çok sevindim doğrusu :)) Fiyatı 7.90 liraydı.


Yine merak edip de bir gün almayı düşlediğim bir ürünü satın aldım. Elimdeki argan yağlı saç ürünlerinin bitmesinden dolayı Pantene'in bu argan yağlı saç bakım yağ terapisini aldım. Fiyatı 7.90 liraydı.


Yine bir saç bakım ürününden devam edelim. Gliss ürünleriyle beni ilk kez tanıştıracak olan bir saç bakım kremi. Buna benzer bir ürün daha önce de Down Under Naturals'den kullanmıştım. Durulanmayan sıvı keratin içeren saç bakım kremi. Bunun fiyatı 5.90 lira.


Son olarak da eşime bir duş ve vücut jeli aldım. Garibimin sadece bir tane ürünü var bu alışverişte :) Bunun da fiyatı 4.70 TL.


Bolca deneme ürünü de göndermişler sağ olsunlar. Hepsini deneyimlemek için sabırsızlanıyorum ^^


Evet arkadaşlar benim ilk Cosmetica alışverişim böyleydi. Çok çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu, üstelik yaklaşık bir buçuk günde de elime ulaştı. Sizlere de bu güzel siteye bir bakmanızı tavsiye ederim, şuradan ulaşabilirsiniz... Daha güzel alışveriş yazılarında da görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC




You Might Also Like

8 yorum oku / yaz

  1. Güzel bir alışveriş olmuş, eskiden sık sık uğradığım bir Cosmetica mağazası vardı yakınlarda ancak kapandıktan sonra bir daha alışveriş yapma fırsatı bulamadığım için üzülüyordum. Belki online mağazalarını da ziyaret ederim. Aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ben henüz mağazalarına rastlayamadım ama siteleri de mağazayı aratmıyor ^^ Çok güzel indirimler var, benim uğrak mekanım olacak artık herhalde ^^

      Sil
  2. hayırlı olsun hepsi güzel ürünler .. uni göz temizleme discleri cok iyiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, denemek için sabırsızlanıyorum diskleri zaten ^^

      Sil
  3. Blogunu yeni keşfettim mükemmel!:O

    Ben de cosmetica dan alışveriş yaptım ve rimelkizii.blogspot.com blogumda paylaştım cidden güzel bir site.
    Bu arada pembe greyfurtlu yağsız kremi de dene bence ! :* bloguna bayıldım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hemen sizin blogunuza ışınlanıyorum: zzzzzzz ! Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum, pembe greyfurtlu yağsız krem de alınacaklar ve denenecekler listemde :))

      Sil
  4. 31 ağustosa kadar devam eden indirim var şuan http://www.cosmetica.com.tr/ 'da! Hatta bazı ürünler %70 indirimli.
    Bir de fiziksel mağazası Sapphire Avm'de var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazası olduğunu bilmeyen yok herhalde, zaten öncelikle mağazada açılan sonrasında online'a geçen bir marka diye biliyorum ben Cosmetica'yı. İlgilenenlerin dikkatine o zaman :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))