Ürün Yorumu : Avon Advence Techniques Daily Shine Shampoo

1.7.15

Herkese kocaman merhaba ^.^

Güzel bir Temmuz sabahından - öğleninden herkese selam :) Umarım gününüz güzel geçiyordur, benimki şimdilik süper ! Bugün sizlerle son birkaç yazıdır adetim olduğu üzere gecikmiş gördüğüm yazılarımı paylaşacağım. Bunlardan biri de kullanıp bitirdiğim ve bitenler yazımda yerini şimdiden kapmış olan bir şampuan, Avon'un Advence Techniques serisinden günlük şampuanı... Hadi başlayalım o zaman...


Bu şampuanı kız kardeşimin temsilci olduğu dönemde katalog dışı gönderilen ürünler kapsamında almıştım, oldukça uygun fiyata. Ancak kataloglarda da indirimde yakalayabilirsiniz. Almamda en büyük etken tabi ki şampuanın her saç tipine uygun olmasıydı. Hakkında pek yorum okumadan direkt aldığım için riskliydi biraz seçimim ama yine de denemek istedim.

Şampuanın sert plastik ve orta boy bir şişesi var. Yeşil kapağı kimi zaman açmada zorluk yaşattı bana çünkü gerçekten çok sert dizayn edilmiş. Yeşil, gri ve siyah hoş bir tasarım olmuş. Arka kısımda da çeşitli dillerde şampuanın ismi ve kullanımı paylaşılmış.


250 mililitrelik bir ürün olduğundan bitirmesi kolay bir şampuan oldu benim için. Günlük parlaklık vaat eden ve günlük kullanılacak bir şampuan bu. Biraz daha yakından bakalım:

KOKU: Şampuanın fazla kozmetik - parfüm kokan bir kokusu olsa da rahatsız etmedi beni. Ancak sağlıklı kokmadığını da eklemeliyim. Kokusu beni rahatsız etmese de kendine aşık da etmedi. Daha sağlıklı kokan doğal şampuanlar hoşuma gidiyor artık. Bu yüzden şampuanı kokusunu rahatsız edici bulmasam da çok severek kullanmadım.



YAPI: Şampuanın rengi krem-kırık beyaz arasında. İçerisinde minik ışıltılar var. Bunlar ışık altında çok hoş bir şekilde kendilerini belli ediyorlar. Bu ışıltıları sevdim.  Şampuanın adının sanırım günlük parlaklık olmasından dolayı bu minik ışıltılar var. Onun dışında şampuanın yoğun ve kremsiye yakın bir yapısı var. Akışkan ve köpürgen. ( Köpürgen ?) 



KULLANIM: Kullanım açısından kapağında bulunan orta boylardaki çıkış deliği oldukça iyi iş görüyor. İstediğiniz miktarda alabiliyorsunuz şampuanı. Sert şişesi de ıslak ve sabunlu elde kaymayı engellediğinden iyi bir seçim olmuş. Kullanırken zorlanmadım da diyebilirim. Pratik bir kullanımı var.


Şampuan temizleme özelliğini benim yağlı saçlarımda bile kendini gösterdi. Üstelik hemen geçen bir etkisi de yoktu. Bu açıdan oldukça memnun kaldım ama bu şampuanda diğer şampuanlarda hiç yaşamadığım bir sorunla karşılaştım: Göz yanması. Evet bu şampuanı her kullanışımda -üstelik belki miktardan kaynaklanıyordur diye az ve çok olarak da denedim- gözlerim inanılmaz yandı. Ne yaptıysam bunu bir türlü önleyemedim. Ki benim için de bir şampuanın göz yakmaması gerekir. O bakımdan beni çok şaşırttı ve üzdü.


Bu şampuanı gözleri hassas olan hiçbir arkadaşa tavsiye etmiyorum, benim gibi yanma sorunuyla hatta daha da kötüleriyle karşılaşabilme olasılığınız var, ki ben gözlerimin hassas olduğunu hiç düşünmem bende bile yanma olduysa düşünün artık! Hem çarçabuk bitmesi hem de gözlerimi yakması ve temizleme özelliğinden başka hiçbir artısını göremememden dolayı benim için bir daha alınmayacaklar listesine adını altın harflerle yazdırdı bile ! Üzgünüm dostum ama anlaşamadık ! 


Evet arkadaşlar, benim bu ürüne karşı gözlemlediğim ve tecrübelediğim yorumlar bunlardı. Umarım almak isteyenler için bir fikir sunabilmişimdir. Şampuan seçiminde özellikle istediğiniz nitelikler bulunmuyorsa rastgele şampuan almamanızı tavsiye ederim. Sonuç bendeki gibi hüsran olabilir! Sonraki kozmetik ve bakım yazılarımda da buluşalım ! Kendinize iyi bakın !

Diğer şampuan yorumlarım:



Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC


















You Might Also Like

5 yorum oku / yaz

  1. Gözlerini yakıyor olması kötü olmuş. Daha önce Avon 'dan şampuan denemeyi hiç düşünmemiştim, bu yazıdan sonra kullanmamaya karar verdim. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef öyle oldu, bence de denemeyin :(

      Sil
  2. Ben daha önce avon şampuanları denemiş ve memnun da kalmıştım sanırım tek gözü yanan olduğumu sanıyordum ve hassayete veriyordum bundan sonra denemem.Bilğilendirici yazın için çok teşekkürler
    blog:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    instagram:evintekkizimona

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki ben de tek değilmişim sevindim doğrusu ^^ Kesinlikle bir daha bu serisinin yanına yaklaşmam :( Rica ederim, ben de hemen blogunuza üye olmalıyım ^^

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))