Gratis Alısverisi #6

11.5.15

Herkese merhaba ^.^

Yeni bir haftanın ilk gününden selamlar... Bugün sizlerle bir alışveriş yazısı paylaşacağım. Aslında epey gecikmiş bir alışveriş yazısı olduğu doğru ancak geçen ay epey dolu bir alışveriş yazısı zaten yazdığımdan dolayı ve de yazılması gereken sürüyle yazım olduğundan dolayı sıra gelmemişti -.- Neyse ki bugün bu minik alışverişi sizlerle paylaşabiliyorum, dilerseniz hemen başlayalım...


Öncelikle itiraf etmeliyim ki bu çekiliş anneler gününden epey önce yapılmış bir alışveriş... O yüzden pek indirim yakalayamadım malesef ben de bu sebeple tamamen bir ihtiyaç alışverişi yapmış oldum. İnşaallah bir gün dev indirim günlerinde yakalamayı başarabilirim ^.^

Hadi aldıklarıma yakından bakalım: İlk olarak eşimin seçimiyle başlayayım: Benri'nin beyaz sabun kokulu bu ıslak mendilini seçti, ben de kokusuna bayıldım doğrusu, fiyatı 2.95. Yaklaşık bir buçuk aydır da severek kullanıyorum, denemenizi tavsiye ederim.


Özellikle göz makyajı temizliğinde sıklıkla kullandığım disk pamuklardan satın aldım. Fiyatı ; 4.50 TL. Fiyatını biraz yüksek bulsam da denemek için şans verdim.


Akabinde herkesin dilinde ve elinde olan ve benim de uzun zamandır meraktan çatladığım ayak yıkama jelinden aldım. Fiyatı; 6.90 TL.


Yine disk pamuk stoğu yaptım, elimde bir sürü olmasına rağmen. Benri'nin disk pamuklarını da deneyeceğim. Fiyatı; 2.95 TL.


Kızkardeşimin bayıldığı bu el kremlerinden aldım. Bunların hem kokuları hem de boyutları bir harika! Fiyatı; 1.75 TL.


Nivea'nın klasik kremine eşim de ben de bayılıyoruz... Bir adet aldık, bunun en kısa sürede büyük boyunu da almayı düşünüyorum. Küçük boy Nivea Klasik Krem; 3.50 TL.


Cep kuru mendillerini her daim taşıyorum, ancak bu desenlileri görünce dayanamadım. Atıverdim sepete. Fiyatı; 2.25 TL.


Çantada kolonyanın envai çeşidini taşımayı ve gün içerisinde sıklıkla kullanmayı seviyorum. Rebul Lavanta kolonyasını merak ediyordum, bir adet satın aldım. Fiyatı; 2.95 TL.


İki adet de oje alışverişim oldu. Bunlara bayıldımmm. Essence ; 6.50 TL.
Pastel; 3.25 TL.




Son olarak da elimde Gratis kart olduğunu unutup yeni bir kart edindim, artık yola onunla devam edeceğim :))


Evet arkadaşlar, alışverişlerim bu kadardı. Küçük ve ihtiyaç dahilinde bir alışveriş oldu, tabii bir sürü şey de aklımda kaldı ama inşaallah indirim zamanı alınacaklar...

Daha güzel alışveriş yazılarında da görüşmek dileğiyle...


Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC.












You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. İhtiyaç odaklı alışverişleri yapmak zor olsa da bunu başarmışsın; tebrikler :) İpek disk pamuğun fiyatı muadillerine göre yüksekmiş, acaba daha mı iyi? Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Aldıklarını güzel günlerde kullan :)
    blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    Blogumda blog keşif etkinliğine katılıp blogunu tanıtabilirsin :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan canım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. mendile bayıldım :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))